Koopjeshoek boomstam blad hardhout 72 cm breed Dikte 50 mm Lengte 3.07 meter - 1 zijde recht, 1 zijde boomstam vorm

Productnummer: KH-DV3577-72 Uitermate geschikt als tafelblad, ook voor buiten   |  

€ 321,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 10,68 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Koopjeshoek boomstam blad hardhout 72 cm breed Dikte 50 mm Lengte 3.07 meter - 1 zijde recht, 1 zijde boomstam vorm

  • Mooi stamdeel voor o.a. een boomstamtafel, wandplank of sidetable
  • Glad Geschaafd en duurzaam hardhout
  • Elk boomstam blad is uniek
  • Absolute A-keuze, gebruik 2 delen voor een schitterend tafelblad.
  • Grillige vorm

Koopjeshoek boomstam blad hardhout 72 cm breed Dikte 50 mm Lengte 3.07 meter - 1 zijde recht, 1 zijde boomstam vorm

Dit boomstamblad staat tegen een zeer voordelige prijs in onze koopjeshoek. Dit komt omdat hij nogal grillig is qua vorm. Hierdoor varieert de breedte in werkelijkheid tussen de 50 en 70cm. Voor het overige is er niks mis met de kwaliteit van dit boomstamblad! Sla nu uw slag want dit is een eenmalige aanbieding.   

Zoekt u een stoere eettafel voor binnen of buiten in de vorm van een natuurlijke boomstam? Wij raden deze prachtige hardhouten stamdelen van 50 mm dikte aan. De prachtig glad geschaafde houten delen hebben een breedte van circa 72 cm en een dikte van maar liefst 50 mm. Eén van de lange zijden is recht gezaagd en de andere lange zijde heeft een grillige vorm van een boomstam. Zo maakt u dus met 2 delen, zonder zelf te moeten zagen, eenvoudig een prachtig hardhouten boomstam tafelblad van circa 100 cm breed.

Hardhouten boomstam tafelblad 72 cm breed

Omdat 1 lange zijde recht is, zijn deze hardhouten stammen ook bruikbaar voor het maken van bijvoorbeeld een kast of bankje aan de muur. Houd ongeveer 2-3 cm tussenruimte tussen de beide boomstamdelen aan. Uiteraard kunt u ze ook strak tegen elkaar aan monteren. Wij adviseren wel het verlijmen over te laten aan een specialist.

Onderstel voor hardhouten boomstam tafelblad

Bent u zelf erg handig? Maak een onderstel van RVS, cortenstaal (aanbevolen voor tafels die buiten staan) of verzinkt staal, dat steekt mooi af bij een hardhouten tafel. Ook met witte, grijze of zwarte vierkante palen kunt u betaalbare tafelpoten of een kloostertafel onderstel maken.

Behandelen boomstam tafelblad

Behandel uw boomstam tafelblad van hardhout tot slot 2 keer met onze hardhoutolie (Bankirai olie) om het vergrijzen te vertragen en kringen op het blad door kopjes te voorkomen.

Let op: de prijs is per stamdeel, voor een tafelblad bestaande uit 2 stukken dient u dus 2 boomstamdelen te bestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
1 zijde recht boomstam hardhout Koopjeshoek boomstam blad hardhout breedte 45-71 cm - Dikte 50 mm Lengte 3 meter - 1 zijde recht, 1 zijde boomstam vorm Uitermate geschikt als tafelblad, ook voor buiten   |   Ruim op voorraad
€ 321,95 per stuk incl. btw