Blokhut Trittau 5 met overkapping Karibu 607 x 297 x 217 cm

Productnummer: KA91543   |   Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden (meerprijs)   |   38 mm blokhutprofiel met 6-plus-hoekverbinding

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 2.399,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 2.399,95 Standaardproduct Blokhut Trittau 5 met overkapping Karibu 607 x 297 x 217 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Trittau 5 met overkapping Karibu 607 x 297 x 217 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • 38 mm dikte blokhutprofielen met 6+-hoekverbinding
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Trittau 5 met overkapping Karibu 607 x 297 x 217 cm

Op zoek naar een royale houten blokhut met overkapping van ca. 6 x 3 meter? Trittau 5 met overkapping uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is maar liefst 607 cm breed, 297 cm diep en 217 cm hoog. Houten blokhut Trittau 4 met dakaanbouw bestaat uit onbehandelde Scandinavisch vuren houten blokhutprofielen van 38 mm groef en veer met speciale 6+ hoekverbinding.

Trittau 5 wordt standaard geleverd met een ruime basis houten blokhut van 387 x 297 x 217 cm, inclusief dakaanbouw (overkapping) met een lengte van 220 cm lengte. Hiermee komt de totale breedte van Trittau 5 met overkapping uit op 607 cm. U kunt deze blokhut gebruiken als bergruimte voor o.a. tuingereedschap of fietsen, maar ook ideaal als buitenverblijf waarbij de veranda ideaal is voor het plaatsen van bijvoorbeeld een lounge set.

De blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 170 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Aan de zijkant bevindt zicht een vast raam (85 x 44 cm) met onbreekbaar kunstglas. De sokkelmaat / funderingsmaat van de basis berging van Trittau 5 is ca. 372 x 282 cm.

Let op! Houten Blokhut Trittau 5 met overkapping van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje, van binnen en buiten, te behandelen met een beits of dekkende verf. Zo verlengt u de levensduur van Trittau 5 en voorkomt u tevens problemen met werking en houtrot.

Langere overkapping

Trittau 5 met overkappping wordt standaard geleverd met aanbouw van 220 cm. Langere overkapping meebestellen? Trittau 5 van Karibu is uit te breiden met een extra lange overkapping van 330 cm (110 cm extra) of van 440 cm (220 cm extra). Met een langere overkapping bij deze Trittau 5 heeft u nog meer ruimte voor het plaatsen van een grote tuin of loungeset. 

U kunt de extra lange overkappingen bijbestellen via de extra opties (meerprijs). Wanneer u kiest voor de overkapping van 330 cm dan wordt de totale breedte van Trittau 5 met dakaankbouw ca. 717 cm. Wanneer u kiest voor de overkapping van 440 cm dan wordt de totale breedte van Trittau 5 met dakaankbouw maar liefst ca. 827 cm. 

Dichten Wanden

Extra lang genieten van deze moderne Karibu blokhut met overkapping tijdens de nazomer? Trittau 5 met aanbouw is tevens uit te breiden met dichte wanden t.a.v. de overkapping. Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een dichte achterwand en zijwand. De dichte wanden zijn als extra optie (meerprijs) te bestellen voor de standaard overkapping van 220 cm, als voor de extra lange overkappingen van 330 en 440 cm. 

Dak(bedekking)

De lessenaarsdak bestaat massief houten platen. Trittau 5 met overkapping wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (rollen a 5m2) voor Trittau 5 met aanbouw is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut. 

Let op! Kiest u voor langere overkapping van 330 cm of 440 cm, kies dan ook bij de extra optie de bijbehorende zelfklevende dakfolie voor overkapping van 330 cm of 440 cm.

Houten Vloer

Trittau 5 met overkapping wordt geleverd exclusief houten vloer voor in de basis berging van 387 x 297 cm. Houten vloer in de berging van Blokhut Trittau 5 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Trittau 5 inclusief dakaanbouw is ca. 3 weken. Tuinhuis Trittau 5 word geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot okotober, bedraagd de levertijd 6 - 9 weken.

Liever geen overkapping?

Trittau 5 van Karibu is ook als basis blokhut te verkrijgen zonder overkapping. Kijk hiervoor onder de catergorie Tuinhuis met plat dak (berging).


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden Trittau met overkapping Karibu Sfeer Blokhut Trittau 5 met overkapping Karibu 607 x 297 x 217 cm   |   Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden (meerprijs)   |   38 mm blokhutprofiel met 6-plus-hoekverbinding
€ 2.399,95 per stuk incl. btw