Blokhut Lavant Dubbel Duxwood 400 x 300 x 240 cm Wanddikte 45 mm

Productnummer: DX10416 Blokhut met wind- en waterdichte hoekverbindingen

Aangepaste levertijd Levertijd 6 weken

€ 2.328,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Daktrimset Duxwood
Funderingsbalken Duxwood
Impregneren Duxwood (levertijd 6-7 weken)
Coating Basiskleur Duxwood (levertijd 6-7 weken)
Coating Accentkleur Duxwood (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coating Basiskleur Duxwood)
Samenstelling Sluiten
  • € 2.328,95 Standaardproduct Blokhut Lavant Dubbel Duxwood 400 x 300 x 240 cm Wanddikte 45 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Lavant Dubbel Duxwood 400 x 300 x 240 cm Wanddikte 45 mm

  • Gemakkelijke montage door Blokhut methode
  • Plat dak incl. EPDM dakbedekking
  • Dubbele deur incl. 4 mm enkel veiligheidsglas
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Lavant Dubbel Duxwood 400 x 300 x 240 cm Wanddikte 45 mm

Op zoek naar een blokhut van ca. 4 x 3 meter met modern plat dak, die u zeer gemakkelijk zelf kunt monteren zonder professionele hulp? Blokhut Lavant met dubbele deur van Gedroogd Noord-Europees vuren kan eenvoudig worden opgebouw middels de blokhut methode van Duxwood. Blokhut Lavant Dubbel van Duxwood heeft een buitenmaat van 400 x 300 cm en een hoogte van 240 cm. Deze moderne blokhut leent zich uitstekend als bergruimte voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen. 

Blokhut methode

De blokhut methode is het op elkaar stapelen van blokhutprofielen. De blokhutprofielen hebben een mes en groef, waardoor de profielen naadloos op elkaar aansluiten. Blokhut Lavant Dubbel van het merk Duxwood heeft wind- en waterdichte hoekverbindingen, waardoor wordt voorkomen dat water of wind door de hoekverbindingen naar binnen trekt indien de constructie behandeld is.

Blokhut Lavant Dubbel Duxwood - Enkelglas en Wanddikte 45 mm

Duxtail Blokhut Lavant 400 x 300 cm van Duxwood heeft een wanddikte van 45 mm en wordt standaard geleverd met een luxe dubbele deur met 4 mm dik enkel veiligheidsglas inclusief tochtrubbers. Deze moderne blokhut heeft een dakoverstek van ca. 23 cm rondom. De nokhoogte bedraagd ca. 240 cm en de wandhoogte is ca. 200 cm. 

Bouwmethode Blokhut, wanddikte 45 mm
Afmetingen (buitenmaat)   400 x 300 cm
Wandhoogte ca. 200 cm
Nokhoogte ca. 240 cm
Overstek ca. 23 cm rondom
Deuren 2 (luxe)
Beglazing Enkel Veiligheidsglas
Daksoort Plat dak
Dakbedekking Inclusief EPDM
Wanddikte  45 mm
Dakbeschot 18x95 mm vellingdelen
Boeidelen 28x145 mm

Dakbedekking

Blokhut Lavant 400 x 300 cm van Duxwood met dubbele deur wordt standaard geleverd met EPDM dakbedekking voor het duurzaam bedekken van het platte dak. Het EPDM wordt als compleet pakket geleverd met o.a. op maat gesneden EPDM rubberfolie, lijm en hemelwaterafvoer 63 mm rond.

Voor het afwerken van de dakranden en het EPDM is het mogelijk om een daktrimset mee te bestellen (sterk aanbevolen). Deze daktrimsets worden compleet als set meegeleverd met o.a. hoekstukken, rechte stukken, verbindingstukken en daktrimschroeven. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen (meerprijs) voor een complete daktrimset in brute aluminium of zwarte kleur.

Verduurzamen: impregneren of coaten in een trendy kleur

Blokhut Lavant Dubbel 400 x 300 cm van Duxwood wordt standaard onbehandeld geleverd in blank gedroogd Noord-Europees vuren. U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuisje 2 opties: (voor opties impregneren en coating geldt een langere levertijd van ca. 6-7 weken. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen.

1. Impregneren: Kijk bij de extra opties wanneer u Blokhut Lavant Dubbel 400 x 300 cm geïmpregneerd wenst te ontvangen. De blokhut wordt dan middels de vacuüm/drukmethode en geheel onder KOMO-keur geïmpregneerd (inclusief dubbele deur). Kies uit groen of bruin (donker) geïmpregneerd. Omdat de blokhut onder druk wordt geïmpregneerd heeft de blokhut geen verdere afwerking nodig (bij dompel geïmpregneerd hout wel). Drukgeïmpregneerd hout kan echter wel gewoon overschilderd na ca. 3 maanden (ons advies). Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. 

Dankzij het impregneren krijgen schimmels, bacteriën en insecten geen kans om het hout van de blokhut aan te tasten.

Let op! Wanneer u kiest voor het geïmpregneerd bestellen (meerprijs) van deze blokhut in combinatie met het meebestellen van de speciale kunststof funderingsbalken (meerprijs), ontvangt u vanuit Duxwood 10 jaar garantie op het geïmpregneerde hout.

2. Coating in diverse kleuren: Deze Blokhut Lavant Dubbel van Duxwood is tevens verkrijgbaar in een gecoate uitvoering (meerprijs). Deze constructies worden in de gewenste kleur rondom 2-laags behandeld (binnen en buitenkant). Hierbij worden door middel met een milieuvriendelijke verftechniek de onderdelen rondom gespoten. Door deze blokhut gecoat te bestellen beschermt u het hout optimaal tegen vocht en uv-straling. Voor een optimale behandeling adviseren wij de constructie met nog 1 laag te behandelen na de montage. Voor het coaten van deze blokhut kunt u kiezen uit en basis kleur en accentkleur.

Let op! Enkel het dakbeschot van de blokhut wordt niet mee gespoten!

Coating Basiskleur: Blokhut Lavant is te bestellen in een basis kleur waarbij de wanden rondom 2-laags worden gecoat. U heeft de keus uit maar liefst 7 trendy kleuren waaronder Pure White (RAL 9010), Silk Grey (RAL 7044), Terra Brown (RAL 8028) en Graphite Black (RAL 9011). Kijk bij de optie Coating Basiskleur voor de opties voor het bestellen van Blokhut Lavant Dubbel in de gewente basis kleur.

Coating Accentkleur: Naast een basis kleur kunt u Blokhut Lavant ook bestellen in een combinatie met een accentkleur. Nadat u heeft gekozen voor opties basiskleur heeft u de mogelijkheid om ook een accentkleur te selecteren. Hierbij worden de dubbele deur en daklijsten 2-laags behandeld in de door u gewenste accentkleur. Zo kunt u bijvoorbeeld deze mondere blokhut laten coaten in de basis wandkleur Silk Grey (RAL 7044) met accentkleur Pure White (RAL 9010) voor de daklijsten en dubbele deur. 

Let op! De optie Coating Accentkleur is enkel te kiezen bij het selecteren van de optie: Coating Basiskleur Duxwood (meerprijs). Het is niet mogelijk om enkel een accentkleur te laten coaten.

Wenst u Blokhut Lavant Dubbel van Duxwood te bestellen in een kleur, kies dan bij de basiskleur en accentkleur voor de gewenste zelfde kleur. 

Wanneer u kiest voor het gecoat bestellen van deze Blokhut Lavant Dubbel 400 x 300 cm van Duxwood haalt u een compleet behandelde blokhut in huis met optimale bescherming, klaar voor montage en gebruik.

Fundering

Plaats deze blokhut altijd op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken.

In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken sterk aan. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van speciale composiet kunststof funderingsbalken van 90x30 mm van Duxwood, zonder afwatering. Deze rechte kunststof funderingsbalken plaatst u rondom onder de gehele constructie.

Meegeleverd

Blokhut Lavant Dubbel 400 x 300 cm van Duxwood wordt standaard compleet geleverd met bevestigingsset met o.a. dakplankspijkers en schroeven. Daarnaast ontvangt u bij het pakket een QR code met een digitale up-to-date montagehandleiding.

Levertijd

Blokhut Lavant Dubbel 400 x 300 cm van Duxwood heeft een levertijd van ca. 2 weken (onbehandeld). Voor opties impregneren en coating geldt een langere levertijd van ca. 6-7 weken. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Voor Duxwood blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Duxwood tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Lavant Dubbel Duxwood Blokhut Lavant Dubbel Duxwood 400 x 300 x 240 cm Wanddikte 45 mm Blokhut met wind- en waterdichte hoekverbindingen
€ 2.328,95 Per stuk incl. BTW