Boomstam Tafel Lariks Douglas met wit onderstel 250 cm Geschaafd

Productnummer: LDS3570-2500 Voor binnen en buiten   |   Gemaakt van Hollands Hout

Aangepaste levertijd 15-18 werkdagen

€ 1199,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 39,80 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Boomstam Tafel Lariks Douglas met wit onderstel 250 cm Geschaafd

  • Natuurlijk tafelbladen en chique wit onderstel
  • Eyecatcher voor binnen en buiten
  • Elke tafel uniek
  • Kant en klaar geleverd
  • Niet demontabel

Boomstam Tafel Lariks Douglas met wit onderstel 250 cm Geschaafd

Boomstam tafels zijn de trend van 2017. U wilt ook een unieke tuintafel of bureau maken met landelijke uitstraling? Deze stoere boomstam tafels zijn gemaakt van 2 boomstamplanken met de afmetingen 4 x 45 x 250 cm. Bovendien zijn deze boomstammen van geschaafd lariks douglas hout uit ons eigen Nederland. De fraai geschaafde boomstamplank heeft een breedte van 40 - 50 cm en een dikte van maarliefst 40 mm.

U kunt deze trendy eettafel (type kloostertafel) zowel binnen als buiten gebruiken. Voor zowel binnen als buiten gebruik adviseren we onze Maxrelease kleurloos beits bij te bestellen. De eerste keer 2 keer behandelen. Bij binnengebruik kunnen in warme ruimte een kleine (max 1 mm) naad tussen de 2 delen ontstaan. 

Beide lange zijden van deze plank hebben een grillige en altijd unieke vorm. Het witte onderstel van deze stamtafel is 1 keer met grondverf bedekt en 1 keer afgelakt. Desgewenst nog 1 keer aflakken. 

Houthandel Gadero is ook het adres voor bijzondere tafels en betaalbaar meubels van echte stammen. Van trendy Lariks hout voor boomstamtafels tot goedkope steigerhout. Maatwerk is mogelijk, de maximale lengte is 250 cm. Ook zonder onderbalk leverbaar. Wij kunnen ook bijbehorende bankjes maken met wit onderstel en glad geschaafde  Lariks Douglas planken (recht).


Vragen & antwoorden over dit product

Goedenavond, Graag willen wij het verschil weten tussen tafel LDS3570-2500 en tafel VZ2337

De LDS3570-2500 heeft een tafelblad bestaande uit één boomstam blad. Vandaar de hoge prijs. Ook is het onderstel wit van kleur. 
 
De VZ2337 heeft een tafelblad bestaande uit twee boomstam bladen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
De trend boomstam tafel lariks douglas geschaafdBoomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 250 cm Voor binnen en buiten   |   Gemaakt van Hollands Hout
€ 1199,95 per stuk incl. btw