Houten Blokhut Hedda met Overkapping 578 x 400 cm

Met dubbel glas en easyroofing aluminium dak

€ 3398,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
 • € 3398,95Dit product
€ 3398,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Hedda met Overkapping 578 x 400 cm

 • Extra brede deuropening
 • Inclusief Easy-roofing
 • Dubbel glas
 • 45 mm dikke planken
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112022
Afmetingen:
598 x 420 cm
Extra:
Wanddikte 45 mm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
236
Deurhoogte:
190 inclusief kozijn
Ramen:
1 (te openen)
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
598 cm
Diepte:
420 cm

Houten Blokhut Hedda met Overkapping 578 x 400 cm

Met blokhut Hedda haalt u een ruime combinatie van berging en overkapping in huis. Deze blokhut Hedda van onbehandeld vuren hout is 5.98 meter breed en 4 meter diep. Het slimme aan dit model is dat de openslaande deuren uitkomen onder uw overkapping. Zo kunt u razendsnel uw terrasmeubelen opruimen. Bijkomend voordeel is dat uw openslaande deuren nooit vochtig worden en dus lang mee gaan. Dankzij de raampartijen met echt glas voor heeft u bovendien veel licht. Deze praktische blokhut Hedda valt onder de 6x4 meter modellen.

Afmetingen

De afmetingen van de berging met overkapping zijn 598x420x236 cm (lxbxh). De maten van de berging zijn 300x420 cm wat de overkapping 298x420 cm maakt. De deuren hebben de maat 261x196 cm inclusief kozijn. De afmeting van het raam is 201x95 cm en is voorzien van dubbel glas. Het raam is te openen. De funderingsmaat is 578x400 cm. De dikte van de blokhutprofielen is 45 mm.

Fundering

Ons advies is om de fundering te vervaardigen van kunststof funderingsbalken. Deze zorgen voor een goede afwatering en hebben een lange levensduur. U kunt deze plaatsen op betontegels, een gestorte betonvloer of eventueel een houten vloer. De ondervloer dient ten alle tijde waterpas te zijn. Ook kunt u uw blokhut op betonbanden opbouwen van 8x20 cm dikte. Bij drassige ondergrond adviseren we pikketpaaltjes in combinatie van Azobe constructiebalken te gebruiken. Gebruik hiervoor de constructiebalken van 4x20 cm. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. De funderingsbalken steken altijd 4 cm uit ten opzichte van de blokhutprofielen.

Verduurzaming

Door ons uw blokhut Hedda laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Impregneren beschermt uw blokhut tegen schimmels en andere aantastingen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

U kunt ook kiezen voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Hedda. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Meegeleverd

Bij blokhut met overkapping Hedda wordt standaard meegeleverd:

 • Inclusief Easy-roofing (35 m2)
 • Inclusief bevestigingsmateriaal
 • Inclusief ronde dakdoorvoer
 • Geleverd met losse roedes voor de deuren en ramen
 • Inclusief bouwtekening
 • Dubbel glas in deuren en ramen

Ventilatie

We adviseren een goede ventilatie voor een langere levensduur van uw berging. Voor een goede luchtcirculatie plaatst u een luchtroosten boven in de wand en een luchtrooster in de daar tegenoverliggende wand onder in de wand. Wanneer u deze mee besteld als extra optie ontvangt u standaard een set van 2 luchtroosters.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Wanddikte 45 mm Houten Blokhut Hedda 598 x 420 cm Houten blokhut Hedda met Overkapping 598 x 420 cm Met dubbel glas en easyroofing aluminium dak Ruim op voorraad
€ 3398,95 per stuk incl. BTW