Blokhut Yfke - Chappo Grijs Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

Productnummer: LDS0196 Gratis grijs geïmpregneerd   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-20 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 2.408,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Wanden
Kit voor dakbedekking
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Samenstelling Sluiten
  • € 2.408,95 Standaardproduct Blokhut Yfke - Chappo Grijs Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Yfke - Chappo Grijs Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

  • Nu met tekeningen en spijkerset geleverd
  • Standaard al grijs geimpregneerd zonder extra wachttijd
  • Overkapping met opbergruimte in 1
  • exclusief funderingsbalken

Blokhut Yfke - Chappo Grijs Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

Blokhut Yfke wordt standaard al grijs geïmpregneerd geleverd uit voorraad. Zo heeft u razendsnel een reeds behandelde tuinhuis met luifel op de stoep staan voor een aantrekkelijke prijs. Deze blokhut met overkapping hoeft u alleen nog maar af te lakken in een transparante beits of biedt een perfecte basis voor beitsen in antraciet zwart of beton grijs. Blokhut Yfke is een blokhut Chappo die grijs geïmpregneerd is.

Dit populaire tuinhuisje met aanbouw is dus reeds grijs geïmpregneerd (dompelimpregnatie), dit beschermt uw blokhut tegen schimmels, insecten en dergelijke. Normaal moet u 3 weken wachten op geïmpregneerde blokhutten en tuinhuizen, echter dit model is standaard grijs geïmpregneerd en direct leverbaar. Dus direct klaar voor plaatsing op funderingsbalken. Deze trendy Blokhut Yfke (feitelijk een blokhut Chappo maar dan grijs geïmpregneerd) valt onder de blokhut 6x3 meter met overdekte veranda modellen. 

Wanddikte en multifunctioneel

Deze moderne blokhut met luifel model Yfke met plat dak is reeds behandeld en vervaardigd uit vurenhout. De wanddikte van dit fraaie blokhut is 2.8 cm en de totale oppervlakte bedraagt 6 bij 3 meter. Het blokhut is 300 x 298 cm, door de zijluifel wordt de blokhut in de breedte verlengd met 300 cm. In de zomer kunt u overdag genieten van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten door de beschutting van de zijluifel. Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt in 1 handig buitengebouw.

De berging van de houten blokhut Yfke is zeer geschikt voor het opslaan van bijvoorbeeld tuinmeubilair, fietsen en tuingereedschappen. Het overdekte gedeelte van tuinhuis Yfke is geschikt voor het plaatsen van o.a. een loungeset van steigerhout of wicker. Zo geniet u in de zomer langer van het buitenleven en uw tuin. 

Afmetingen

Het tuinhuis is 217 cm hoog aan de voorzijde en 190 cm aan de achterzijde, deze is eventueel te verhogen door te kiezen voor een extra wandlaag, aanbevolen voor lange mensen. De funderingsmaat van het tuinhuis is 578 cm x 280 cm. De staander aan de voorzijde bij de luifel is 7 cm dik.

Fundering voor blokhut Yfke 

U kunt de fundering eenvoudig meebestellen bij de blokhut. U heeft de keuze uit geïmpregneerde, kunststof of hardhouten funderingsbalken. Wij raden de kunststof funderingsbalken aan. 

Tip: leg eerste de eerste laag blokhutprofielen even op de grond, zo weet u precies waar de funderingsbalken moeten komen, scheelt een hoop meetwerk.

Wilt u een complete tuinhuis plaatsen, kies dan ook om de sierbestrating bij Gadero te bestellen. Zo kunt u kiezen voor de mooie grijze abbeystones om het terras van deze blokhut Yfke aan te leggen. Of ga voor de goedkope stoeptegels van 30 x 30 cm of de luxere 50 x 50 cm betontegels, die ook als vloer zijn te gebruiken in de berging.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Blokhut Yfke wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen en tekeningen. U koopt deze blokhut met luifel bij Gadero. De deur is bij ons voorzien van scharnieren en afsluitbaar slot. De dubbele deur in de blokhut biedt een ruime doorgang voor uw tuinmaterialen en is tevens voorzien van een raamwerk en wordt geleverd inclusief glas. Een bevestigingsset bestaande schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst.

Deze trendy blokhut met luifel model Yfke met plat dak is reeds behandeld en vervaardigd uit vurenhout. De wanddikte van dit fraaie blokhut is 2.8 cm en de totale oppervlakte bedraagt 6 bij 3 meter. Het blokhut is 300 x 298 cm, door de zijluifel wordt de blokhut in de breedte verlengd met 300 cm. In de zomer kunt u overdag genieten van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten door de beschutting van de zijluifel. Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt in 1 handig buitengebouw.

Standaard bij blokhut Yfke

Deze blokhut Yfke met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.


Vragen & antwoorden over dit product

carefree protect, als ik dat laat uitvoeren bij de aankoop van een blokhut, wat houdt dat precies in? langere levensduur garantie?

Carefree protect beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden, indringing van vocht, UV-straling, en tempratuurwisselingen. Het zorgt voor een vochtafsluitende afwerking van hout en is bovendien alg-, schimmel en roestwerend. Hierdoor is het schoonmaken erg eenvoudig. 

Daarnaast heeft het niet de nadelen van beitsen, verf en coatings zoals blaarvorming, kleurverlies, en voortdurend terugkerend onderhoud. 

Kan deze blokhut ook in spiegelbeeld opgebouwd worden? Oftewel de overkapping links (voor de kijker) i.p.v. rechts?

Blokhut Yfke kan ook in spiegelbeeld gebouw worden. 

kan deze blokhut ook in 7 of 8 meter breed besteld worden?

Dit model is alleen in deze maat te koop. De enige variant is 250 cm diep zie blokhut Michelle.

Dakleer is niet echt voor de lange termijn. Welk dakbedekking moet er op dit huisje (yfke) plaatst worden? En hoeveel heb ik dan nodig voor de 26,5 m2?

EPDM of easyroofing gaan langer mee. Beide kunt u eenvoudig bijbestellen, zie zoekfunctie. 

Ik zoek een blokhut zoals het type Yfke met deze afmetingen, maar eigenlijk met 1 deur. het tuinhuis gedeelte wordt dan wat kleiner en het overkapte gedeelte wat groter. Is dit mogelijk?

Bij deze prefab set helaas niet mogelijk. 

Hallo, Op de afbeelding is het tuinhuisje rechts gemonteerd. Kan dit ook links? Dat komt voor ons qua zon mooier uit.

Jazeker, u kunt dit populaire model gespiegeld plaatsen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
AL Grijs geimpregneerd Blokhut Yfke Grijs geimpregneerd Blokhut Yfke - Chappo Grijs Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm Gratis grijs geïmpregneerd   |   Op voorraad
€ 2.408,95 Per stuk incl. BTW