Blokhut Stavanger 3 Karibu 470 x 380 x 247 cm Wanddikte 70mm

Productnummer: KA82879   |   70 mm Blokhutcontructie   |   ca. 90 mm brede geïmpregneerde funderingsbalken   |  

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 13.387,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
 • € 13.387,45 Standaardproduct Blokhut Stavanger 3 Karibu 470 x 380 x 247 cm Wanddikte 70mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Stavanger 3 Karibu 470 x 380 x 247 cm Wanddikte 70mm

 • Dubbele Deur en Ramen met ISO-beglazing
 • Inclusief Massief Houten Vloer
 • 70 mm Blokhutconstructie
 • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
 • Standaard geleverd zonder dakbedekking
 • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Stavanger 3 Karibu 470 x 380 x 247 cm Wanddikte 70mm

Op zoek naar een royale hobbyruimte, tuinkantoor of tuinkamer? Stavanger 3 is een blokhut die opgebouwd wordt met een klassieke houtconstructiemethode middels 70mm dikke blokhutprofielen van onbehandeld A-kwaliteit Scandivisch vuren, wat zorgt voor extreme stabiliteit. Blokhut Stavanger 3 is maar liefst 470 cm breed en 380 cm diep en komt uit de speciale Woodfeeling collectie van het Duitse Karibu. Deze ca. 5 x 4 meter blokhut heeft niet alleen een elegante en monderne uitstraling maar heeft door zijn extra sterke wanddikte van 7 cm en ISO-beglazing ook een uitstekende isolatiewaarde. Hiermee leent Stavanger 3 zich bij uitstek als tuinkantoor of hobbyruimte voor achter in uw tuin. 

Voordelen Stavanger 3 Karibu:

 • 70 mm Blockhutcontructie (extra sterk en stabiel)
 • Zadeldak bestaande uit 20 mm massief houten dakbeschot met mes en groef
 • Dubbele Vleugeldeur (145 x 179 cm) met ISO-beglazing (incl. bontebaartslot en 2 sleutels)
 • 2 stuks Draai-kantelramen (46 x 159 cm) met ISO-beglazing en aluminium weerprofiel
 • Massief houten vloerpakket met mes en groef
 • 90 mm (KDI) Keteldruk geimpregneerde funderingbalken

Let op! Houten Blokhut Stavanger 3 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om deze onbehandelde houten blokhut, van binnen en buiten, te behandelen met een beits of dekkende verf. Zo verlengt u de levensduur van Stavanger 3 en voorkomt u tevens problemen met o.a. werking en houtrot.

Afmetingen

Blokhut Stavanger 3 is 470 cm breed, heeft een diepte van 380 cm en een hoogte van 247 cm (voorkant). De hoogte van de achterkant van deze blokhut met lessenaarsdak is 198 cm. De sokkelmaat / funderingsmaat van Stavanger 3 is ca. 4500 x 360 cm. Het lichtaflopende platte dak heeft een dakoppervlakte van ca. 21,9 m² en een dakhelling van ca. 6° graden. Het dakoverstek aan de voorkant bedraagd 40 cm en aan de achter- en zijkanten 20 cm. 

Tuinhuis Stavanger 3  Karibu - wanddikte 70 mm en kunstglas

Deze blokhut wordt tevens geleverd inclusief extra brede Keteldruk geïmpregneerde vloerbalken die zorgen voor extra bescherming tegen opstijgend vocht. Stavanger 3 wordt daarnaast geleverd inclusief massief houten vloer voor in de blokhut. De grote ramen en de dubbele vleugeldeur met lichtuitsparingen zorgen voor een prettige lichtinval in de blokhut. Stavanger 3 biedt daarnaast met zijn netto binnenruimte van ca. 436 x 346 cm vollop ruimte voor kleine meubels en zitelementen, perfect voor een hobbruimte of tuinkantoor.

Hout geschaafd Ja Type/Model Stravanger  Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 70mm Afmetingen 470 x 380 cm Funderingsmaat 450 x 360 cm Nokhoogte 247 cm Ramen 2 Vaste ramen (46x159 cm) Deuren 1 Dubbele deur (145 x 179 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling  8° Dakoppervlak (m²) 21,9 m² Inhoud (m³) 36,3 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Dakbedekking 

Stavanger 3 wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze koud zelfklevende elastomeerbitumen is versterkt met aluminium en siliconenlaag. Deze zelfklevende dakfolie voor Stavanger 3 is daarnaast extreem duurzaam, kleurvast, heeft een hoge UV-bestendigheid, is scheurbestendig en is eenvoudig zelf te plaatsen op het licht hellende dak van deze blokhut van Karibu. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Stavanger 3 is het tevens mogelijk als extra optie dakgootsets mee te bestellen (meerprijs). Kies uit een transparant geimpregneerde dakgootset inclusief druppelketting of een dakgootset van PVC met valbuis. Deze houten en kunststof dakgootsets van Karibu zijn speciaal ontwikkeld voor platte daken en worden geheel compleet geleverd inclusief verstelbaar bevestigingsmateriaal. 

Fundering

Deze 70mm blokhut Stavanger 3 van Karibu is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Plaats de meegeleverde geimpregneerde funderingsbalken en houten vloer op een waterpas ondervloer van bijvoorbeeld betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Bij drassige ondergronden adviseren wij om een stevige fundering te gebruiken met bijvoorbeeld piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken.

Levertijd

De levertijd van Stavanger 3 bedraaagt ca. 3 weken. Blokhutten van Karibu worden op maat geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot okotober, bedraagt de levertijd 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 380 x 380? Kies dan voor Stavanger 2. Nog een kleinere maat gewild? Kies dan voor Stavanger 1 met de afmeting 380 x 320. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 5x4 meter blokhut Stavanger 3 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief ISO-beglazing & Massief houten Vloer Blokhut Stavanger Karibu Sfeer Blokhut Stavanger 3 Karibu 470 x 380 x 247 cm Wanddikte 70mm   |   70 mm Blokhutcontructie   |   ca. 90 mm brede geïmpregneerde funderingsbalken   |  
€ 13.387,45 Per stuk incl. BTW