Blokhut Mary 420 x 470 x 243 cm + Luifel 35 cm Wanddikte 70 mm op=op aanbieding

Productnummer: DE11484   |   Wordt geleverd met losse roedes voor deuren   |   Uit te breiden met diverse opties

Ruim op voorraad Ca. 10 werkdagen

€ 4.319,95 € 3.799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 3.799,95 Standaardproduct Blokhut Mary 420 x 470 x 243 cm + Luifel 35 cm Wanddikte 70 mm op=op aanbieding
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Mary 420 x 470 x 243 cm + Luifel 35 cm Wanddikte 70 mm op=op aanbieding

  • Op=Op Aanbieding
  • Met interne kamer van ca. 167 x 167 cm
  • Wanddikte 70 mm, dus hout-geisoleerde wanden
  • Dubbel Glas

Blokhut Mary 420 x 470 x 243 cm + Luifel 35 cm Wanddikte 70 mm op=op aanbieding

Op zoek naar een voordelige blokhut van ca. 4 x 5 meter met mega dikke wanden? Profiteer nu van deze op=op aanbieding en bestel Blokhut Mary nu bij Gadero met extra korting. Blokhut Mary is een strak en modern ontworpen tuinhuis met lessernaardak en bestaat uit 70 mm dikke onbehandelde blokhutprofielen van Scandinavisch vuren. Dikkere wanden leveren wij simpelweg niet! De wanden zijn zo dik, dat deze eigenlijk al geisoleerd zijn. Als u de vloer en het dak ook nog isoleert maakt u van dit tuinhuisje moeiteloos een geïsoleerde werkkamer, atelier of studio.

Deze robuuste blokhut wordt standaard geleverd met dubbele beglazing voor de ramen en deur en biedt hiermee ook mogelijkheden tot isolatie waardoor u het hele jaar gebruik kunt maken van deze houten tuinkantoor. Blokhut Mary is 420 cm breed, maar liefst 470 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 243 cm. Aan de voorkant bevindt zich nog een kleine luifel van 35 cm diep, waarmee de totale diepte van tuinhuis Mary uitkomt op ca. 505 cm. 

Door zijn uniek ontwerp en combinatie met een kleine interne kamer van ca. 1.67 x 1.67 meter, kunt u uzelf een beetje privacy gunnen door de kamer om te toveren in bijvoorbeeld een badkamer / toilet. Aan de zijkant van deze interne kamer bevindt zich een klein te openen raam wat zorgt voor lichtinval en ventilatie. Deze interne kamer is via een enkele dichte deur te bereiken en kan ook gebruikt worden voor extra bergruimte. Hiermee is Mary pefect als houten tuinkantoor, gastenverblijf of tuinhuis. 

Blokhut Mary - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Tuinhuis Mary beschikt aan de voorkant over een enkele deur met glas en over een groot te openen raam wat zorgt voor veel lichtinval. Aan de achterkant van Blokhut Mary bevindt zicht tevens een kleine te openen raam voor extra ventilatie. Blokhut Mary is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een robuuste wanddikte van 70 mm. Zowel de enkel deur als de 3 stuks te openen ramen worden standaard geleverd met dubbel glas en losse roedes. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 420x470 cm + Luifel 35 cm
Funderingsmaat 400x450 cm
Nokhoogte 243 cm
Ramen 1 (154x90) 1 (70x90) 1 (51x51)
Deuren 1 (95x198)
Beglazing Dubbelglas
Daksoort Lessenaarsdak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 24.7 m²
Inhoud 38.2 m³
Oppervlakte (m²) 16.6 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Mary kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Mary. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

Blokhut Mary wordt standaard onbehandeld geleverd en dient te worden beschermd omdat onbehandeld hout door regen, mist, hoge luchtvochtigheid, wind, storm en zon aangetast kan worden. Wij adviseren om de blokhut (van binnen en buiten) te behandelen voor een langere levensduur en ter voorkoming van extreme werking, houtrot en schimmels.

Let op! Het door ons laten impregneren of laten spuiten van een grondlaag van Blokhut Mary is niet mogelijk.

U heeft voor de behandeling van Blokhut Mary 3 opties.

1. Impregneren - Via de extra opties vindt u de mogelijkheid tot het meebestellen van los impregneermiddel (meerprijs). Door het hout van Blokhut Mary te behandelen met deze impregneervloeistof, verlengt de levensduur van de blokhut en beschermt u deze tegen schimmels en andere houtaantastende processen. 

Wie niet van standaard groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen kleurloos, bruin of zelfs zilvergrijs impregneer. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel!

Let op! Impregneren heeft geen vochtregulerende werking en geen afsluitende werking en beschermt het hout van de blokhut enkel tegen schimmels en andere houtaantastende processen. Wie zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen, echter naar ca. 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) dient u uw blohut nog wel verder af te lakken. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond - zie extra opties) voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2/3 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze keuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs. Bekijk de extra opties voor het meebestellen van Embalan Dekkende Verf in diverse kleuren.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 7 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. Bekijk de extra opties voor het meebestellen van Embadecor Transparantie Beits in diverse kleuren.

Fundering

Deze houten blokhut / tuinkamer Mary is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Mary wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie of EPDM. Wij adviseren om het dak te bedekken met EPDM.

Voor de afwerking van het dak en dakbedekking raden ook aan om een daktrimset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een Daktrim Set in standaard Aluminium kleur of in modern Antraciet.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Maria kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100mm van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootset worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Mary is 420 cm breed, 470 cm diep en heeft een hoogte van 243 cm aan de voorkant en 236 cm aan de achterkant. Aan de voorkant bevindt zich een kleine luifel met een diepte van 35 cm. Deze grote houten blokhut heeft aan de voorkant een enkele deur met dubbel glas van 95 x 198 cm (inclusief kozijn). Aan de voorkant bevindt zich tevens een groot te openen raam van 154 x 90 cm (inclusief kozijn). Aan de achterkant bevindt zich links nog een klein te openen raam van 70 x 90 cm (inclusief kozijn). 

Via een enkele dichte deur van 85 x 198 cm (incusief kozijn) bereikt u de kleine interne kamer van ca. 167 x 167 cm. De extra kamer bevindt zich rechtsachter in de blokhut. Aan de zijkant van de interne kamer / bergruimte bevindt zich een klein te openen raam van ca. 51 x 51 cm (inclusief kozijn). De funderingsmaat van het tuinhuis Mary bedraagt 400 x 450 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 70 mm.  

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 595 x 400 met twee extra kamers? Kies dan voor blokhut Meg. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 595 x 400 x 230 cm zonder extra kamer maar met veel grote ramen? Kies dan voor blokhut Gabriella.

Bestel ca. 4x5 meter blokhut Mary nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
op=op aanbieding Blokhut Mary Blokhut Mary 420 x 470 x 243 cm + Luifel 35 cm Wanddikte 70 mm op=op aanbieding   |   Wordt geleverd met losse roedes voor deuren   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 4.319,95 € 3.799,95 per stuk incl. btw