Blokhut Vigdis met Overkapping Wolfskap dak

Productnummer: DE112013 Luxe blokhut met berging met wolfskap dak 1 productbeoordeling

€ 3449,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 7-8 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 3449,00Dit product
€ 3449,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Vigdis overkapping 598 x 420 cm Wolfskap dak

Blokhut Vigdis overkapping 598 x 420 cm Wolfskap dak

De blokhut Vigdis is een goede keuze voor wie gaat voor kwaliteit en smaak. Deze zeer degelijke blokhut Vigdis heeft klasse dankzij het fraaie wolfskap dak en de schitterende harmonicadeuren van 260cm breed. Handig is deze combinatie van blokhut en overdekte veranda ook. Genoeg ruimte voor buiten tafelen of loungen. Daarbij heeft u een handige en ruime bergruimte. Het hout is van Noordeuropees vuren en de wanddikte is maarliefst 45 mm dik.

Verder kijken: overkapping ca 6x4 meter , blokhut ca 6x4 meter

Afmeting

De afmeting van de blokhut met overkapping is in totaal 598 x 420 cm en valt onder de 6x4 meter modellen. De afmeting van de berging is 420 x 300 cm en van de overkapping 420 x 278 cm. De nokhoogte is 317 cm. De dubbele deur is 261 x 196 cm en bestaat uit 4 losse delen waardoor u minder ruimte nodig heeft voor het openen van de deuren en meer profijt heeft van de overkapping. Het raam is inclusief kozijn 201 x 95 cm en is te openen. De funderingsmaat is 578 x 400 cm.

Impregneren of in grondverf laten spuiten?

Wij leveren blokhut Vigdis standaard in Noord Europees blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3 weken. Het voordeel is dat u zelf daarna niet direct hoeft te beitsen en u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Vigdis in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Vigdis. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Inclusief

Deze blokhut wordt standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Ook het hang- en sluitwerk hoort hierbij. De ramen en deuren hebben losse roedes. Blokhut Vigdis wordt standaard geleverd met 36 m2 zwarte dakshingles (recht). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin.

Bestel blokhut Vigdis nu onder gunstige Thuiswinkel service voorwaarden voor de beste prijs met service bij blokhutwinkel Gadero.nl.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen
Super blokhut, hele dikke wanden en prachtig design. Mirna

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
45 mm wanddikte Houten Blokhut Vigdis met Overkapping en zijluifel Blokhut Vigdis met Overkapping en zijluifel 598 x 420 cm Luxe blokhut met berging met wolfskap dak Ruim op voorraad
€ 3449,00 per stuk incl. BTW