Blokhut Rune 595 x 795 x 280 cm

Extra dikke wanden 70 mm

€ 5349,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 5349,00Dit product
€ 5349,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Rune 595 x 795 x 280 cm

  • Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen
  • Dubbel glas
  • 70 mm dikke blokhutprofielen
  • Gratis bezorgd
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11178
Afmetingen:
595 x 795 x 280 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
7
Nokhoogte:
280
Deurhoogte:
195
Ramen:
3 (te openen)
Dakbedekking:
Dakshingles 57 m2
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
595 cm
Diepte:
795 cm
Hoogte:
280 cm

Blokhut Rune 595 x 795 x 280 cm

Deze zeer ruime blokhut Rune van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. Door de ruime overkapping blijven de deuren en ramen droog waardoor deze een langere levensduur hebben. Ook staat u droog bij het openen van de deur. In de zomer kunt u genieten van de schaduw van de overkapping van 2 meter diep en 595 cm breed. Blokhut Rune valt onder de 6x8 meter modellen.

Afmetingen

De afmetingen van de grote blokhut zijn 595x595 cm. De luifel van 200 cm zorgt voor extra diepte. Houdt bij het plaatsen van de blokhut rekening met een funderingsmaat van 575x575 cm en een nokhoogte van 280 cm.

De blokhut Rune heeft extra dikke wanden van 70 mm. De blokhut is gemaakt van onbehandeld vurenhout. Aan de voorkant heeft de blokhut eeen dubbele deur van ca. 195 cm hoog en 145 cm breed, inclusief kozijn. Tevens bevinden zich aan de voorkant twee grote ramen. Aan de zijkant van de blokhut is een derde raam geplaatst. Alle drie ramen zijn voorzien van dubbel glas en te openen. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. De ramen zijn inclusief kozijn 155x105 cm (voorkant) en 130x95 cm (zijkant). Het zijraam is zowel links als rechts te plaatsen. Dit geldt ook voor de deuren en ramen aan de voorzijde.

Wat wordt er standaard meegeleverd?

De blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met bevestigingsmaterialen, dakbedekking en handleidng. Tevens ontvangt u een cillinderslot voor de deur. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas.

Impregneren of in de grondverf laten spuiten?

Door ons uw blokhut Rune laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Rune in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Rune. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

 

Deze blokhut wordt geleverd in 2 pakketten met de onderstaande afmetingen(l x b x h):

Pakket 1 630 x 120 x 57 cm            1500 kg
Pakket 2 795 x 120 x 8 cm              1200 kg
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Blokhut Rune Blokhut Rune Tuindeco 595 x 795 x 280 cm Extra dikke wanden 70 mm Ruim op voorraad
€ 5349,00 per stuk incl. BTW