Blokhut Perlund Geïmpregneerd 300 x 300 x 247 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11226 Ruim tuinhuis met dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 1.199,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Dakgootset
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.199,95 Standaardproduct Blokhut Perlund Geïmpregneerd 300 x 300 x 247 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Perlund Geïmpregneerd 300 x 300 x 247 cm Wanddikte 28 mm

  • Met gratis dakleer, deur met cilinderslot en glas

Blokhut Perlund Geïmpregneerd 300 x 300 x 247 cm Wanddikte 28 mm

Dit is blokhut Perlund en kan voor u groen geïmpregneerd worden (bij de prijs inbegrepen) voor een langere levensduur. Deze mooie geïmpregneerde blokhut 3x3 meter van het merk Tuindeco staat zeer mooi in uw tuin en is ideaal te gebruiken als opslag voor uw tuinmeubelen en tuingereedschap. We leveren deze blokhut Perlund standaard met enkel glas en dakleer. De dubbele deur van de geïmpregneerde blokhut Perlund biedt een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap.

Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 4 potten Embadecor nodig van 2,5 liter per pot. 

Fundering

Deze blokhut/berging Perlund is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. Inbegrepen Blokhut Perlund wordt standaard geleverd met 20 m2 dakleer. Tevens ontvangt u het complete pakket bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk en de bouwtekening. De deur is voorzien van enkel glas. De roedes voor de deuren zijn vast.

Afmetingen

Deze 300 x 300 cm grote blokhut heeft een deur van 162 x 188 cm (inclusief kozijn). Op het schuine, zelf afwaterende dak zit 20 m2 dakleer. Voor de deuren van blokhut Perlund wordt enkel glas meegeleverd. De scharnieren kunnen anders zijn dan op de afbeelding. De afmetingen van dit tuinhuisje Perlund zijn: 300 cm breed x 300 cm diep x 245 cm nokhoogte. De oversteek aan de voorzijde is 80 cm en aan de achterzijde 10 cm. De funderingsmaat is 280 x 280 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 28 mm.  

Bestel nu deze 3 bij 3 meter geïmpregneerde blokhut samen met accessoires onder Thuiswinkel service voorwaarden en met 5 jaar garantie tegen houtrot bij gebruik van funderingsbalken!

Standaard bij blokhut Perlund

Deze blokhut Perlund met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Perlund 300 x 300 x 247 cm Blokhut Perlund 300 x 300 x 247 cm Wanddikte 28 mm Geïmpregneerd Ruim tuinhuis met dubbele deuren
€ 1.199,95 Per stuk incl. btw