Houten Blokhut Lilou met overkapping 820 x 490 cm

Inclusief dubbel glas & Easy-roofing dak   |   wanddikte 45 mm

€ 4549,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
 • € 4549,95Dit product
€ 4549,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Lilou met overkapping 820 x 490 cm

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112021
Afmetingen:
820 x 490 cm
Levertijd:
ca 5 werkdagen (onbehandeld)
Extra:
Wanddikte 45 mm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
243
Deurhoogte:
195 inclusief kozijn
Ramen:
1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief dakleer
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
820 cm
Diepte:
490 cm

Houten Blokhut Lilou met overkapping 820 x 490 cm

 • Deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen
 • Kan ook gespiegeld opgebouwd worden
 • Inclusief Easy-roofing
 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekeningen

Zoekt u een fraaie veranda met bergruimte voor in uw tuin? Blokhut Lilou is meer dan 8 meter breed en bijna 5 meter diep. Naast het feit dat u giga veel ruimte heeft met dit type tuinhuis met overdekt gedeelte, is er nog een groot voordeel. U regent namelijk nooit nat als u voor uw tuinhuis deur staat. Bijkomend voordeel is dat alle deuren en ramen onder het dak zitten verwerkt. Dus de levensduur van uw blokhut neemt enorm toe. Het blokhut binnengedeelte heeft bovendien veel glas, dus veel licht. Deze luxe tuinhuis leveren wij standaard inclusief dubbel glas & Easy-roofing dakbedekking.

Maten

Het tuinhuis berging gedeelte is 4 bij 2.5 meter groot. De wanddikte van 45 mm heeft voordelen, zo is uw blokhut veel steviger en meer stabiliteit. De exacte maten zijn 820x490 cm. De afmetingen van de deuren zijn 155 x 190 cm. De maten van het raam zijn 121 x 137 cm en is te openen. Tevens zijn de deuren en ramen voorzien van dubbel glas, losse roedes en aluminium lekdorpel. De funderingsmaat is 800 x 490 cm. 

Behandelmogelijkheden

Wij leveren blokhut Lilou standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geimpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd en beschermd tegen schimmels en andere aantastingen. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. We raden wel aan om de blokhut na ongeveer 3 maanden af te lakken met bijvoorbeeld een transparate beits.

U kunt er ook voor kiezen de blokhut te laten spuiten in de grondverf. Dit kan in de kleuren wit, transparant of antraciet. U hoeft dan nog maar 1 kaar af te lakken en dan bent u klaar voor de komende 3 jaar. Het is verstandig de mes en groef mee te verven voor een optimale bescherming. De levertijd van de blokhut met spuitlaag is 4 week. Het dakbeschot wordt niet meegespoten. 

Zelf behandelen met embalan en embacor beits is ook mogelijk.

Fundering

Funderingsbalken plaatst u op waterpas tegels of betongestorte vloer. Ons advies is om kunststof funderingbalken te gebruiken. U kunt ook kiezen voor betonbanden van 8x20 cm. Wanneer de ondergrond erg drassig is adviseren we pikketpalen te gebruiken in combinatie met Azobe constructiebalken van 4x20 cm. De funderingsbalken steken altijd 4 cm uit ten opzichte van de blokhutprofielen.

Inbegrepen

Bij blokhut met overkapping Lilou wordt standaard meegeleverd:

 • Easy-roofing (55 m2)
 • Bevestigingsmateriaal
 • Montagehandleiding
 • Dakdoorvoer rond
 • Losse roedes voor de deuren en ramen
 • Dubbel glas

Ventilatie

Voor een goede ventialtie adviseren we 2 ventilatieroosters te plaatsen in de berging. De ventilatieroosters worden geplaatst in de tegeonverliggende wanden waarvan er 1 boven in de wand komen en de andere onder in de wand. Dit zorgt ervoor dat er een goede circulaatie is en daardoor de blokhut een langere levensduur heeft. U kunt deze meebestellen als set van 2 roosters.

Garantie

Bij montage volgens onze meegeleverd opbouwtekening en juist gebruik van funderingsbalken, dakbedekking en dakgootsets krijgt u 5 jaar garantie op houtrot.

Nu tijdelijk met GRATIS bezorging bij u thuis geleverd!


Vragen & antwoorden over dit product

De blokhut kan gespiegeld opgebouwd worden, daarnaast kunnen de deuren zowel links als rechts geplaatst worden.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Wanddikte 45 mm Houten Blokhut Lilou 820 x 490 cm Houten Blokhut Lilou met overkapping en zijluif 820 x 490 cm Inclusief dubbel glas & Easy-roofing dak   |   wanddikte 45 mm Ruim op voorraad
€ 4549,95 per stuk incl. BTW