Luxe Boomstam Tafelblad Eiken Geolied 250 x 90 x 4,5 cm

Productnummer: BSEIK2509045   |   Massief eikenhout tafelblad   |   Exclusief onderstel   |   Kies uw eigen tafelpoten!

€ 1.672,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 35,55 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Boomstam Tafelblad Eiken Geolied 250 x 90 x 4,5 cm

 • Luxe en karakteristiek tafelblad
 • Keuze uit verschillende onderstellen
 • Eenvoudig te monteren
 • Geolied en gevingerlast
 • Sommige bladen hebben een duidelijke boven en onderkant
 • Alleen voor binnengebruik
 • Exclusief onderstel

Luxe Boomstam Tafelblad Eiken Geolied 250 x 90 x 4,5 cm

Bent u op zoek naar een authentieke, houten tafel met stalen poten? Bekijk dan dit prachtige, luxe boomstam tafelblad van Europees eiken hout. Elk blad heeft een rustiek uiterlijk en geen twee bladen zijn exact gelijk. U koopt deze nu los bij Gadero. Met een afmeting van 250 x 90 x 4,5 cm heeft u altijd voldoende ruimte om aan te dineren, bordspelletjes te spelen of mooie decoraties uit te stallen. Er zijn verschillende onderstellen te combineren met dit luxe tafelblad, welke u zelf monteert. Lees snel verder voor meer informatie over de onderstellen. Dit type hout heeft de duurzaamheidsklasse 2, dit betekent dat het een levensduur heeft van circa 15-25 jaar. Echter is dit tafelblad geolied, waardoor het aanzienlijk minder onderhoud nodig heeft, langer meegaat en het een mooie glans geeft. Ook is het blad gevingerlast. Door deze verbinding bent u verzekerd van een duurzaam product en heeft u er nog jaren plezier van. Deze tafelbladen hebben een gewicht van circa 70 kg, wij raden u daarom ook aan dit blad met twee man te tillen. 

Let op: sommige tafelbladen kunnen een duidelijk onder- en bovenkant hebben. Zorg ervoor dat u de poten aan de juiste kant monteert.   

Kies uw eigen onderstel!

Niet alleen het tafelblad zelf is een echte eyecatcher in uw kamer, u kunt uw nieuwe tafel geheel naar eigen wens stylen met het onderstel. Hierdoor bent u verzekerd van een 100% unieke tafel. U heeft keuze uit 5 verschillende soorten stalen poten om te combineren met het tafelblad. Gaat u voor standaard poten, gekruiste poten of de unieke naar binnen gebogen poten? U vindt het hier bij Gadero! Al deze onderstellen hebben een zwarte poedercoating en het onderstel O is ook verkrijgbaar in zilver. Ze zijn elk circa 73 cm hoog. Deze onderstellen vindt u bij de bijbehorende producten en enkele voorbeelden ziet u op de bovenstaande foto’s. 

Montage

Zoals hierboven al benoemd dient u zelf het onderstel te monteren aan dit tafelblad. Wij raden u aan voor dit blad schroeven te gebruiken van 35 mm. Dit is een eenvoudig klusje met de volgende stappenplan: 

 1. Leg het tafelblad ondersteboven.
 2. Bepaal de afstand van de rand waar u de poten wilt monteren.
 3. Boor de gaten voor, circa 1-2 mm kleiner dan de schroefdikte en tot op circa ¾ van de schroeflengte. 
 4. U kunt nu het onderstel vastschroeven aan het tafelblad. Doe dit niet te vast. 

Niet het tafelblad die u zocht?

Is het Luxe Boomstam Tafelblad Eiken niet het blad dat u voor ogen had? Bekijk dan ook eens de rechte eiken variant. Daarnaast bieden wij ook Afrikaans Mahoni tafelbladen aan in boomstam, rechthoek en ovaal variant. U vindt deze allemaal in onze categorie Houten Meubels of onderaan deze pagina. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eiken boomstam tafelblad met kruispoten Luxe Boomstam Tafelblad Eiken Geolied 250 x 90 x 4,5 cm   |   Massief eikenhout tafelblad   |   Exclusief onderstel   |   Kies uw eigen tafelpoten! Op voorraad
€ 1.672,95 Per stuk incl. BTW