Blokhut Yfke Grijs Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm type 2

Direct leverbaar   |   Gratis grijs geïmpregneerd   |   Op=op!

€ 1699,95 € 1649,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Ventilatie
Stormankerset
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1649,95Dit product
€ 1649,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Yfke Grijs Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

  • Gratis bezorging en nu met gratis dakleer geleverd
  • Standaard grijs geimpregneerd zonder wachttijd
  • Overkapping met opbergruimte in 1
  • Direct leverbaar, ook binnen 48 uur
Merk:
Fesca
Productnr.:
LDS0196
Afmetingen:
598 x 300 x 217 cm
Extra:
Grijs geimpregneerd
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
217 cm
Deurhoogte:
185 cm
Dakbedekking:
Dakleer 26,5 m2
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
598 cm
Diepte:
300 cm

Blokhut Yfke Grijs Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

Blokhut Yfke wordt standaard al grijs geïmpregneerd geleverd waardoor het moderne tuinhuisje beschikt over een stoere steigerhout look and feel. Normaal moet u 3 weken wachten op geïmpregneerde blokhutten en tuinhuizen, echter dit model is standaard grijs geïmpregneerd en direct leverbaar. Dus direct klaar voor plaatsing. De levertijd is dan ook veel sneller, slechte enkele werkdagen en de bezorgkosten zijn gratis voor dit model! Ook krijgt u dakleer bij deze overkapping geleverd. Deze trendy Blokhut Yfke valt onder de 6x3 meter blokhut met overdekte veranda modellen. 

Deze moderne blokhut met luifel model Yfke met plat dak is reeds behandeld en vervaardigd uit vurenhout. De wanddikte van dit fraaie blokhut is 2.8 cm en de totale oppervlakte bedraagt 6 bij 3 meter. Het blokhut is 300 x 298 cm, door de zijluifel wordt de blokhut in de breedte verlengd met 300 cm. In de zomer kunt u overdag genieten van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten door de beschutting van de zijluifel. Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt in 1 handig buitengebouw.

De berging van de houten blokhut Yfke is zeer geschikt voor het opslaan van bijvoorbeeld tuinmeubilair, fietsen en tuingereedschappen. Het overdekte gedeelte van tuinhuis Yfke is geschikt voor het plaatsen van o.a. een loungeset van steigerhout of wicker. Zo geniet u in de zomer langer van het buitenleven en uw tuin. 

Afmetingen

Het tuinhuis is 217 cm hoog aan de voorzijde en 190 cm aan de achterzijde, deze is eventueel te verhogen door te kiezen voor een extra wandlaag, aanbevolen voor lange mensen. De funderingsmaat van het tuinhuis is 578 cm x 280 cm. De staander aan de voorzijde bij de luifel is 7 cm dik.

Fundering voor blokhut Yfke 

U kunt de fundering eenvoudig meebestellen bij de blokhut. U heeft de keuze uit geïmpregneerde, kunststof of hardhouten funderingsbalken.

Tip: leg eerste de eerste laag blokhutprofielen even op de grond, zo weet u precies waar de funderingsbalken moeten komen, scheelt een hoop meetwerk.

Wilt u een complete tuinhuis plaatsen, kies dan ook om de sierbestrating bij Gadero te bestellen. Zo kunt u kiezen voor de mooie grijze abbeystones om het terras van deze blokhut Yfke aan te leggen. Of ga voor de goedkope stoeptegels van 30 x 30 cm of de luxere 50 x 50 cm betontegels, die ook als vloer zijn te gebruiken in de berging.

Inbegrepen

Deze trendy blokhut met luifel model Yfke met plat dak is reeds behandeld en vervaardigd uit vurenhout. De wanddikte van dit fraaie blokhut is 2.8 cm en de totale oppervlakte bedraagt 6 bij 3 meter. Het blokhut is 300 x 298 cm, door de zijluifel wordt de blokhut in de breedte verlengd met 300 cm. In de zomer kunt u overdag genieten van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten door de beschutting van de zijluifel. Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt in 1 handig buitengebouw.

Blokhut Yfke wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen, tekeningen en dakleer (26 m2). U koopt deze blokhut met luifel bij Gadero. De deur is bij ons voorzien van scharnieren en afsluitbaar slot. De dubbele deur in de blokhut biedt een ruime doorgang voor uw tuinmaterialen en is tevens voorzien van een raamwerk en wordt geleverd inclusief glas. Een bevestigingsset bestaande schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst.


Vragen & antwoorden over dit product

Carefree protect beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden, indringing van vocht, UV-straling, en tempratuurwisselingen. Het zorgt voor een vochtafsluitende afwerking van hout en is bovendien alg-, schimmel en roestwerend. Hierdoor is het schoonmaken erg eenvoudig. 

Daarnaast heeft het niet de nadelen van beitsen, verf en coatings zoals blaarvorming, kleurverlies, en voortdurend terugkerend onderhoud. 

Dit model is alleen in deze maat te koop. De enige variant is 250 cm diep zie blokhut Michelle.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Grijs geimpregneerd Blokhut Yfke Grijs geimpregneerd Blokhut Yfke met overkapping 598 x 300 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Direct leverbaar   |   Gratis grijs geïmpregneerd   |   Op=op! Ruim op voorraad
€ 1699,95 € 1649,95 per stuk incl. BTW