Boeideel / Tuinplank Lariks Douglas 1.8 x 19 x 240 cm Glad Geschaafd op=op aanbieding

PEFC

Productnummer: DE49012-18-190-2400   |   A-kwaliteit Lariks Douglas   |   Extra brede, glad geschaafde plank

Voor- en nadelen van Boeideel / Tuinplank Lariks Douglas 1.8 x 19 x 240 cm Glad Geschaafd op=op aanbieding

  • Boeideel voor uw overkapping
  • Splintervrij, volledig glad geschaafd
  • Extra breed, namelijk 19 cm
  • Mooie, warme kleur hout
  • Minder duurzaam dan geïmpregneerd grenen, thermisch vuren en hardhout

Boeideel / Tuinplank Lariks Douglas 1.8 x 19 x 240 cm Glad Geschaafd op=op aanbieding

Zoekt u een mooi glad geschaafde plank voor de dakranden van uw overkapping? Dit geschaafde boeideel heeft een afmeting van 1.8 x 19 x 240 cm en bestaat uit Lariks Douglas. Zulke planken worden ook wel kantplanken genoemd. Behalve voor een overkapping kunt u met deze geschaafde planken ook een moderne schutting maken. De planken hebben een warme kleur en een landelijke uitstraling. Het hout is niet behandeld en daarom raden wij aan om de planken te behandelen met kleurloze beits. Dit vertraagt het vergrijzen en verlengt de levensduur van deze Lariks Douglas boeidelen tot 10-15 jaar. 

Voor deze maat 240 cm geldt op=op!

Verduurzamen boeideel Lariks Douglas

Hoewel deze kantplank van A-kwaliteit Lariks Douglas is, gaat de plank minder lang mee dan bijvoorbeeld geïmpregneerd of thermisch gemodificeerd hout. Wilt u graag de levensduur van uw boeideel verlengen? Behandel de plank dan met superdekkende blanke beits. Het hout zet dan minder uit, de vergrijzing vertraagt en water en vuil spoelen gemakkelijk van de plank af!

Schutting van Lariks Douglas kantplanken

Wilt u een schutting maken van deze boeidelen? Houd dan steeds een tussenruimte van 3-5 cm tussen de planken aan om een dichte erfafscheiding te krijgen. Monteer de planken aan elke schuttingpaal met twee RVS schroeven van 5x50 mm en laat eventuele naden verspringen. Plaats palen om de maximaal 70 cm. Wij raden aan om hier hardhouten of geïmpregneerde palen van circa 7x7 cm voor te gebruiken. Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van een schutting van losse planken? Bekijk dan onze klustips. Op deze pagina vindt u vele tips in de vorm van stappenplannen en video’s.
 
Is deze kantplank van Lariks Douglas met een afmeting van 18 x 190 x 2400 mm toch niet het product dat u zoekt? Bekijk dan eens onze andere planken van Lariks Douglas
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Plank Lariks Douglas 1.9 x 19 cm Glad Geschaafd Tuinplank / Boeideel Lariks Douglas 1.8 x 19 x 240 cm Glad Geschaafd op=op PEFC   |   A-kwaliteit Lariks Douglas   |   Extra brede, glad geschaafde plank Op voorraad
€ 7,95 Per stuk incl. BTW