Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm

Productnummer: VZ50001-40-450-2500 Uitermate geschikt als tafelblad   |   Gemaakt van Hollands Hout, EUTR® gecertificeerd

€ 185,26 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 12 stuks, 5% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm

  • Prachtige plank voor o.a. een boomstamtafel
  • Glad geschaafd
  • Elk boomstam blad is uniek
  • Maar liefst 40 mm dik
  • Geen vaste breedte maat
  • Zijkant van het blad is grillig

Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm

U wilt een unieke tuintafel of bureau maken met landelijke uitstraling? Of bouw van deze schaaldelen een wandplank voor uw woondecoraties of boeken. Deze stoere boomstam "tafelblad" planken, ofwel boomstamplank, met de afmetingen 4 x 45 x 250 cm is gemaakt van geschaafd Lariks Douglas hout. De fraai geschaafde boomstamplank heeft een breedte van 45 - 50 cm en een dikte van maar liefst 40 mm.

Het rustieke karakter zit hem met name in de unieke bast van het boomstam tafelblad. Door de dikte van maar liefst 4 cm is de boomstamplank uitermate geschikt als blad voor diverse houten meubelen waaronder tafels en banken. Met deze boomstamplank haalt u een uniek tafelblad in huis, gemaakt van duurzaam Lariks Douglas hout uit onze eigen Nederlandse bossen. De boomstam schaaldeel gefrabriceerd van Hollands Hout (EUTR®) is hier voordelig online te koop. Deze zogenaamde stamdelen zijn gezaagd uit het midden van de boom. De stammen zijn daarna geschaafd en gedroogd. Zo zijn deze stamplanken geschikt voor tafelbladen maken of sidetables timmeren.

Beide lange zijden van deze plank hebben een grillige en altijd unieke vorm. Zaag met een tafelzaag 1 lange zijde recht en voeg een 2de tafelbladplank toe met rechte zijde om een fraaie tafel te bouwen van circa 90-100 cm diep. De zijkanten, oplopend van 45 tot 50 cm worden standaard recht gezaagd geleverd. Met bruislijm en latten onder het tafelblad verbindt u de 2 delen eenvoudig aan elkaar. Naast de lengte 2,50 meter ook verkrijgbaar in 1,80 cm.

Bent u meubelmaker of handige klusser? Maak een onderstel van RVS of verzinkt staal, witte, grijze of zwarte vierkante tafelpoten of van bijkleurende Lariks Douglas 9x9 of 12x12 cm palen. Behandel uw tafelblad tot slot 2 maal met onze transparante beits. Deze stamdelen worden door grijpers uit de bossen gehaald, waardoor de zijkanten van het blad grillig zijn en sporen van de grijpers kunnen bevatten. Elke blad is dus uniek en is nooit helemaal strak.

Houthandel Gadero is ook het adres voor bijzonder en betaalbaar meubelhout. Van trendy Lariks hout voor boomstamtafels tot goedkope steigerhout. Voor meubelmakers die grote aantallen willen afnemen, verzoeken wij contact op te nemen. 

Bekijk meer bijzondere planken voor een boekenplank hier


Vragen & antwoorden over dit product

Hallo Is het mogelijk dat die bij jullie gelijk met wax of olie behandelde wordt? Mvg

Wij leveren dit product enkel en allen zoals weergeven op de website.

Wij zijn op zoek naar een boomstam tafelblad van 220 cm, hebt u deze?

Wij bieden enkel de op  de website aangegeven maten. u kunt ook de 250 cm plank zelf inkorten.

Kunt u de boomstam tafelblad van 1,80 meter ook in 2 helften van 90 cm leveren? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Steffany

Dit is helaas niet mogelijk. Met een cirkelzaag kunt u dit desgewenst zelf doen.

Hallo, ik vroeg me af of jullie deze plank 10 cm kunnen inkorten? De totale lengtekomt dan op 240 cm. Ik hoor het graag! Groet, Thomas

Dit kunnen wij niet voor u doen. Met een cirkelzaag kunt u dit mogelijk zelf realiseren.

Hallo, Ik had een vraag. Ik wil graag deze planken kopen om aan de muur te hangen en mijn schoenen erop te zetten. Alleen hij moet 3 meter lang zijn. En dan 31 cm breed zijn. Dikte maakt niet veel uit. En dan 4 stuks. Kan dat bij deze? Want deze is eigenlijk te kort. Hebben jullie planken van 3 meter? of is 250 de langste?

250 cm is de langste lengte voor dit product.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm Boomstam Tafelblad Lariks Douglas Geschaafd 4.0 x 45 x 250 cm Uitermate geschikt als tafelblad   |   Gemaakt van Hollands Hout, EUTR® gecertificeerd Op voorraad
€ 185,26 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt