Blokhut Robert Geïmpregneerd 260 x 200 x 225 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11199 Groen Geïmpregneerd bij de prijs inbegrepen   |   Inclusief glas en 10m2 dakleer

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 914,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Samenstelling Sluiten
  • € 914,95 Standaardproduct Blokhut Robert Geïmpregneerd 260 x 200 x 225 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Robert Geïmpregneerd 260 x 200 x 225 cm Wanddikte 28 mm

  • Bij ons met glas en dakleer
  • Puntdak, dus goede waterafvoer
  • Direct leverbaar met impregneer behandeling

Blokhut Robert Geïmpregneerd 260 x 200 x 225 cm Wanddikte 28 mm

Zoekt u een handige berging met puntdak voor in uw tuin? Dit topmodel behoort al jaren tot onze meest verkochte blokhutten. Blokhut Robert is voor u standaard geïmpregneerd. Deze blokhut 3x2 meter met puntdak en voorluifel heeft een aangepaste levertijd en zal ongeveer 4 tot 5 weken duren. Impregneren kost tijd. Wel voor een aantrekkelijke prijs. Blokhut Robert is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en is van het merk Tuindeco. 

Deze blokhut Robert van 2.8 cm dik geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout is 260 cm breed, 200 cm diep en 225 cm hoog. Dankzij het relatief kleine formaat is deze blokhut ideaal te gebruiken als berging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, uw barbecue of grasmaaier. Blokhut Robert is een slim model, want water loopt weg via de zijkanten (dakgootset aanbevolen) en bij de deur staat u altijd droog. Bovendien gaat uw blokhutdeur zo langer mee, want deze worden deels beschermd door uw voorluifel. Deze prefab houten tuinschuur behoort dan ook tot onze hardlopers, te meer dat deze reeds is geïmpregneerd tegen insecten en schimmels. 

Verduurzamen is reeds gebeurd

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot voor blokhut Robert.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Robert. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Afmetingen

De deurhoogte van blokhut Robert is 181 cm en is 161 cm breed inclusief kozijn. De oversteek aan rondom is 10 cm. Deze tuinberging met puntdak is voorzien van dakleer 10 m2. Het dak bedekken met dakshingles is ook mogelijk. De hoekverbindingen van dit tuinhuisje met puntdak zijn wind en waterdicht. De funderingsmaat is 242 x 182 cm. De wanddikte is 28 mm. De oppervlakte van deze blokhut is 4,4 m².

Deuren 1 (161x181)

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 260 x 200 cm wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en dakleer (10 m2). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor dakshingles of dakplaten. De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst.

Standaard bij blokhut Robert

Deze blokhut Robert met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor een langere levensduur van uw berging bevelen we aan voor goede ventilatie te zorgen. U kunt dit creeren door ventilatieroosters te plaatsen in uw blokhut. U plaatst 1 ventilatieroosten boven in de wand en 1 ventilatierooster in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie.

Blokhut Rober zal een levertijd hebben van 4 tot 5 weken. Bestel nu voor de beste prijs en met service bij houthandel Gadero.nl. Uw specialist in tuinhuisjes en blokhutten van vuren en lariks hout. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Topmodel blokhut robert geimpregneerd hout Blokhut Robert Geïmpregneerd 200 x 260 x 225 cm Wanddikte 28 mm Inclusief Glaswerk en Dakleer Groen Geïmpregneerd bij de prijs inbegrepen   |   Inclusief glas en 10m2 dakleer
€ 914,95 per stuk incl. btw