Blokhut Torsten 595 x 595 x 263 cm met voorluifel Wanddikte 58 mm

Productnummer: DE11177 Dubbel glas en brede luifel   |   Wanddikte 58 mm   |   Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 4.188,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 4.188,95 Standaardproduct Blokhut Torsten 595 x 595 x 263 cm met voorluifel Wanddikte 58 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Torsten 595 x 595 x 263 cm met voorluifel Wanddikte 58 mm

  • De deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen
  • Zeer dikke wanden, 58 mm dikke blokhutprofielen
  • Inclusief dakshingles recht
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Torsten 595 x 595 x 263 cm met voorluifel Wanddikte 58 mm

Deze grote blokhut Torsten van Tuindeco is ideaal om in de zomer te genieten en om al uw tuinmaterialen in op te bergen. Wij leveren blokhut Torsten nu met dubbel glas en 42 m2 dakshingles recht. U kunt in de zomer overdag genieten van de schaduw en 's avond extra lang buiten zitten door de beschutting van de overkapping. De blokhut is aan de voorkant voorzien van een dubbele deur van 194 cm hoog met raamwerk en twee grote ramen voor extra lichtinval. Een derde raam is geplaatst aan de zijkant. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en te openen. Blokhut Torsten van Tuindeco hoort bij de 6x6 meter categorie.

Maten blokhut Torsten 

De blokhut heeft de afmetingen 595x400 cm en heeft een nokhoogte van 263 cm. Aan de blokhut zit een overkapping vast van 195 cm diep. De totale afmeting van de blokhut Torsten is 595x595 cm. De blokhut van onbehandeld vurenhout en heeft een duurzame wanddikte van maarliefst 5.8 cm. De funderingsmaat is 575x380 cm. De dubbele deur is inclusief kozijn 160x194 cm en voorzien van dubbel glas. De ramen zijn 144x95 cm inclusief kozijn en zijn te openen. De roedes worden los meegeleverd. De ramen en deuren kunnen zowel links als rechts geplaatst worden.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 595x400+195 cm
Funderingsmaat 575x380 cm
Wandhoogte 202 cm
Nokhoogte 263 cm
Luifel voorzijde 195 cm
Ramen 3 (144x95)
Deuren 1 (160x194)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 39,0 m²
Inhoud 51,0 m³
Oppervlakte (m²) 20,7 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Standaard bij blokhut Torsten

Deze blokhut Torsten met wanden van 58mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Torsten te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 8 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Starterset

Voor blokhut Torsten kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhut Torsten. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Trosten Blokhut Torsten met voorluifel 595 x 595 x 263 cm Wanddikte 58 mm Dubbel glas en brede luifel   |   Wanddikte 58 mm   |   Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen Ruim op voorraad
€ 4.188,95 per stuk incl. btw