Blokhut Nendaz Enkel Duxwood 300 x 250 x 255 cm - Met overkapping 500 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DX10238   |   Duxtailmethode 140 met 14x14 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken!

Aangepaste levertijd Levertijd 6 weken

€ 4.112,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Daktrimset Duxwood
Funderingsbalken Duxwood
Impregneren Duxwood (levertijd 6-7 weken)
Coating Basiskleur Duxwood (levertijd 6-7 weken)
Coating Accentkleur Duxwood (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coating Basiskleur Duxwood)
Overkapping Duxwood
Samenstelling Sluiten
  • € 4.112,95 Standaardproduct Blokhut Nendaz Enkel Duxwood 300 x 250 x 255 cm - Met overkapping 500 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Nendaz Enkel Duxwood 300 x 250 x 255 cm - Met overkapping 500 cm Wanddikte 28 mm

  • Gemakkelijke montage door Duxtail methode
  • Plat dak incl. EPDM dakbedekking
  • Enkele deur incl. Dubbel Veiligheidsglas & 3 Puntssluiting
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Nendaz Enkel Duxwood 300 x 250 x 255 cm - Met overkapping 500 cm Wanddikte 28 mm

Op zoek naar een blokhut met overkapping van ca. 8 x 2,5 meter met modern plat dak die u zeer gemakkelijk zelf kunt monteren zonder professionele hulp? Blokhut Nendaz Enkel van Duxwood beschikt over een basis berging van 300 x 250 cm met een overkapping van 500 cm, die zowel rechts als links van de blokhut te plaatsen is. Blokhut Nendaz met Enkele deur en luifel van 500 cm van Gedroogd Noord-Europees vuren kan eenvoudig worden opgebouw middels de unieke en gepatenteerde Duxtail bouwmethode van Duxwood.

Blokhut Nendaz Enkel van Duxwood heeft een buitenmaat van 790 x 256 cm en een hoogte van 255 cm. Deze moderne blokhut leent zich uitstekend als bergruimte voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen.

Overkapping Rechts of Links

De overkapping met een breedte van ca. 500 cm wordt geleverd met een geheel dichte achterwand en leent zich uitstekend voor het plaatsen van een kleine tuin- of loungeset zodat u heerlijk beschut van het buitenleven kunt genieten.

Let op! De overkapping / luifel van 500 cm wordt standaard geleverd voor plaatsing aan de rechtkant van de basis berging van Blokhut Nendaz Enkel. U kunt via de extra optie Overkapping Duxwood apart aangeven wanneer u de overkapping wenst te ontvangen die geschikt is voor plaatsing aan de linkerkant van de basis berging.

Duxtailmethode

Blokhut Nendaz Enkel 300 x 250 cm met overkapping van 500 cm kan eenvoudig worden opgebouwd middels het unieke Duxtailmethode 140 met 14x14 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken. De 14 x 14 cm staanders hebben sleuven waar de wanddelen/blokhutprofielen met een wanddikte van 28 mm gemakkelijk in te schuiven zijn. Hiermee creëer je strakke wanden welke naadloos op elkaar aansluiten. De staanders zijn tevens fraai afgewerkt met schuine schoren en het dak met afgeschuinde gordingen.

Om de constructie van deze Blokhut Nendaz in de juiste positie te plaatsen, worden er aan de bovenzijde van de staanders ringbalken (65x145 mm) geplaatst. Deze ringbalken worden door middel van zwaluwstaartverbindingen in de staanders geschoven waardoor de blokhut in een handomdraai haaks staat.

Blokhut Nendaz Enkel Duxwood Overkapping 500 cm - Dubbelglas en Wanddikte 28 mm

Duxtail Blokhut Nendaz 300 x 250 cm van Duxwood met overkapping van 500 cm heeft een wanddikte van 28 mm en wordt standaard geleverd met een luxe enkele deur met 4 mm dik dubbel veiligheidsglas inclusief tochtrubbers en 3 puntssluiting. Deze moderne blokhut met overkapping heeft een dakoverstek van ca. 25 cm aan de voor- en zijkanten (exclusief achterkant). De nokhoogte bedraagd ca. 255 cm en de wandhoogte is ca. 235 cm. 

Bouwmethode Duxtail 140 Afmetingen (buitenmaat)  790 x 256 cm Wandhoogte ca. 235 cm Nokhoogte ca. 255 cm Overstek 25 cm (excl. achterzijde) Staanders 5 stuks 14x14 cm (duplo verlijmd) Dakmaat (b) 840 x (d) 281 cm Deuren 1 Enkel (luxe) Beglazing Dubbel Veiligheidsglas Daksoort Plat dak Dakbedekking Inclusief EPDM Wanddikte 28 mm Dakbeschot 18x95 mm vellingdelen Boeidelen 28x145 mm Dakbedekking

Blokhut Nendaz van Duxwood met overkapping van 500 cm met enkele deur wordt standaard geleverd met EPDM dakbedekking voor het duurzaam bedekken van het platte dak. Het EPDM wordt als compleet pakket geleverd met o.a. op maat gesneden EPDM rubberfolie, lijm en hemelwaterafvoer 63 mm rond.

Voor het afwerken van de dakranden en het EPDM is het mogelijk om een daktrimset mee te bestellen (sterk aanbevolen). Deze daktrimsets worden gecompleet als set meegeleverd met o.a. hoekstukken, rechte stukken, verbindingstukken en daktrimschroeven. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen (meerprijs) voor een complete daktrimset in brute aluminium of zwarte kleur.

Verduurzamen: impregneren of coaten in een trendy kleur

Blokhut Nendaz Enkel met overkapping van 500 cm van Duxwood wordt standaard onbehandeld geleverd in blank gedroogd Noord-Europees vuren. U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuisje met overkapping 2 opties:

Let op! Voor opties impregneren en coating geldt een langere levertijd van ca. 6-7 weken. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen.

1. Impregneren: Kijk bij de extra opties wanneer u Blokhut Nendaz Enkel met overkapping van 500 cm geïmpregneerd wenst te ontvangen. De gehele blokhut met zijluifel wordt dan middels de vacuüm/drukmethode en geheel onder KOMO-keur geïmpregneerd (inclusief enkele deur). Kies uit groen of bruin (donker) geïmpregneerd. Omdat de blokhut onder druk wordt geïmpregneerd heeft de blokhut geen verdere afwerking nodig (bij dompel geïmpregneerd hout wel). Drukgeïmpregneerd hout kan echter wel gewoon overschilderd na ca. 3 maanden (ons advies). Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Dankzij het impregneren krijgen schimmels, bacteriën en insecten geen kans om het hout van de blokhut aan te tasten.

Let op! Wanneer u kiest voor het geïmpregneerd bestellen (meerprijs) van deze blokhut in combinatie met het meebestellen van de speciale kunststof funderingsbalken (meerprijs), ontvangt u vanuit Duxwood 10 garantie op het geïmpregneerde hout.

2. Coating in diverse kleuren: Deze Blokhut Nendaz Enkel met overkapping van 500 cm van Duxwood is tevens verkrijgbaar in een gecoate uitvoering (meerprijs). Deze constructies worden in de gewenste kleur rondom 2-laags behandeld (binnen en buitenkant). Hierbij worden door middel met een milieuvriendelijke verftechniek de onderdelen rondom gespoten. Door deze blokhut gecoat te bestellen beschermt u het hout optimaal tegen vocht en uv-straling. Voor een optimale behandeling adviseren wij de constructie met nog 1 laag te behandelen na de montage. Voor het coaten van deze blokhut kunt u kiezen uit en basis kleur en accentkleur.

Let op! Enkel het dakbeschot van de blokhut wordt niet mee gespoten!

Coating Basiskleur: Blokhut Nendaz met basis berging van 300 x 250 cm en overkapping van 500 cm is te bestellen in een basis kleur waarbij de wanden en dakbalken rondom 2-laags worden gecoat. U heeft de keus uit maar liefst 7 trendy kleuren waaronder Pure White (RAL 9010), Silk Grey (RAL 7044), Terra Brown (RAL 8028) en Graphite Black (RAL 9011). Kijk bij de optie Coating Basiskleur voor de opties voor het bestellen van Blokhut Nendaz Enkel met overkapping in de gewenste basis kleur.

Coating Accentkleur: Naast een basis kleur kunt u Blokhut Nendaz met overkapping ook bestellen in een combinatie met een accentkleur. Nadat u heeft gekozen voor opties basiskleur heeft u de mogelijkheid om ook een accentkleur te selecteren. Hierbij worden de staanders, ringbalken, enkele deur en daklijsten 2-laags behandeld in de door u gewenste accentkleur. Zo kunt u bijvoorbeeld deze mondere blokhut laten coaten in de basis wandkleur Silk Grey (RAL 7044) met accentkleur Pure White (RAL 9010) voor o.a. de staanders, daklijsten en enkele deur. 

Let op! De optie Coating Accentkleur is enkel te kiezen bij het selecteren van de optie: Coating Basiskleur Duxwood (meerprijs). Het is niet mogelijk om enkel een accentkleur te laten coaten.

Wenst u Blokhut Nendaz Enkel met overkapping 500 cm van Duxwood te bestellen in een kleur, kies dan bij de basiskleur en accentkleur voor de gewenste zelfde kleur. 

Wanneer u kiest voor het gecoat bestellen van deze Blokhut Nendaz Enkel 300 x 250 cm met overkapping van 500 cm van Duxwood haalt u een compleet behandelde blokhut met zijluifel in huis met optimale bescherming, klaar voor montage en gebruik.

Fundering

Plaats deze blokhut altijd op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken.

In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken sterk aan. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van speciale composiet kunststof funderingsbalken van 70x40 mm van Duxwood, zonder afwatering. Deze rechte kunststof funderingsbalken plaatst u rondom onder de gehele constructie.

Wanneer u deze blokhut rondom op de kunststof funderingsbalken plaatst (sterk aanbevolen), adviseren wij om de twee losse 14 x 14 cm staanders / palen aan de voorkant van de overkapping te plaatsen op een betonpoer. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van twee betonpoeren van 150 x 150 mm incl. draadstang M16 en stelplaat (Verzinkt), afgeschuind aan de bovenzijde. Deze betonpoer heeft een luxe uitstraling en fraai afgeschuinde vellingkantjes (facet). Bij losse ondergronden adviseren we onder de poer een wegzakpreventie of een 30 x 30 cm stoeptegel te plaatsen. Plaats deze stoeptegel vlak in de grond en vul de poer aan met snelcement.

Meegeleverd

Blokhut Nendaz Enkel 300 x 250 cm van Duxwood met overkapping van 500 cm wordt standaard compleet geleverd met bevestigingsset met o.a. schroeven. Daarnaast ontvangt u bij het pakket een QR code met een digitale up-to-date montagehandleiding.

Levertijd

Blokhut Nendaz Enkel met overkapping van Duxwood heeft een levertijd van ca. 2 weken (onbehandeld). Voor opties impregneren en coating geldt een langere levertijd van ca. 6-7 weken. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Voor Duxwood blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Duxwood tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uniek Duxtail methode Blokhut Nendaz Enkel Duxwood met overkapping 500 cm Blokhut Nendaz Enkel Duxwood 300 x 250 x 255 cm - Met overkapping 500 cm Wanddikte 28 mm   |   Duxtailmethode 140 met 14x14 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken!
€ 4.112,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!