Houten Blokhut Lilou met overkapping 820 x 490 cm

Inclusief dubbel glas & Easy-roofing dak   |   wanddikte 45 mm

€ 4699,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
 • € 4699,00Dit product
€ 4699,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Lilou met overkapping 820 x 490 cm

 • Deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen
 • Kan ook gespiegeld opgebouwd worden
 • Inclusief Easy-roofing
 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekeningen
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112021
Afmetingen:
820 x 490 cm
Extra:
Wanddikte 45 mm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
243
Deurhoogte:
195 inclusief kozijn
Ramen:
1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief dakleer
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
820 cm
Diepte:
490 cm

Houten Blokhut Lilou met overkapping 820 x 490 cm

Zoekt u een fraaie veranda met bergruimte voor in uw tuin? Blokhut "Lilou" biedt een mooie mogelijkheid. De blokhut is meer dan 8 meter breed en bijna 5 meter diep en valt onder de 8x5 meter modellen.

"Lilou" biedt u veel ruimte en zo kunt u makkelijk uw spullen opbergen. Daarnaast beschikt het blokhut over een overdekking, hiermee staat u nooit in de regen mocht u voor de deur staan. Tot slot zijn alle deuren en ramen onder het dak verwerkt, wel zo prettig, want de levensduur wordt hier aanzienlijk mee verlengd.

Het blokhut bestaat uit veel glas, dit brengt veel licht met zich mee en zo kunt u gemakkelijk uw spullen vinden of opbergen. 

Deze luxe tuinhuis leveren wij standaard inclusief dubbel glas & Easy-roofing dakbedekking. Maak van dit luxe houtbouw model uw hobbyruimte, zorgwoning, vakantiehuisje, mancave of kantoor aan huis. 

Maten

Het tuinhuis berging gedeelte is 4 bij 2.5 meter groot. De wanddikte van 45 mm heeft voordelen, zo is uw blokhut veel steviger en meer stabiliteit. De exacte maten zijn 820x490 cm. De afmetingen van de deuren zijn 155 x 190 cm. De maten van het raam zijn 121 x 137 cm en is te openen. Tevens zijn de deuren en ramen voorzien van dubbel glas, losse roedes en aluminium lekdorpel. De funderingsmaat is 800 x 480 cm. 

Behandelmogelijkheden

Wij leveren blokhut Lilou standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan, dit verlengd namelijk de levensduur en u hoeft het hout niet meer te beitsen. Impregneren kan in groen, bruin en grijs. Groen is de standaardverwerking, bruin zorgt voor een warme uitstraling en grijs zorgt voor een stoer uiterlijk. Het impregneren van het hout duurt drie weken. We raden aan om de blokhut na ongeveer drie maanden af te lakken met een transparate beits.

U kunt er ook voor kiezen de blokhut te laten spuiten in de grondverf. Dit kan in de kleuren wit, transparant of antraciet. U hoeft dan nog maar één keer af te lakken en dan bent u klaar voor de komende drie jaar. Het is verstandig de mes en groef mee te verven voor een optimale bescherming. De levertijd van de blokhut met spuitlaag is vier weken. Het dakbeschot wordt niet meegespoten. 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hout zelf te behandelen met embalan, tevens is embacor beits ook mogelijk.

Fundering

Funderingsbalken plaatst u op waterpas tegels of betongestorte vloer. Ons advies is om kunststof funderingbalken te gebruiken. U kunt ook kiezen voor betonbanden van 8x20 cm. Wanneer de ondergrond erg drassig is adviseren we pikketpalen te gebruiken in combinatie met Azobe constructiebalken van 4x20 cm. De funderingsbalken steken altijd 4 cm uit ten opzichte van de blokhutprofielen.

Inbegrepen

Bij blokhut met overkapping Lilou wordt standaard meegeleverd:

 • Easy-roofing (55 m2)
 • Bevestigingsmateriaal
 • Montagehandleiding
 • Dakdoorvoer rond
 • Losse roedes voor de deuren en ramen
 • Dubbel glas

Ventilatie

Voor een goede ventilatie adviseren we twee ventilatieroosters te plaatsen in de berging. De ventilatieroosters worden geplaatst in de tegenoverliggende wanden waarvan er één boven in de wand komt en de andere onder in de wand. Dit zorgt ervoor dat er een goede circulatie is en daardoor de blokhut een langere levensduur heeft. U kunt deze meebestellen als set van twee roosters.

Garantie

Bij montage volgens onze meegeleverd opbouwtekening en juist gebruik van funderingsbalken, dakbedekking en dakgootsets krijgt u vijf jaar garantie op houtrot.

*Nu tijdelijk met GRATIS bezorging bij u thuis geleverd!


Vragen & antwoorden over dit product

De blokhut kan gespiegeld opgebouwd worden, daarnaast kunnen de deuren zowel links als rechts geplaatst worden.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Wanddikte 45 mm Houten Blokhut Lilou 820 x 490 cm Houten Blokhut Lilou met overkapping en zijluif 820 x 490 cm Inclusief dubbel glas & Easy-roofing dak   |   wanddikte 45 mm Ruim op voorraad
€ 4699,00 per stuk incl. BTW