Blokhut Loya 380 x 300 x 220 cm

Productnummer: DE11260 inclusief dakleer 20m²   |   Inclusief Dubbel Deur (Enkel glas)   |   Inclusief Uitzetraam (te openen en zowel rechts als links te plaatsen)

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 1.328,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 1.328,95 Standaardproduct Blokhut Loya 380 x 300 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Loya 380 x 300 x 220 cm

  • Openslaande dubbele deur (enkel glas)
  • Standaard geleverd inclusief Dakleer (20 m2)
  • Inclusief Uitzetraam (te openen en zowel rechts als links te plaatsen)
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Loya 380 x 300 x 220 cm

Blokhut Loya is een zeer complete blokhut 4x3 meter. Deze blokhut Loya met een nokhoogte van ca. 220 cm (voorkant) en 188 cm (achterkant) van geschaafd Scandinavisch vuren houten blokhutprofielen heeft een wanddikte van 28mm.

Blokhut Loya koopt u bij online tuinhuiswinkel Gadero inclusief vele extra's zoals dakleer 20m2, 1 uitzetraam en dubbele deur met enkel glas inbegrepen. Wij leveren blokhut Loya tevens standaard met cilinderslot en deurbeslag bij de 2 openslaande deuren. De openslaande tuindeuren geven geopend een doorgang van 160 cm breed.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 380x300 cm
Funderingsmaat 360x280 cm
Nokhoogte 220/188 cm
Ramen 1 (170x68)
Deuren 1 (159x188)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Lessenaarsdak
Dakbedekking Dakleer
Dakoppervlak 12,8 m²
Inhoud 21,5 m³
Oppervlakte (m²) 10,1 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang- en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Loya kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze Starterset / staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De deurhoogte van blokhut Loya is 188 cm en is 159 cm breed inclusief kozijn. Het raam is 170 x 68 cm inclusief kozijn en is te openen. De oversteek aan rondom is 10 cm. Deze tuinberging met lessenaarsdak is voorzien van dakleer 20 m2 en enkel glas wordt standaard meegeleverd. De hoekverbindingen van dit tuinhuisje met lessenaarsdak zijn wind en waterdicht. De funderingsmaat is 360 x 280 cm.

Dakbedekking

Blokhut Loya wordt standaard geleverd met dakleer (20 m2) als dakbedekking. U kunt als extra optie duurzamere vormen van dakbedekking voor dit blokhut meebestellen (aanbevolen). Kijk bij de extra opties wanneer u Easy-roofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM Rubberfolie (zeer duurzaam) op maat wilt meebestellen (meerprijs).

Voor het afvoeren van hemelwater van het licht hellende lessenaarsdak van Blokhut Loya kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties wanneer u bijvoorbeeld een dakgootset kunststof antraciet 100mm of dakgootset vuurverzinkt 125mm wilt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Loya laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 380 x 300 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en dakleer (20 m2). De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst. Mooie blokhut met schuin aflopend, zelfafwaterend dak ook wel lessenaarsdak genoemd. Deze blokhut Loya met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Blokhut Loya wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in het tuinhuisje. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van diverse houten vloerpakketten (onbehandeld en geimpregneerd). 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met diverse opties Blokhut Loya Blokhut Loya 380 x 300 x 220 cm inclusief dakleer 20m²   |   Inclusief Dubbel Deur (Enkel glas)   |   Inclusief Uitzetraam (te openen en zowel rechts als links te plaatsen) Ruim op voorraad
€ 1.328,95 per stuk incl. btw