Vlonderplank Accoya Hout 2.8 x 14.5 x 480 cm Bol-Geschaafd

EUTR

Productnummer: 2583-28-145-4800   |   Bol geschaafd voor betere afwatering   |   Zeer luxe materiaal

€ 101,95 per stuk
Van 50 stuks 4% korting

Voor- en nadelen van Vlonderplank Accoya Hout 2.8 x 14.5 x 480 cm Bol-Geschaafd

  • Zeer lange levensduur 25-50 jaar
  • Vormvast, slechts 5 mm tussenruimte nodig
  • Vuil en water spoelt grotendeels al van deze planken af
  • Vergrijsd prachtig lichtgrijs
  • Alleen in deze maat
  • Prijs van Accoya hout is niet mals

Vlonderplank Accoya Hout 2.8 x 14.5 x 480 cm Bol-Geschaafd

Accoya hout is de houtsoort van de toekomst. Het is niet goedkoop, maar heeft veel voordelen. Zo is de levensduur megalang, denk aan 25 tot 50 jaar. De werking is minimaal, het vergrijd prachtig lichtgrijs van kleur en wordt gifvrij verduurzaamd met azijnzuur. Kortom, een verantwoorde keuze van luxe hout. 

Accoya; het hout van de toekomst

Deze 28x145 mm Bolgeschaafde Accoya terrasplanken zijn ideaal te gebruiken voor vlonders. Doordat de planken iets bol geschaafd zijn loopt veel vuil en water vanzelf van de planken af, de planken blijven dus langer mooi en schoon. Onderhoudsarm noemen wij dat. De bolle vlonderplanken hebben een kopmaat van 2.8 x 14.5 cm, de lengte van de planken zijn 480 cm.

Accoya hout is behandeld, hierdoor gaat het ongelofelijk lang mee. Denk er wel om dat het hout goed moet kunnen ventileren. Daarnaast verlengt u de levensduur wanneer het hout boven het maaiveld en water geplaatst wordt. Maar bij Accoya hout krijgt u een gegarandeerde levensduur van minimaal 25 jaar en zelfs 50 jaar boven de grond!

Deze bolle vlonderplanken van 4.8 meter zijn 4-zijdig glad geschaafd, 1 brede zijde bol, hou er rekening mee dat de bolle zijde naar boven wordt geplaatst. Monteer op onderbalken om de 40 cm met steeds 2 vlonderschroeven, 

Onderhoudstips Accoya

Er is geen chemische behandeling nodig om de levensduur te verlengen van Accoya hout. Reinig uw terrasvlonder regelmatig met water en een bezem, zo houdt u uw vlonder vrij van vuil en algen. Onze composiet vlonderplanken zijn ook zeer duurzaam en onderhoudsarm. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bol geschaafde Accoya plankVlonderplank Accoya Hout 2.8 x 14.5 x 480 cm Bol-Geschaafd EUTR   |   Bol geschaafd voor betere afwatering   |   Zeer luxe materiaal Ruim op voorraad
€ 101,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt