Blokhut Tuinhuis Valentino met overkapping 700 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11468   |   Trendy houten schuur met overkapping combinatie   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-20 weken. Ca. 10 werkdagen

€ 3.572,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Samenstelling Sluiten
  • € 3.572,95 Standaardproduct Blokhut Tuinhuis Valentino met overkapping 700 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Tuinhuis Valentino met overkapping 700 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm

  • Inclusief deurbeslag inclusief 2 sleutels
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Modern tuinhuis met overkapping van 28 mm dikte designprofielen
  • Kan gespiegeld opgebouwd worden
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Tuinhuis Valentino met overkapping 700 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm

U zoekt een tuinhuis met overkapping in een moderne stijl? Dit is blokhut tuinhuis Valentino van 28 mm designprofielen. Met dit buitenverblijf heeft u de ideale combinatie van een blokhut voor het opbergen van tuinitems en een overkapping voor het plaatsen van bijvoorbeeld een loungehoek of eettafelset.

In de avond geniet u extra lang van de zomer, dankzij de beschutting die de blokhut met overkapping biedt. Prefab Blokhut/Tuinhuis Valentino van A-merk Tuindeco valt onder de modellen van de toekomst. 

Formaat

Het tuinhuis met luifel heeft een afmeting van 7 meter breedte bij 3 meter diepte. De overkapping van het tuinverblijf is 400 cm breed, ruim genoeg voor een loungeset of een 240 cm eettafel voor 6 personen. Zo komt de totale maat van de blokhut op 700 x 300 cm. De funderingsmaat van het tuinhuis is 700 x 300 cm en de hoogte is 222 cm. De blokhut heeft een wanddikte van 28 mm.

De blokhut heeft een dubbele deur, waardoor u een brede doorgang heeft voor het bergen van uw tuinmeubelen en tuinhuis. De afmetingen van de deur zijn 160 cm breed x 209 cm hoog. De blokhutdeur is tevens voorzien van onzichtbare scharnieren. Het extra brede raam van echt glas zit over de volle breedte aan de bovenkant, zie foto's.

Funderingsbalken een must

Wij raden kunststof funderingsbalken aan omdat deze een zeer lange levensduur hebben en zorgen voor een goede afwatering. Zet deze trendy blokhut dus NIET koud op een betonvloer of houten vlonder. Zet uw moderne tuinberging met overkapping combinatie altijd op funderingsbalken. 

U kunt deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder plaatsen. Andere opties zijn uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Houten vloer

De blokhut Rosanne wordt standaard geleverd exclusief houten vloer voor in de berging. Als extra optie kunt u een houten vloer mee bestellen. Kies uit een onbehandelde of geïmpregneerde vloer van 18 mm of 26 mm. 

Standaard bij blokhut Valentino

Dit 700 x 300 x 222 cm grote tuinhuis Valentino heeft een dubbele deur en is voorzien van nagenoeg onzichbaar scharnierbeslag en ronde deurknop. Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief echt glas en bevestigingsmaterialen. Deze blokhut Valentino met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en smalle scharnieren om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Tevens wordt meegeleverd bij deze blokhut met overkapping een staander van 88x88 mm dik.

Voor de randafwerking van uw dakranden kunt u een aluminium daktrimset meebestellen als extra optie. Hierbij kunt u kiezen uit standaard aluminium of antraciet aluminium. Voor de afvoer van het hemelwater is het aan te bevelen om de stadsuitloop mee te bestellen. Deze stadsuitloop is vierkant. 

Verduurzamen: transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Wilt u uw blokhut Valentino in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

2. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie beits nodig van 2,5 liter per pot. 

3. Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 6 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Valentino. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Let op! Het laten impregneren of zelf impregneren van blokhut Valentino is niet mogelijk.  

Terrastegels of houten vlonder

Bekleed uw overdekte overkapping met bijvoorbeeld luxe keramische terrastegels of betontegels. Ook heel gaaf is uw hele tuinhuis met overdekt terras te bouwen op een hardhouten vlonder van Ipé of Bankirai hardhout. Dit steekt mooi af bij het lichte hout. Zie verwante producten diverse opties. Koop uw trendy blokhut nu bij houthandel Gadero. Nog niet helemaal overtuigd? Bezoek 1 van onze showrooms in Meppen of Breukelen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
modern blokhut tuinhuis valentino Blokhut Tuinhuis Valentino met overkapping 700 x 300 x 222 cm Wanddikte 28 mm   |   Trendy houten schuur met overkapping combinatie   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 3.572,95 Per stuk incl. BTW