Blokhut Romy Interflex 280 x 280 x 230 cm Wanddikte 28 mm - Gecoat Zwart + Wit

Productnummer: IFROMY-CZW   |   Kant & klare compleet gecoate blokhut voor optimale bescherming voor ca. 2 tot 3 jaar

€ 2.968,95 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Blokhut Romy Interflex 280 x 280 x 230 cm Wanddikte 28 mm - Gecoat Zwart + Wit

  • Compleet Gecoat in Zwart (RAL 9005) + Wit (RAL 9010)
  • Inclusief EPDM (inclusief lijm en dak uitlopen)
  • Inclusief geïmpregneerde grondbalken
  • 9 x 9 cm palen op de hoeken voor een moderne uitstraling

Blokhut Romy Interflex 280 x 280 x 230 cm Wanddikte 28 mm - Gecoat Zwart + Wit

Op zoek naar een trendy blokhut in de kleur zwart met witte accenten? Blokhut Romy van Interflex is een zeer complete en moderne blokhut met plat dak van ca. 3 x 3 meter die compleet 2-laags zwart + wit gecoat wordt geleverd, helemaal klaar voor montage en gebruik. Blokhut Romy van Interflex is 280 x 280 cm en wordt standaard Compleet Gecoat geleverd in Zwart (RAL 7040) als basis kleur voor de 28 mm dikke wanden + Wit (RAL 9010) als accentkleur voor de dubbele deur, hoekpalen en gevellijsten. De zwarte wandkleur in combinatie met de witte accentkleuren van deze reeds gecoate blokhut Romy zorgen voor een strak en modern karakter.

Blokhut Romy van Interflex is het perfecte tuinhuisje van ca. 3 x 3 meter wanneer u zoek bent een moderne en reeds zwart ververfde houten berging met plat dak voor in uw tuin die in de basis zeer compleet wordt geleverd. Blokhut Romy, compleet geverfd in Zwart + Wit, heeft een buitenmaat van 280 x 280 cm en een wandhoogte van ca. 230 cm en wordt standaard geleverd met EPDM dakbedekking voor het hoogwaardig bedekken van het platte lessenaarsdak van 324 x 324 cm. Blokhut Romy van Interflex wordt daarnaast standaard geleverd met geïmpregneerde fundamentbalken waarop de zwart gecoate wanden opbouwd kunnen worden. Tuinhuis Romy in Zwart + Wit valt onder de categie 3 x 3 meter blokhut modellen.

Tuinhuis Romy maakt deel uit van de Trendline serie van Interflex waarbij de traditionele hoekverbindingen zijn vervangen door strakke en robuuste palen van 9 x 9 cm op de hoeken, waarmee u de wanden van 28 mm dik eenvoudig opstapeld. Hierdoor krijgt deze fraaie blokhut Romy een moderne uitstraling wat extra versterkt wordt door het trendy platte dak en de kleuren zwart + wit. Met zijn binnenmaat van 274 x 274 cm is model Romy uitermate geschikt als berging voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen.

Blokhut Romy Trendline Interflex - wanddikte 28 mm en enkel glas

Blokhut Romy 280 x 280 cm uit de Trendline serie van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm. Aan de voorkant is blokhut Romy uitgevoerd met een dubbel deur met veel lichtuitsparingen met echt helder enkel glas (3mm). Kortom, aan lichtinval geen gebrek in deze moderne 3 x 3 meter tuinhuis met plat dak. 

Type/model Romy Interflex Gecoat (Trendline)
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Binnenmaat 274 x 274 cm
Buitenmaat 280 x 280 cm
Dakmaat 324 x 324 cm
Wandhoogte    224 / 230 cm
Oppervlakte 7,84 m2
Soort dak Platdak
Glas type Enkel glas

Compleet Gecoat (2-laags)

Deze Blokhut Romy van Interflex wordt standaard geleverd in de compleet gecoate versie. Dit betreft een 2-laagse behandeling in de kleur Zwart (RAL 9005) van de buitenkant en binnenkant van de wanden. De dubbele deur (van binnen en buiten), hoekpalen en gevellijsten worden 2-zijdig behandeld in de accentkleur Wit (RAL 9010). Let op! De dakplanken/-delen worden 1-zijdig gecoat.

Blokhut Romy wordt behandeld/gecoat met Remmers Induline GW-310. Dit middel voldoet aan alle eisen van de professional en geeft een perfecte bescherming van de blokhut tegen UVstraling, is water en vuilwerend en heeft tevens een preventieve impregneerde werking (tegen schimmel). Bovendien is het op waterbasis, dus milieubewust (heeft het blauwe engel keurmerk) en bladdert niet af.

Wilt u Blokhut Romy van Interflex gecoat bestellen in een andere kleurencombinatie? Bekijk dan de standaard onbehandelde Blokhut Romy van Interflex. Via de extra opties kunt u tegen een meerprijs kiezen uit maar liefst 8 verschillende dekkende basis wandkleuren waaronder Zweeds Rood, Donkergrijs, Lichtgrijs, Blauw en Groen.

Dak(bedekking)

Blokhut Romy van Interflex wordt standaard geleverd inclusief EPDM dakbedekking. Het EPDM pakket voor het bedekken van het platte dak wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Voor de perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het platte dak kunt u tevens via de extra optie een complete daktrimset mee bestellen (meerprijs). Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Deze aluminium daktrimmen zorgen voor een fraaie afwerking en voorkomt tevens lekkage. Wij raden sterk aan om de daktrimset als extra optie mee bestellen voor het afwerken van het dak en EPDM.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen in het tuinhuisje Romy. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex Blokhut Romy is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks op de meegeleverde geimpregneerde grondbalken. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Blokhut Romy compleet gecoat in Zwart + Wit uit de Trendline serie van Interflex is ca. 8-14 weken. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief EPDM & Geïmpregneerde grondbalken Blokhut Romy Interflex Compleet Gecoat Zwart + Wit Blokhut Romy Interflex 280 x 280 x 230 cm Wanddikte 28 mm - Gecoat Zwart + Wit   |   Kant & klare compleet gecoate blokhut voor optimale bescherming voor ca. 2 tot 3 jaar
€ 2.968,95 Per stuk incl. BTW