Blokhut W4x4+3 Interflex 440 x 745 x 325 cm Wanddikte 50 mm Gecoat

Productnummer: IFW4x4+3C   |   Zeer complete Gecoate blokhut   |   Wanddikte 50 mm

€ 7.603,95 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 186,59 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Blokhut W4x4+3 Interflex 440 x 745 x 325 cm Wanddikte 50 mm Gecoat

  • 2-laags Gecoat (Exterieur) in Donkergrijs (RAL 7011) + Wit (RAL 9010)
  • Standaard geleverd met Dakshingles Recht
  • Luxe 4-delig paneeldeurconstructie (2 delen vast)
  • Luxe 3-delig draai-kiep raam

Blokhut W4x4+3 Interflex 440 x 745 x 325 cm Wanddikte 50 mm Gecoat

Op zoek naar een zeer complete en reeds geverfde blokhut met veranda van ca. 4 x 7 meter die 2-laags gecoat wordt geleverd, helemaal klaar voor montage en gebruik? Deze Blokhut W4x4+3 van Interflex wordt standaard Exterieur Gecoat geleverd in Donkergrijs (RAL 7011) als basis wandkleur + Wit (RAL 9010) als accentkleur voor de ramen, deuren en gevellijsten. De donkergrijze basis kleur in combinatie met de witte accentkleuren van deze gecoate Wolfkap blokhut met overkapping zorgt voor een modern karakter.

Blokhut model W4x4+3 van Interflex dankt zijn naam aan de combinatie van het fraaie Wolfskap dak en de afmeting 4 x meter van de luxe basis berging + veranda met een diepte van 3 meter. De basis berging met een binnenmaat van 400 x 400 cm biedt vollop ruimte voor het plaatsen van o.a. meubelen of het stallen van bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap. De royale luifel + veranda van ca. 400 x 300 cm beschikt tevens over een dichte zijwand en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tuin- of loungeset, zodat u een beschutte plek heeft om te genieten van het buitenleven. 

Deze reeds ververfde luxe wolfskap blokhut met overkapping van Interflex is daarnaast uitgevoerd met een luxe 4-delige paneeldeurconstructie, waarvan 2 vast. Aan de zijkant van de berging bevindt zich een luxe 3-delig draai-kiep raam. Zowel de deuren als 3-delig raam zijn voorzien van isolatieglas en zijn 2-zijdig (van binnen en buiten) behandeld in de accentkleur Wit (RAL 9010).  Kortom, u haalt met deze Exterieur Gecoate W4x4+3 van Interflex een luxe kant-en-klare blokhut is huis die u kunt gebruiken als verlengstuk van uw tuin of bijvoorbeeld als tuinkantoor. 

De veranda-opening en het draai-kiepraam kunnen zowel aan de linker- als rechterzijde worden geplaatst. Zo kan deze wolfskap blokhut W4x4+3 gespiegeld worden opgebouwd (met uitzondering van de draairichting van de deuren).

Let op! Omdat Blokhut W4x4+3 standaard exterieur gecoat wordt geleverd, kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

Blokhut W4x4+3 Interflex - wanddikte 50 mm en Isolatie glas

Blokhut / Wolfskap W4x4+3 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm. Omdat de zijwand van de veranda tevens bestaat uit 50mm dikke blokhutprofielen is deze wand volledig afgesloten en heeft u geen last van de wind. Dit luxe model houten tuinhuis met wolfskap en veranda is uitgevoerd met een 4-delige paneeldeurconstructie, waarvan 2 vast. Aan de zijkant van de berging bevindt zich een 3-delig draai-kiep raam. Zowel de deuren als 3-delig raam zijn voorzien van isolatieglas.

Type/Model W4x4+3
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Buitenmaatwand 410 x 715 cm
Totale buitenmaat (incl. oren)   440 x 745 cm
Veranda (Diepte) 300 cm
Zijwand (Hoogte) 221 cm
Nokhoogte 325 cm
Oppervlakte 29,32 m2
Soort dak Wolfskap
Glas Isolatieglas

Exterieur Gecoat (2-laags)

Deze Blokhut W4x4+3 Interflex van Interflex wordt standaard geleverd in de exterieur gecoate versie. Dit betreft een 2-laagse behandeling in de kleur Donkergrijs (RAL 7011) van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig (van binnen en buiten) behandeld in de accentkleur Wit (RAL 9010). Let op! De dakbalken en dakplanken worden niet gecoat geleverd.

Let op! Wanneer u deze blokhut besteld met optie exterieur gecoat (zie hierboven), kan deze niet zomaar gespiegeld worden opgebouwd. U dient dit dan vooraf apart via het opmerkingenveld tijdens het bestelproces aan te gegeven.

Via de extra opties kunt u tevens voor een meerpijs nog kiezen voor Compleet Gecoat (2-laags). Daarbij wordt de blokhut voorzien van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde in de kleur Donkergrijs (RAL 7011), de dakplanken/-delen 1-zijdig in Donkergrijs en de deuren en ramen 2-zijdig (Wit 9010). Kijk bij de extra optie Coaten Wandlaag Basiskleur (Donkergrijs) wanneer u deze Blokhut W4x4+3 van Interflex compleet gecoat geleverd wilt hebben. 

Wilt u deze Blokhut W4x4+3 Interflex gecoat bestellen in een andere kleurencombinatie? Bekijk dan de standaard onbehandelde Blokhut W4x4+3 van Interflex. Via de extra opties kunt u tegen een meerprijs kiezen uit maar liefst 8 verschillende dekkende basis wandkleuren en 6 accentkleuren waaronder Zweeds Rood, Zwart, Lichtgrijs, Blauw en Groen.

Dak(bedekking)

Blokhut W4x4+3 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het wolfskap dak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de Interflex W4x4+3 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens een PVC dakgooset van 150mm breed in de kleur grijs meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex W4x4+3 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Blokhut W4x4+3 Gecoat in Donkergrijs + Wit van Interflex is ca. 8 - 14 weken (let op! extra levertijd). Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut W4x4+3 Interflex Gecoat Donkergrijs + Wit Blokhut W4x4+3 Interflex 440 x 745 x 325 cm Wanddikte 50 mm Gecoat   |   Zeer complete Gecoate blokhut   |   Wanddikte 50 mm
€ 7.603,95 Per stuk incl. BTW