Blokhut Romy Trendline Interflex 280 x 280 x 230 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: IFROMY   |   Ook geïmpregneerd of gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)   |   Wanddikte 28 mm

€ 3.570,45 € 3.213,41 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 68,28 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Blokhut Romy Trendline Interflex 280 x 280 x 230 cm Wanddikte 28 mm

  • Inclusief EPDM (inclusief lijm en dak uitlopen)
  • 9 x 9 cm palen op de hoeken voor een moderne uitstraling
  • Inclusief geïmpregneerde grondbalken
  • Dubbele Deur met echt helder glas (3mm)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Romy Trendline Interflex 280 x 280 x 230 cm Wanddikte 28 mm

Blokhut Romy van Interflex is het perfecte tuinhuisje van ca. 3 x 3 meter wanneer u zoek bent een moderne houten berging met plat dak voor in uw tuin die in de basis zeer compleet wordt geleverd. Blokhut Romy heeft een buitenmaat van 280 x 280 cm en een wandhoogte van ca. 230 cm en wordt standaard geleverd met EPDM dakbedekking voor het hoogwaardig bedekken van het platte lessenaarsdak van 324 x 324 cm. Blokhut Romy van Interflex wordt daarnaast standaard geleverd met geïmpregneerde fundamentbalken waarop de wanden opbouwd kunnen worden. Tuinhuis Romy valt onder de categie 3 x 3 meter blokhut modellen.

Tuinhuis Romy maakt deel uit van de Trendline serie van Interflex waarbij de traditionele hoekverbindingen zijn vervangen door strakke en robuuste palen van 9 x 9 cm op de hoeken, waarmee u de wanden van 28 mm dik eenvoudig opstapeld. Hierdoor krijgt deze fraaie blokhut Romy een moderne uitstraling wat extra versterkt wordt door het trendy platte dak. Met zijn binnenmaat van 274 x 274 cm is model Romy uitermate geschikt als berging voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen.

Blokhut Romy Trendline Interflex - wanddikte 28 mm en enkel glas

Blokhut Romy 280 x 280 cm uit de Trendline serie van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm. Aan de voorkant is blokhut Romy uitgevoerd met een dubbel deur met veel lichtuitsparingen met echt helder enkel glas (3mm). Kortom, aan lichtinval geen gebrek in deze moderne 3 x 3 meter tuinhuis met plat dak. 

Type/model Romy Interflex (Trendline)
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Binnenmaat 274 x 274 cm
Buitenmaat 280 x 280 cm
Dakmaat 324 x 324 cm
Wandhoogte 224 / 230 cm
Oppervlakte 7,84 m2
Soort dak Platdak
Glas type Enkel glas

Dak(bedekking)

Blokhut Romy van Interflex wordt standaard geleverd inclusief EPDM dakbedekking. Het EPDM pakket voor het bedekken van het platte dak wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Voor de perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het platte dak kunt u tevens via de extra optie een complete daktrimset mee bestellen (meerprijs). Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Deze aluminium daktrimmen zorgen voor een fraaie afwerking en voorkomt tevens lekkage. Wij raden sterk aan om de daktrimset als extra optie mee bestellen voor het afwerken van het dak en EPDM.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex blokhut Romy van 280 x 280 cm wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Interflex Romy blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut Romy van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex Romy blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De dubbele deur wordt wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en dubbele deur 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de dubbele deur, hoekpalen en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de dubbele deur, hoekpalen en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw blokhut Romy van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen in het tuinhuisje Romy. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex Blokhut Romy is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks op de meegeleverde geimpregneerde funderingsbalken. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 8 - 14 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief EPDM & Geïmpregneerde grondbalken Blokhut Romy Interflex Onbehandeld Blokhut Romy Trendline Interflex 280 x 280 x 230 cm Wanddikte 28 mm   |   Ook geïmpregneerd of gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)   |   Wanddikte 28 mm
€ 3.570,45 € 3.213,41 Per stuk incl. BTW