Blokhut Mallorca 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11481   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Compleet houten huis met 3 kamers   |  

€ 23.510,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 11 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 23.510,25 Standaardproduct Blokhut Mallorca 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Mallorca 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm

 • Inclusief Dakplanken 18mm (ideaal voor isolatie)
 • Wanddikte 70 mm
 • Inclusief Houten Vloer 28mm + fundering
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Exclusief Dakbedekking
 • Starterset niet inbegrepen

Blokhut Mallorca 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm

Is het een blokhut of compleet houten huis? Prefab Blokhut Mallorca mag met zijn afmetingen van ca. 7 x 5 meter en indeling met 3 kamers en bovenverdieping gerust een houten woning worden genoemd. Blokhut Mallorca is een variatie op het ontwerp van de populaire Edelweiss Blokhut. In tegenstelling tot de Edelweiss, beschikt blokhut Mallorca niet over een veranda maar over een extra grote voorkamer waardoor u nog meer ruimte heeft voor het plaatsen van meubelen. Houten woning Mallorca heeft drie kamers op de benedenverdieping en een enkele kamer over de volledige breedte op de zolder / bovenverdieping. 

Blokhut Mallorca is 700 cm breed, 510 cm diep en heeft een nokhoogte van maar liefst ca. 425 cm. Door de indeling van drie verschillende kamers met interne scheidingswanden op volledige hoogte is Blokhut Mallora pefect geschikt als vakantiewoning, gastenverblijf of tuinkantoor. De zolderkamer is bereikbaar via een ladder vanuit de voorkamer en biedt met een hoogte van ca. 190 cm en breedte van ca. 510 cm voldoende ruimte voor gebruik als slaapvertrek. 

Dit houten gebouw is vervaardigd uit hoge kwaliteit Scandinavisch Vuren met een wanddikte van maar liefst 70 mm. Daarnaast wordt blokhut Mallorca geleverd met een 28 mm houten vloer en fundering, 18 mm dakplanken (ideaal voor isolatie) en dubbele beglazing. Hiermee biedt woning Mallorca uitstekende mogelijkheden voor extra isolatie als houten vakantiewoning of tuinkantoor die het hele jaar door gebruikt kan worden. We raden ook aan om uw blokhut verder te isoleren nadat u uw blokhut heeft behandeld. 

Via een enkele deur met dubbel glas aan de voorkant van blokhut Mallorca bereikt u de ruime voorkamer. Zowel aan de voorkant van deze voorkamer als aan de zijkant bevindt zich een vast raam wat zorgt voor lichtinval. Vanuit de grote voorkamer bereikt u via enkele dichte deuren twee zijkamers, waarvan 1 grote kamer die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als slaapkamer of kantoorruimte en 1 kleinere kamer die gebruikt kan worden als badkamer of toilet. De grootste zijkamer beschikt over twee vaste ramen voor extra veel lichtinval. De kleinere zijkamer beschikt tevens over een klein vast raam. Via de grote voorkamer bereikt u via een houten trap de bovenverdieping. Deze zolderkamer kunt u bijvoorbeeld inrichten als slaapkamer en beschikt over een vast raam voor lichtinval. 

Blokhut Mallorca - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Mallorca is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Blokhut Challet Mallorca wordt geleverd met een enkele deur met dubbel glas, 2 enkele dichte deuren en 6 stuks vaste ramen die standaard worden geleverd met dubbel glas en losse roedes. Blokhut Mallorca is tevens in zijn geheel op gepiegeld op te bouwen.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 700x510 cm
Funderingsmaat 680x490 cm
Nokhoogte 425 cm
Ramen 6 (vast)
Deuren 1 Enkel met glas (86x195) 2 Enkle dicht (76x195)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 44.5 m²
Inhoud 125 m³
Oppervlakte (m²) 33.3 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor de blokhut Mallorca kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor dit tuinhuisje. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw tuinhuis zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van deze ruime blokhut 3 opties:

1. Indien u door ons uw blokhut Mallorca te laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen blauw en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 14 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten vakantiewoning Mallorca is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van betontegels of bij voorkeur een gestorte betonvloer). Blokhut Mallorca wordt standaard geleverd inclusief houten vloer (28mm) en funderingsbalken / onderbalken voor de houten vloer. Omdat de blokhut wordt opgebouwd op de houten vloer hoeft u geen gebruikt te maken van funderingsbalken.  

Dakbedekking

Blokhut Mallorca wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse kleuren en patronen. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op: De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties. 

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Mallorca kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Mallorca is 700 cm breed, 510 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 425 cm en een hoogte van ca. 311 cm aan zijkant van het dak. De enkele deur aan de voorkant die toegang biedt tot de voorkamer van Blokhut Mallorca is 86 x 195 cm (inclusief kozijn). De voorkamer is ca. 430 cm breed en 490 cm diep. In de voorkamer bevindt zich aan de voorkant een groot vast raam van 190 x 96 cm (inclusief kozijn). Aan de zijkant van de grote voorkamer bevindt zich nog een klein vast raam van 95 x 96 cm (inclusief kozijn). De twee dichte enkele deuren die toegang bieden tot de twee zijkamers zijn 76 x 195 cm (inclusief kozijn). De grote zijkamer is ca. 250 cm diep en 326 cm breed en beschikt over twee vaste ramen van 95 x 96 cm (inclusief kozijn). De kleine zijkamer is ca. 250 diep en 150 cm breed en beschikt over een vast raam van 95 x 96 cm (inclusief kozijn). De zolderkamer is bereikbaar via een ladder vanuit de voorkamer en is ca. 190 cm hoog, 510 cm breed en 250 cm diep. De bovenverdieping beschikt over een vast raam van 95 x 96 cm (inclusief kozijn). De funderingsmaat van het tuinhuis Mallorca bedraagt 680 x 490 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 70 mm.

Standaard ramen en deuren

Tuinhuis Mallorca wordt geleverd met een standaard pakket voor deuren en ramen. Dit pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 42mm
 • Dubbelglas Ramen: 3/9/3mm
 • Dubbelglas Deuren: 3/9/3mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (2-hand systeem)
 • Deur slot: Cilinderslot

Tuinhuis Mallorca kan tevens tegen een minprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u blokhut Mallorca wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT) 

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 600 x 510 met veranda? Kies dan voor blokhut Edelweiss. Wilt u ditzelfde model in de afmeting van 590 x 530 met een Wanddikte van 44 mm? Kies dan voor blokhut Big Llanes. U kunt ook kiezen voor een slag kleiner, dat is blokhut Llanes. Blokhut Kay is ook nog een optie indien u een grotere blokhut wil inclusief veranda. 

Bestel ca. 7x5 meter blokhut Mallorca nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage Service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Wilt u meer informatie? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
3 kamers + bovenverdieping Blokhut Mallorca Blokhut Mallorca 700 x 510 x 425 cm Wanddikte 70 mm   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden   |   Compleet houten huis met 3 kamers   |   Op voorraad
€ 23.510,25 Per stuk incl. BTW