Blokhut Michelle met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Op=OP

Direct leverbaar en gratis bezorging   |   Standaard grijs geïmpregneerd!   |   Op=op!

€ 1729,95 € 1389,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Kit voor dakbedekking
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Totaal voor dit product
  • € 1389,95Dit product
€ 1389,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Michelle Grijs Geïmpregneerd 598 x 250 x 217 cm

Merk:
Fesca
Productnr.:
LDS0195
Afmetingen:
598 x 300 x 217 cm
Extra:
Grijs geimpregneerd
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
217 cm
Deurhoogte:
185 cm
Dakbedekking:
Dakleer 20 m2
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
598 cm
Diepte:
250 cm

Blokhut Michelle Grijs Geïmpregneerd 598 x 250 x 217 cm

  • Reeds Geimpregneerd en grijs gebeitst in steigerhout kleur
  • Met gratis bezorging en dakleer
  • Directe levering mogelijk
  • Uniek en alleen te koop bij Gadero

Blokhut Michelle is de perfecte oplossing wanneer u zoek bent naar een blokhut met overkapping met een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Blokhut Michelle met overkapping met de afmetingen 598 x 250 x 217 cm wordt namelijk standaard grijs geïmpregneerd geleverd. 

U wilt niet wachten op uw geïmpregneerde blokhut met overkapping combinatie? Deze blokhut Michelle is al GRATIS grijs geïmpregneerd voor u, dus hoeft u NIET 3/4 weken te wachten, dit model is direct leverbaar (leverbaar vanaf half april). Zelfs dakleer leveren we gratis bij dit populairste model van 2017. Profiteer nu van onze actieprijs!

Bovendien heeft u met dit model een handige combinatie van tuinhuis berging met plat dak met overdekt gedeelte. Deze houten blokhut grijs geimpregneerd kan ook gespiegeld geplaatst worden

De dikte van de wand is 2,8 cm en het hout is van behandeld vuren. De maten van dit populaire tuinhuis met luifel zijn 598 cm breed, 250 cm diep en de nokhoogte is 217 cm. De zijluifel verlengd het geheel met 300 cm. De luifel zorgt voor extra beschutting tegen bijvoorbeeld de zon, kortom u heeft een tuinhuis en overkapping in 1.

De opbergruimte van de blokhut Michelle grijs geïmpregneerd biedt voldoende ruimte voor het bergen van o.a. tuinmeubelen, fietsen en andere tuinmaterialen. De overkapping biedt tevens ruimte voor het plaatsen van een kleine loungeset zodat u in de zomer volop kunt genieten van het buitenleven en uw tuin. 

De handige tuinberging is aan de voorkant 217 cm hoog en aan de achterkant 190 cm. De maten van de fundering zijn 598 cm x 230 cm. De staander aan de voorzijde bij het overdekte terras is 7 cm dik. Wij leveren deze grijs geïmpregneerde tuinhuis met luifel 5 jaar garantie op houtrot bij gebruik van funderingsbalken en dakgootsets volgens onze bouwtekeningen geplaatst. 

Het tuinmateriaal kan gemakkelijk naar binnen worden gebracht door de dubbele deur die in het tuinhuis wordt aangebracht. Overigen worden de deuren inclusief glaswerk geleverd.

Aanvullend bieden wij u het waterdragende, zonder toegevoegde organische oplosmiddelen, Carefree protect middel aan, dit product is schimmel- en algenwerend, waardoor de blokhut nog beter schoon gehouden kan worden. Verder biedt dit product extra bescherming tegen weersinvloeden, tegen indringend vocht, tegen UV-straling en tegen temperatuurswisselingen. 

Bestel nu goedkoop deze grijs geïmpregneerde blokhut Michelle met overkapping. De prijs is extreem laag en u hoeft niets meer te doen. Voor deze blokhut geldt op = op. 


Vragen & antwoorden over dit product

Dit model is een voorverpakt pakket, maatwerk is hierbij niet mogelijk.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Grijs geimpregneerd Blokhut Michelle grijs geimpregneerd Blokhut Michelle met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geimpregneerd Op=Op Direct leverbaar en gratis bezorging   |   Standaard grijs geïmpregneerd!   |   Op=op! Ruim op voorraad
€ 1729,95 € 1389,95 per stuk incl. BTW