Blokhut Lusk 595 x 595 x 277 cm + Luifel 200 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11476   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen (voorkant)

€ 16.273,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 16.273,45 Standaardproduct Blokhut Lusk 595 x 595 x 277 cm + Luifel 200 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Lusk 595 x 595 x 277 cm + Luifel 200 cm Wanddikte 70 mm

 • Inclusief Dakshingles Recht (57m2)
 • Inclusief Houten Vloer (27mm) & Fundering
 • Dubbel Glas
 • Dakplanken 27mm (ideaal voor isolatie)
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Lusk 595 x 595 x 277 cm + Luifel 200 cm Wanddikte 70 mm

Op zoek naar een grote houten blokhut met 4 verschillende kamers die u wilt gebruiken als vakantiewoning of als tuinkantoor? Blokhut Lusk is met zijn ruime afmetingen, indeling met 4 aparte kamers en dikke wand van maar liefst 70 mm perfect. Blokhut / Tuinhuis Lusk is 595 cm breed, 595 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 277 cm. Deze vierkante blokhut met zadeldak biedt met zijn 4 aparte ruimtes vollop mogelijkheden als houten vakantiewoning of tuinkantoor. Aan de voorkant van Blokhut Lusk bevindt zich een luifel die nog eens 200 cm extra diepte geeft. Onder de 2 meter diepe luifel kunt makelijk een loungeset of tuinset plaatsen, zodat u heerlijk beschut van het buitenleven kunt genieten. De totale diepte van deze houten tunhuis komt daarmee op ca. 795 cm. Deze houten woning Lusk valt onder de 70 mm wanddikte modellen.

Blokhut Lusk beschikt over een dubbele deur met grote ramen aan de voorkant waarmee u in de grootste kamer komt. Aan de voorkant van blokhut Lusk kamer bevinden zich twee grote en brede te openen ramen, wat zorgt voor veel lichtinval in de grootste kamer. Via de grote kamer, die zich aan de voorzijde van Blokhut Lusk bevindt, bereikt u via twee dichte enkele deuren twee aparte kamers. Beide kamers beschikken over te openen ramen waardoor deze kamers vollop mogelijkheden bieden zoals een slaapvertrek of badkamer. In de grootste kamer aan de achterzijde van de blokhut, bereikt u via een aparte dichte enkele deur nog eens een kleine kamer. Deze kamer is bijvoorbeeld te gebruiken als berging of voor een plaatsen van een wasmachine. 

Blokhut Lusk wordt standaard geleverd inclusief houten vloer (27mm), dakplanken (27mm) en fundering. Hiermee is deze houten woning ook erg geschikt om te isoleren (dak).

Blokhut Lusk - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Lusk is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Door de dubbele deur heeft houten woning Lusk een ruime doorgang voor al uw meubelen. Lusk wordt geleverd met dubbele deur en vier te openen ramen die standaard worden geleverd met dubbel glas en losse roedes. De dubbele deur en twee ramen aan de voorkant kunnen naar wens links of rechts te plaatsen. Blokhut Lusk is tevens in zijn geheel op gepiegeld op te bouwen.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 595x595 cm + Luifel 200 cm
Funderingsmaat 575x575 cm
Nokhoogte 263 cm
Ramen 3 (155x105) 1 (55x55)
Deuren 1 (145x195) 3 (82x203)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Inclusief Dakshingles Recht (57m2)
Dakoppervlak 50.0 m²
Inhoud 82.5 m³
Oppervlakte (m²) 33 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Lusk kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Lusk. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Lusk laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 13 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering

Deze houten blokhut / woning Lusk is eenvoudig en snel te monteren. Blokhut Lusk wordt geleverd inclusief houten vloer en fundering. Zorg voor een 100% waterpas montage van de fundering en houten vloer. Bij voorkeur de fundering te plaaten op gestort betonnen ondervloer.

Dakbedekking

Blokhut Lusk wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart (57m2). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse andere kleuren en patronen (kleine meerprijs). Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op! Kiest u voor het meebestellen van Dakshingles? Bestel dan een kit voor dakbedekking mee.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Lusk kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Ramen en Deuren Pakket

Blokhut Lusk wordt standaard geleverd met een Luxe Ramen en Deuren pakket. Dit luxe ramen en deuren pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 54mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/14/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/14/4mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot

Blokhut Lusk kan tevens voor een kleine meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u Lusk wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Afmetingen

Blokhut Lusk is 595 cm breed, 595 cm diep en heeft een nokhoogte van 277 cm en een hoogte van ca. 216 cm aan zijkant van het dak. Aan de voorkant bevindt zich een luifel met een diepte van ca. 200 cm. De dubbele deur aan de voorkant is 145 x 195 cm (inclusief kozijn). De twee te openen ramen aan de voorkant zijn 155 x 105 cm (inclusief kozijn. Het raam in de grote kamer aan de achterzijde is 155 x 105 cm (inclusief kozijn) en het raam in de kleine kamer aan de achterzijde is 55 x 55 cm (inclusief kozijn). De dubbele deur aan de voorkant en ramen zijn voorzien dubbel glas en worden geleverd met losse roedes. De funderingsmaat van het tuinhuis Lusk bedraagt 575 x 575 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 70 mm.  

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 534 x 540 x 297 cm? Kies dan voor blokhut Ennis. Wilt u ditzelfde model met 1 extra kamer en voorluifel van 100 cm met een Wanddikte van 44 mm? Kies dan voor blokhut Brandenburg.

Bestel ca. 6x6 meter blokhut Lusk nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Houten Vloer (27mm) & Fundering Blokhut Lusk Blokhut Lusk 595 x 595 x 277 cm + Luifel 200 cm Wanddikte 70 mm   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen (voorkant) Op voorraad
€ 16.273,45 Per stuk incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!