Logo Gadero
service

Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm

Productnummer
VZ50001-40-450-2500
Uitermate geschikt als tafelblad
Gemaakt van Hollands Hout, EUTR® gecertificeerd
boomstam_tafelblad_lariks_douglas_geschaafd_40_x_45_x_250_cm
boomstamplank_lariks
boomstam_tafelblad
boomstamplank_lariks_douglas_detail_schors
boomstamplank_lariks_douglas
boomstamplank_lariks_douglas_detail_nerf
boomstam_tafelblad_plank_lariks_douglas_geschaafd
Per stuk

185,25

incl. BTW

2 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Lengte
250 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Prachtige plank voor o.a. een boomstamtafel

  • Glad geschaafd

  • Elk boomstam blad is uniek

  • Maar liefst 40 mm dik

  • Geen vaste breedte maat

  • Zijkant van het blad is grillig

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Zachthout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Tuintafels
Kleur
Houtkleur
Lengte
250 cm
Dikte
4 cm

Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm

U wilt een unieke tuintafel of bureau maken met landelijke uitstraling? Of bouw van deze schaaldelen een wandplank voor uw woondecoraties of boeken. Deze stoere boomstam "tafelblad" planken, ofwel boomstamplank, met de afmetingen 4 x 45 x 250 cm is gemaakt van geschaafd Lariks Douglas hout. De fraai geschaafde boomstamplank heeft een breedte van 45 - 50 cm en een dikte van maar liefst 40 mm.

Het rustieke karakter zit hem met name in de unieke bast van het boomstam tafelblad. Door de dikte van maar liefst 4 cm is de boomstamplank uitermate geschikt als blad voor diverse houten meubelen waaronder tafels en banken. Met deze boomstamplank haalt u een uniek tafelblad in huis, gemaakt van duurzaam Lariks Douglas hout uit onze eigen Nederlandse bossen. De boomstam schaaldeel gefrabriceerd van Hollands Hout (EUTR®) is hier voordelig online te koop. Deze zogenaamde stamdelen zijn gezaagd uit het midden van de boom. De stammen zijn daarna geschaafd en gedroogd. Zo zijn deze stamplanken geschikt voor tafelbladen maken of sidetables timmeren.

Beide lange zijden van deze plank hebben een grillige en altijd unieke vorm. Zaag met een tafelzaag 1 lange zijde recht en voeg een 2de tafelbladplank toe met rechte zijde om een fraaie tafel te bouwen van circa 90-100 cm diep. De zijkanten, oplopend van 45 tot 50 cm worden standaard recht gezaagd geleverd. Met bruislijm en latten onder het tafelblad verbindt u de 2 delen eenvoudig aan elkaar. Naast de lengte 2,50 meter ook verkrijgbaar in 1,80 cm.

Bent u meubelmaker of handige klusser? Maak een onderstel van RVS of verzinkt staal, witte, grijze of zwarte vierkante tafelpoten of van bijkleurende Lariks Douglas 9x9 of 12x12 cm palen. Behandel uw tafelblad tot slot 2 maal met onze transparante beits. Deze stamdelen worden door grijpers uit de bossen gehaald, waardoor de zijkanten van het blad grillig zijn en sporen van de grijpers kunnen bevatten. Elke blad is dus uniek en is nooit helemaal strak.

Houthandel Gadero is ook het adres voor bijzonder en betaalbaar meubelhout. Van trendy Lariks hout voor boomstamtafels tot goedkope steigerhout. Voor meubelmakers die grote aantallen willen afnemen, verzoeken wij contact op te nemen.

Bekijk meer bijzondere planken voor een >boekenplank hier