Blokhut Torsten 595 x 600 x 270 cm met voorluifel

Productnummer: DE11177 Dubbel glas en brede luifel   |   Wanddikte 58 mm   |   Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen

€ 3999,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 5-6 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 7-8 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 3999,00Dit product
€ 3999,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Torsten 595 x 600 x 270 cm met voorluifel

  • De deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen
  • Gratis bezorgd
  • Inclusief dakshingles recht
  • 58 mm dikke blokhutprofielen

Blokhut Torsten 595 x 600 x 270 cm met voorluifel

Deze grote blokhut Torsten van Tuindeco is ideaal om in de zomer te genieten en om al uw tuinmaterialen in op te bergen. Wij leveren blokhut Torsten nu met dubbel glas, 42 m2 dakshingles recht en gratis bezorging.  U kunt in de zomer overdag genieten van de schaduw en 's avond extra lang buiten zitten door de beschutting van de overkapping. De blokhut is aan de voorkant voorzien van een dubbele deur van 190 cm hoog met raamwerk en twee grote ramen voor extra lichtinval. Een derde raam is geplaatst aan de zijkant. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en te openen. Blokhut Torsten van Tuindeco hoort bij de 6x6 meter categorie.

Maten

De blokhut heeft de afmetingen 595x400 cm en heeft een nokhoogte van 270 cm. Aan de blokhut zit een overkapping vast van 200 cm diep. De totale afmeting van de blokhut Torsten is 595x600 cm. De blokhut van onbehandeld vurenhout en heeft een wanddikte van 5.8 cm. De funderingsmaat is 575x380 cm. De dubbele deur is inclusief kozijn 160x194 cm en voorzien van dubbel glas en cillinderslot. De ramen zijn 144x95 cm inclusief kozijn en zijn te openen. De roedes worden los meegeleverd. De ramen en deuren kunnen zowel links als rechts geplaatst worden.

Impregneren of in de grondverf laten spuiten?

Wij kunnen uw blokhut groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Torsten krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 8 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Wilt u uw blokhut Torsten in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Torsten. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan . Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 8 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Torsten Blokhut Torsten met voorluifel 595 x 600 x 270 cm Dubbel glas en brede luifel   |   Wanddikte 58 mm   |   Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen Ruim op voorraad
€ 3999,00 per stuk incl. BTW