Blokhut Ingmar 380 x 290 + 80 x 253 cm groen geïmpregneerd

Productnummer: DE11227 Nu met reeds geïmpregneerd bij de prijs inbegrepen   |   Dubbele deur en te openen raam voor veel lichtinval

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 1688,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 1688,95 Standaardproduct Blokhut Ingmar 380 x 290 + 80 x 253 cm groen geïmpregneerd
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Ingmar 380 x 290 + 80 x 253 cm groen geïmpregneerd

  • Bij ons standaard met dakshingles recht en glas geleverd
  • Deur met cilinderslot

Blokhut Ingmar 380 x 290 + 80 x 253 cm groen geïmpregneerd

Blokhut Ingmar is Groen Geïmpregneerd. Deze blokhut is leverbaar binnen 4 tot 5 weken. Het impregneren kost tijd. Echter leveren wij bij tuinhuis Ingmar nu enkel glas en 18m2 dakshingles zonder meerprijs! Deze mooie ruime geïmpregneerde blokhut 4x3 meter is zeer geschikt als opberghuisje voor uw tuinmeubelen en tuingereedschap. 

Afmetingen

De blokhut heeft de afmetingen 380 x 290 + 80 x 258 cm. Het raam is 87 x 66 cm inclusief kozijn en is te openen. De dubbele deur is 161 x 193 cm inclusief kozijn. De funderingsmaat is 362 x 282 cm. De plankdikte is 28 mm.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerd tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Ingmar. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Standaard bij blokhut Ingmar

Deze vuren houten blokhut van 380 x 290 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en dakshingles recht (18 m2). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor dashingles of dakplaten. De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst. De deuren en ramen hebben losse roedes. De deuren en ramen kunnen zowel links als rechts geplaatst worden. Deze blokhut Ingmar met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Ingmar kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Ingmar. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.

Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Tip

Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren we u om de brede windveren mee te bestellen. De kleur van de gootplanken en windveren kan iets afwijken.

Bestel bij Gadero ook uw stenen vloer. Bij de bijbehorende producten vindt u betontegels, sierbestrating, ophoogzand en opsluitbanden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
blokhut ingmar geimpregneerd Blokhut Ingmar groen geïmpregneerd 380 x 290 + 80 x 253 cm Nu met reeds geïmpregneerd bij de prijs inbegrepen   |   Dubbele deur en te openen raam voor veel lichtinval
€ 1688,95 per stuk incl. btw