Blokhut Subliem 5x5 Interflex 520 x 520 x 260 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IFsubliem5x5   |   Ook geïmpregneerd of gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)   |   Wanddikte 50 mm

€ 11.243,45 € 10.119,11 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Blokhut Subliem 5x5 Interflex 520 x 520 x 260 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 50 mm

  • Zitbank met opbergruimte onder luifel
  • Inclusief EPDM (inclusief lijm en dak uitlopen)
  • Luxe Harmonicadeuren & 2 Ronde ramen met Isoglas (standaard wit gegrond)
  • Dubbelschalig dak (voor isolatie)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Subliem 5x5 Interflex 520 x 520 x 260 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 50 mm

Blokhut Subliem 5x5 van Interflex maakt deel uit van de "Subliem" lijn van Interflex en is de grote broer van Blokhut Subliem 4x4. Zoals de naam als doet vermoeden is deze moderne en luxe tuinhuis met zijn afmetingen van 520 x 520 cm net iets groter dan zijn kleine broertje en biedt hierdoor net wat meer ruimte en mogelijkheden. Deze complete maar betaalbare mondere blokhut van ca. 5 x 5 meter is uitermate geschikt als als tuinkantoor of gastenverblijf. Subliem 5x5 van Interflex valt onder de categorie 5 x 5 meter blokhut modellen.

Deze luxe Subliem 5x5 van Interflex tuinhuis met lessenaarsdak wordt in de basis, zoals de naam al doet vermoeden, buitengewoon compleet geleverd en bestaat uit een wanddikte van 50mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren. Blokhut Subliem 5x5 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief EPDM en is uitgevoerd met luxe 4-delige houten harmonicadeur aan de voorkant. Wanneer de  harmonicadeuren geopend zijn zorgt dit voor veel natuurlijk licht en verbindt dit het tuinhuis ook onzichtbaar met uw tuin. Zo geniet u tijdens de zomer vanuit de blokhut van een mooi uitzicht op uw tuin.

Deze tuinhuis met plat dak is tevens uitgevoerd met unieke grote ronde vaste ramen met een diameter van 80 cm, die de blokhut een moderne en nautische uitstraling geven. Zowel de harmonicadeuren als de twee ronde vaste ramen worden standaard geleverd met isolatieglas en zijn standaard wit gegrond.  Het platte dak wordt ook standaard dubbelschalig geleverd en is hierdoor goed te isoleren. 

Deze luxe Subliem 5x5 blokhut van Interflex dankt zijn naam de funderingmaat 500 x 500 cm. De buitenmaat (inclusief oortjes) is in totaal 520 x 520 cm. Aan de voorkant bevindt zich nog een inpandigde luifel van 120 cm diep. De berging van de blokhut (zonder luifel) heeft een breedte van 520 en een diepte van 400 cm en biedt hiermee volop ruimte voor het plaatsen van o.a. meubelen. Onder de luifel bevindt zich tevens een zitbank met opbergruimte waar u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven. Deze luxe blokhut heeft een wandhoogte van ca. 260 cm en de totale oppervlakte bedraagt 25 m2.

Blokhut Subliem 5x5 Interflex - wanddikte 50 mm en isolatieglas

Tuinhuis Subliem 5x5 beschikt aan de voorkant over een 4-delige houten harmonicadeur. Aan de zijkant bevindt zich een uniek rond vast raam met isoglas, die zorgt voor de benodigde lichtinval. Rechts onder de luifel bevindt zich ook een vast rond raam met isoglas. Blokhut Subliem 5x5 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. Door de extra dikke wanddikte, dubbelschalig dak, luxe deuren en ramen met isolatieglas is Blokhut Subliem 5x5 van Interflex uitermate geschikt als tuinkantoor of tuinverblijf. 

Type/Model Subliem 5x5 
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50mm
Binnenmaat 500x500 cm
Totale buitenmaat (incl. oren)    520x520 cm
Luifel (diepte) 120 cm
Zijwandhoogte 260 cm
Oppervlakte 25 m2
Type dak Lessenaarsdak (plat dak)
Type Glas Isolatieglas
Type ramen 2 stuks Rond Ø 80 cm (vast)

Dak(bedekking)

Blokhut Subliem 5x5 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief EPDM. Het EPDM pakket voor het bedekken van het platte dak wordt compleet met lijm en dak uitlopen geleverd.

Let op! Het EPDM wordt geleverd exclusief HWA (buizen voor hemelwaterafvoer). Dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) wordt niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Voor de perfecte afwerking van de EPDM rubberfolie en de rand van het dak kunt u tevens via de extra optie een complete daktrimset mee bestellen (meerprijs). Deze aluminium daktrimset wordt compleet geleverd met rechte delen en hoekstukken. Deze aluminium daktrimmen zorgen voor een fraaie afwerking en voorkomt lekkage. Wij raden sterk aan om de daktrimset als extra optie mee bestellen.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 5x5 Subliem blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

Let op! Voor deze blokhut geldt dat de harmonicadeur en de twee ronde vaste ramen standaard wit gegrond worden geleverd bij het bestellen van de blokhut in standaard onbehandeld of dompel groen geimpregneerd!

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 5x5 Subliem blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut Subliem 5x5 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex Subliem 5x5 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Hieronder vindt u twee voorbeelden (afbeelding) van Blokhut Subliem 4x4 met de opties Coaten Wandlaag Basiskleur in de kleur Donkergrijs (exterieur) en Zweeds Rood (exterieur) met beide Coaten Accentkleur in de kleur Wit.

Coaten Blokhut Subliem 4x4

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw blokhut Subliem 5x5 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex Subliem 5x5 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 8 - 14 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Luxe Harmonicadeuren Blokhut Subliem 5x5 Interflex Blank Blokhut Subliem 5x5 Interflex 520 x 520 x 260 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 50 mm   |   Ook geïmpregneerd of gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)   |   Wanddikte 50 mm
€ 11.243,45 € 10.119,11 Per stuk incl. BTW