Blokhut Ibiza 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11482   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Wordt geleverd met losse roedes voor deuren en ramen

€ 18.677,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 18.677,95 Standaardproduct Blokhut Ibiza 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Ibiza 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm

 • Inclusief Dakshingles Recht (48m2)
 • Wanddikte 70 mm
 • Inclusief Houten Vloer 28mm + fundering
 • Inclusief Dakplanken 28mm (ideaal voor isolatie)
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Ibiza 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm

Blokhut Ibiza mag met zijn royale afmetingen, extra verdieping en nokhoogte van maar liefst 425 cm oprecht een houten woning worden genoemd. Blokhut Ibiza is met zijn ruime afmeting van ca. 7 x 5 meter, indeling met 3 kamers en zolderkamer gebaseerd op de populaire Edelweiss Blokhut, maar biedt door een extra meter in breedte meer ruimte in de royale voorkamer en door zijn extra hoogte meer hoofdruimte op de bovenverdieping. Daarnaast is Blokhut Ibiza een varriant op Blokhut Mallorca waarbij deze houten woning een iets kleine voorkamer heeft, maar wel beschikt over een ruime veranda aan de voorkant waardoor u heerlijk overdekte en dus beschut kunt genieten van het buitenleven. 

Houten woning Ibiza heeft drie kamers op de benedenverdieping en een enkele kamer over de volledige breedte op de zolder / bovenverdieping. De zolderkamer is bereikbaar via een ladder vanuit de voorkamer en biedt met een nokhoogte van ca. 190 cm en breedte van ca. 510 cm voldoende ruimte voor gebruik als slaapvertrek. Blokhut Ibiza is 700 cm breed, 510 cm diep en heeft een nokhoogte van maar liefst ca. 425 cm. Door de indeling van drie verschillende kamers met interne scheidingswanden op volledige hoogte is Blokhut Ibiza pefect geschikt als vakantiewoning, gastenverblijf of tuinkantoor. 

Dit houten gebouw is vervaardigd uit hoge kwaliteit Scandinavisch Vuren met een wanddikte van maar liefst 70 mm. Daarnaast wordt blokhut Ibiza geleverd met een 28 mm houten vloer en fundering, 28 mm dakplanken (ideaal voor isolatie) en dubbele beglazing. Hiermee biedt woning Ibiza uitstekende mogelijkheden voor extra isolatie als houten vakantiewoning of tuinkantoor die het hele jaar door gebruikt kan worden. We raden ook aan om uw blokhut verder te isoleren nadat u uw blokhut heeft behandeld. 

Via een enkele deur met dubbel glas aan de voorkant onder de veranda van blokhut Ibiza bereikt u de ruime voorkamer. Zowel aan de voorkant van deze voorkamer als aan de zijkant bevindt zich een vast raam wat zorgt voor lichtinval. Vanuit de grote voorkamer bereikt u via enkele dichte deuren twee zijkamers, waarvan 1 grote kamer die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als slaapkamer of kantoorruimte en 1 kleine kamer die gebruikt kan worden als badkamer of toilet. De grootste zijkamer beschikt over twee vaste ramen voor extra veel lichtinval. De kleinere zijkamer beschikt tevens over een klein vast raam. Via de grote voorkamer bereikt u via een houten trap de bovenverdieping. Deze zolderkamer kunt u bijvoorbeeld inrichten als slaapkamer en beschikt over een vast raam voor lichtinval. 

Blokhut Ibiza - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Ibiza is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Houten Challet Ibiza wordt geleverd met een enkele deur met dubbel glas, 2 enkele dichte deuren en 6 stuks vaste ramen die standaard worden geleverd met dubbel glas en losse roedes. Blokhut Ibiza is tevens in zijn geheel op gepiegeld op te bouwen.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 700x510 cm
Funderingsmaat 680x490 cm
Nokhoogte 425 cm
Ramen 6 (vast)
Deuren 1 Enkel met glas (86x195) 2 Enkle dicht (76x195)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Inclusief Dakshingles Recht (48m2)
Dakoppervlak 44.5 m²
Inhoud 125 m³
Oppervlakte (m²) 26.9 m² + 6.4 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Ibiza kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Ibiza. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Ibiza laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 14 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering

Deze houten blokhut / houten vakantiewoning Ibiza is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van betontegels of bij voorkeur een gestorte betonvloer). Blokhut Ibiza wordt standaard geleverd inclusief houten vloer (28mm) en funderingsbalken / onderbalken voor de houten vloer. Omdat de blokhut wordt opgebouwd op de meegeleverde houten vloer hoeft u geen gebruik te maken van funderingsbalken.  

Dakbedekking

Blokhut Ibiza wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart (48m2). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse andere kleuren en patronen (kleine meerprijs). Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op! De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Ibiza kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Ibiza is 700 cm breed, 510 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 425 cm en een hoogte van ca. 311 cm aan zijkant van het dak. De enkele deur aan de voorkant die toegang biedt tot de voorkamer van Blokhut Ibiza is 86 x 195 cm (inclusief kozijn). De voorkamer is ca. 430 cm breed en 330 cm diep. In de voorkamer bevindt zich aan de voorkant een groot vast raam van 190 x 96 cm (inclusief kozijn). Aan de zijkant van de grote voorkamer bevindt zich nog een klein vast raam van 95 x 96 cm (inclusief kozijn). De twee dichte enkele deuren die toegang bieden tot de twee zijkamers zijn 76 x 195 cm (inclusief kozijn). De grote zijkamer is ca. 250 cm diep en 326 cm breed en beschikt over twee vaste ramen van 95 x 96 cm (inclusief kozijn). De kleine zijkamer is ca. 250 diep en 150 cm breed en beschikt over een vast raam van 95 x 96 cm (inclusief kozijn). De zolderkamer is bereikbaar via een ladder vanuit de voorkamer en is ca. 190 cm hoog, 510 cm breed en 250 cm diep. De bovenverdieping beschikt over een vast raam van 95 x 96 cm (inclusief kozijn). De funderingsmaat van het tuinhuis Ibiza bedraagt 680 x 490 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 70 mm.  

Standaard ramen en deuren

Blokhut - Tuinhuis Ibiza wordt geleverd met een standaard pakket voor deuren en ramen. Dit pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 42mm
 • Dubbelglas Ramen: 3/9/3mm
 • Dubbelglas Deuren: 3/9/3mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (2-hand systeem)
 • Deur slot: Cilinderslot

Blokhut - Tuinhuis Ibiza kan tevens tegen een meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u blokhut Ibiza wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 500 x 510 cm? Kies dan voor blokhut Edelweiss. Wilt u ditzelfde model zonder veranda met extra ruimte in de voorkamer? Kies dan voor blokhut Mallorca.

Bestel ca. 7x5 meter blokhut Ibiza nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
3 kamers + bovenverdieping Blokhut Ibiza Blokhut Ibiza 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Wordt geleverd met losse roedes voor deuren en ramen Op voorraad
€ 18.677,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!