Blokhut Tuinhuis Perla 300 x 250 x 228 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11465   |   Trendy houten schuur   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste.

€ 2.075,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Samenstelling Sluiten
  • € 2.075,95 Standaardproduct Blokhut Tuinhuis Perla 300 x 250 x 228 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Tuinhuis Perla 300 x 250 x 228 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm

  • De nieuwe generatie tuinbergingen met luxe en trendy design
  • Inclusief echt enkel glas, bevestigingsmateriaal, deurbeslag en bouwtekening
  • Moderne tuinschuur van 28 mm designprofielen met plat dak

Blokhut Tuinhuis Perla 300 x 250 x 228 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm

Zoekt u een modern houten tuinschuur van Scandinavisch vurenhouten designprofielen? Dan is deze blokhut tuinhuis Perla van 3 bij 2,5 meter een uitstekende keuze. Deze tuinberging heeft een plat dak en deur in de stijl van de wanden.

Afmetingen

Deze vurenhouten blokhut van het merk Tuindeco staat garant voor kwaliteit en jarenlang plezier. Door de breedte van 3 meter, de diepte van 2,50 meter en de hoogte van 222 centimeter is deze blokhut ideaal te gebruiken als berging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, de grasmaaier of tuingereedschap. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. De double profielen geven deze berging een trendy look and feel.

Blokhut Perla kan gespiegeld opgebouwd worden.

Formaat

Blokhut Perla heeft een afmeting van 300 cm breed x 250 cm diep en 222 cm hoog. De deurhoogte inclusief kozijn is 209 cm, de breedte van de dubbele design blokdeuren is 160 cm. Het raam is voorzien van enkel glas. De funderingsmaat van tuinhuis Perla is 300 x 250 cm. 

Fundering voor blokhut Perla

Plaats deze blokhut Perla nooit koud op betontegels of vlonderplanken. Wij raden montage op kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of bouw uw tuinschuur met overdekt gedeelte eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Houten vloer

De blokhut Perla wordt standaard geleverd exclusief houten vloer voor in de berging. Als extra optie kunt u een houten vloer mee bestellen. Kies uit een onbehandelde of geïmpregneerde vloer van 18 mm of 26 mm. 

Inclusief dakbedekking, deurbeslag en bevestigingsmaterialen

Dit 300 x 250 x 222 cm grote tuinhuis Perla heeft een dubbele deur en is voorzien van nagenoeg onzichtbaar scharnierbeslag en ronde deurknop. Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief echt glas en bevestigingsmaterialen. Deze blokhut Perla met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en smalle scharnieren om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Voor de randafwerking van uw dakranden kunt u een aluminium daktrimset meebestellen als extra optie. Hierbij kunt u kiezen uit standaard aluminium of antraciet aluminium. Voor de afvoer van het hemelwater is het aan te bevelen om de stadsuitloop mee te bestellen. Deze stadsuitloop is vierkant. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Verduurzamen

Als u een standaard onbehandelde tuinhuis bij ons besteld, dan is ons advies om deze direct te beitsen. U kunt uw tuinhuis behandelen met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Perla. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

De vloer van uw overdekte terras

Maak uw overdekte terras van hardhouten vlonderplanken, keramische terrastegels of betontegels zie verwante producten. Uw terras bewust in een andere kleur dan uw blokhut steekt mooi tegen elkaar af en raden we dan ook aan.

Voorzie uw overdekte terras van luxe keramische tegels of goedkope betontegels. Ook mooi is uw terras van hardhouten vlonderplanken te maken. Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken en triple profiel Deens rabat!

Beitsen

Overigens is het ontzettend belangrijk om te beitsen! Dit is ter bescherming en voor decoratie. U kunt natuurlijk de mooiste kleuren kiezen. Dit kunnen transparante of dekkende kleuren zijn. Bij elke blokhut kunt u als optie al beits bij bestellen. Dit zijn de Embalan en de Embadecor. Naast deze twee soorten beits kunt u er nog voor kiezen om Perkoleum van Koopmans te gebruiken. Deze beits is makkelijker aan te brengen en staat bekend om de hoge kwaliteit. Voordeel is bijvoorbeeld dat Perkoleum nooit een grondlaag nodig heeft. Het is dus een één-potsysteem. Alle beitsen voor blokhutten en tuinbeitsen vindt u in onze categorie: blokhut beits. Wij hebben op onze website de populairste kleuren staan. Voor meer kleuren kijkt u op www.beitz.nl. 

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten. Of neem contact met ons op.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair blokhut tuinhuis Perla moderne tuinschuur / luxe berging Blokhut Tuinhuis Perla 300 x 250 x 228 cm Moderne Tuinschuur Wanddikte 28 mm   |   Trendy houten schuur   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 2.075,95 Per stuk incl. BTW