Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11165 Nu met dubbel glas   |   Zeer ruim tuinhuis met sierlijke voorzijde

4 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 4.471,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 4.471,95 Standaardproduct Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm

  • Inclusief Dubbel Glas
  • 2 Ramen (vast) 1 Uitzetraam (te openen)
  • Uit te breiden met diverse opties

Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm

Deze zeer ruime Blokhut Hedvig van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. Blokhut Hedvig wordt geleverd met dubbel glas.

De blokhut is gemaakt van onbehandeld vuren hout en heeft wanden van 4.4 cm dikte. De afmetingen van de blokhut zijn 380 cm x 380 cm. Een luifel / veranda van 200 cm zorgt voor een diepe overkapping, waar u in de zomer overdag kunt genieten van de schaduw en op de avonden fijn beschut kunt zitten. Zo behoort het tuinhuisje onder de 6x4 meter modellen.

Op de voorzijde heeft de blokhut twee hoge vaste ramen, voorzien van dubbel glas. Een dubbele deur van 188 cm hoog aan de voorkant zorgt voor een brede doorgang voor al uw tuinmaterialen.

Verder kijken: blokhut ca 6x4 meter

Afmeting blokhut Hedvig Wanddikte 44 mm

De hoogte van de blokhut is 270 cm bij de nok. Houdt met het plaatsen van de blokhut rekening met een funderingmaat van 360x560 cm. De maat van de berging is 380x380 cm en van de overkapping 380x200 cm. Samen is dat 380x580 cm. De deuren zijn inclusief kozijn 159x188 cm en voorzien van dubbel glas. De ramen naast de deuren zijn inclusief kozijn 40x188 cm en zijn niet te openen. Het raam aan de zijkant van de berging kan wel open en is 68x85 cm inclusief kozijn. De ramen zijn alle 3 voorzien van dubbel glas. De deuren en ramen worden geleverd met vaste roedes. U kunt het raam zowel links als rechts te plaatsen. De blokhutprofielen zijn maar liefst 44 mm dik! De blokhut heeft een oppervlakte van 20,2 m².

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 380x380+200 cm
Funderingsmaat 360x560 cm
Wandhoogte 207 cm
Nokhoogte 270 cm
Overkapping 200 cm
Ramen 2x (40x188) 1x (68x85)
Deuren 1 (159x188)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakoppervlak 24,8 m²
Inhoud 32,5 m³
Oppervlakte (m²) 20,2 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Dakbedekking

Voor uw Blokhut Hedvig van Tuindeco kiest u zelf uw dakbedekking onder 'extra opties'. Dakbedekking zit nog niet bij de prijs inbegrepen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Hedvig heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee bestellen. Kijk hiervoor de extra opties.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens bij de extra opties complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 100 mm in de kleur antraciet of eek dakgootset van 125 mm in verzinkt.

Let op! Voor het goed monteren van een dakgootset adviseren wij oom gootplanken van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Hedvig te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Meegeleverd

Bij blokhut Hedvig krijgt u standaard meegeleverd:

  • Bouwtekening
  • Dubbel glas in deuren en ramen
  • Vaste roedes voor deuren en ramen 

Het zijraam is zowel links als rechts te plaatsen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Bij Gadero kunt u direct uw sierbestrating of bijvoorbeeld een stenenvloer bij bestellen. Kies uit tegels, abbeystenen of waaltjes. Deze blokhut Hedvig met wanden van 44mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Starterset 

Voor blokhut Hedvig kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhut Hedvig. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel het ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Hedvig Blokhut Hedvig 380 x 380 + 200 x 270 cm Wanddikte 44 mm Nu met dubbel glas   |   Zeer ruim tuinhuis met sierlijke voorzijde Op voorraad
€ 4.471,95 Per stuk incl. BTW