Blokhut Tuinhuis Telma met overkapping 600 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11467   |   Trendy houten schuur met overkapping combinatie   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-20 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 3.138,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Samenstelling Sluiten
  • € 3.138,95 Standaardproduct Blokhut Tuinhuis Telma met overkapping 600 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Tuinhuis Telma met overkapping 600 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm

  • Trendy tuinhuis van glad geschaafd vurenhout in modern 28mm double profiel
  • Inclusief deurbeslag en alle bevestigingsmaterialen
  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Deur en raam ook in moderne en bijpassende stijl
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Tuinhuis Telma met overkapping 600 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm

U gaat een modern tuinhuis met een schuurtje en overdekte luifel in uw tuin plaatsen? U zoekt een modern design, dus niet van die oudewetse blokhut modellen met een molenwiekverbinding? Start uw houtbouw project met deze Blokhut tuinhuis Telma met overkapping. Deze moderne tuinschuur met overkapping Telma is gemaakt van onbehandeld vurenhout. Deze tuinhuis met berging gedeelte en overkapping is in totaal 600 cm breed, 300 cm diep en 222 cm hoog.

Formaat

Het blokhut bergruimte gedeelte is ongeveer ca. 3 x 3 meter (buitenmaat) en biedt daarmee volop ruimte voor het bergen van uw tuingereedschap, buitenspeelgoed of fietsen. De overkapping met dichte achterwand van 28 mm designprofiel planken is ca. 300 x 300 cm en biedt ruimte voor o.a. een kleine loungeset of tuintafel zodat u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven en uw tuin.

Het moderne tuinhuis met overkapping wordt in een pakket geleverd met bevestigingsmaterialen en bouwtekeningen. 

Blokhut Telma kan gespiegeld opgebouwd worden.

Fundering voor blokhut Rosanne

Plaats deze blokhut Telma nooit koud op betontegels of vlonderplanken. Wij raden montage op kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of bouw uw tuinschuur met overdekt gedeelte eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Houten vloer

De blokhut Telma wordt standaard geleverd exclusief houten vloer voor in de berging. Als extra optie kunt u een houten vloer mee bestellen. Kies uit een onbehandelde of geïmpregneerde vloer van 18 mm of 26 mm. 

Inclusief dakbedekking, deurbeslag en bevestigingsmaterialen

Dit 600 x 300 x 222 cm grote tuinhuis Telma heeft een dubbele deur en is voorzien van nagenoeg onzichtbaar scharnierbeslag en een ronde deurknop. Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief echt glas en bevestigingsmaterialen. Deze blokhut Telma met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en smalle scharnieren om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. De verticale staander is 85x85 mm dik en glad geschaafd. Het dakbeschot is 18x145 mm glad geschaafd. De dakbalken 45x145 mm.

Tevens wordt meegeleverd bij deze blokhut met overkapping een staander van 88x88 mm dik.

Voor de randafwerking van uw dakranden kunt u een aluminium daktrimset meebestellen als extra optie. Hierbij kunt u kiezen uit standaard aluminium of antraciet aluminium. Voor de afvoer van het hemelwater is het aan te bevelen om de stadsuitloop mee te bestellen. Deze stadsuitloop is vierkant. 

Verduurzamen: transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Wilt u uw blokhut Telma in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kunt laten drogen. 

Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

2. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie beits nodig van 2,5 liter per pot. 

3. Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Telma. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Let op! Het laten impregneren of zelf impregneren van blokhut Telma is niet mogelijk.  

Vergelijkbare modellen

Dit Tuindeco buitenverblijf type Telma is aan de achterkant helemaal dicht en voorzien van 28mm dikte designprofielen, ook wel Deens rabat double profiel genoemd. 

Verder kijken? Bekijk deze items overkapping ca 6x4 meter , blokhut ca 6x4 meter


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
blokhut tuinhuis telma - Moderne tuinschuur met overkapping in designprofiel 28mm Blokhut Tuinhuis Telma met overkapping 600 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm   |   Trendy houten schuur met overkapping combinatie   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 3.138,95 Per stuk incl. BTW