Boomstamtafel Lariks Douglas 180 x 90 x 75 cm Glad geschaafd

Elk tafelblad is uniek & glad geschaafd   |   Gemaakt van 40 mm stamdelen

€ 319,95 per stuk incl. BTW

Specificaties voor Boomstamtafel Lariks Douglas 180 x 90 x 75 cm

  • Normaal e339,95 Nu speciale prijs
  • Eenvoudig bouwpakket bestaande uit prefab delen
  • Glad geschaafd boomstam blad
  • Met onderstel Blank lariks douglas
Merk:
Fesca
Productnr.:
VZ2336
Afmetingen:
180 x 90 x 75 cm
Extra:
Trend
Behandeling:
Glad Geschaafd
Materiaal:
Douglas/Lariks
Lengte:
180 cm
Breedte:
90 cm
Hoogte:
75 cm

Boomstamtafel Lariks Douglas 180 x 90 x 75 cm

Bent u op zoek naar een unieke landelijke boomstamtafel voor in de tuin? Dan is dit de tafel die u zoekt. Deze tafel is gemaakt van glad geschaafde dikke lariks douglas boomstamplanken en daardoor is het tafelblad van elke tafel uniek. Deze tuintafels van rustieke schors planken hebben een landelijke sfeer en zijn de trend van 2017.  De afmeting van het tafelblad is 180 x 90 cm en is 75 cm hoog. Bestel deze tafel van lariks douglas boomstam, met authentieke uitstraling, nu voor de beste prijs bij Gadero. De tafelpoten zijn 88x88 mm dik. Het blad is maarliefst 4 cm dik.

Het tafelblad heeft een rustiek uiterlijk in de vorm van een boomstamplank van circa 4 cm dikte. De planken van het tafelblad kunnen grillig zijn. Om de tafel te verduurzamen kunt u beits voor larikshout gebruiken.  

De tafelpoten van deze moderne, rustieke boomstamtafel kunt u desgewenst zwart, blank, wit of betongrijs beitsen. Let op, wordt geleverd zonder tuinbank. 

Deze boomstam buitentafel past perfect bij panden met een landelijke uitstraling. Ook geschikt als decoratietafel voor in winkels. Bestel deze trendy tuintafel van stamdelen nu bij uw online houtvakhandel. 

Zoekt u los meubelhout? Wij hebben deze boomstam tafelbladen ook los te koop voor meubelmakers, zie alternatieve producten. 

Ook in 250 cm te koop.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Trend boomstam plank rustieke tafel Boomstamtafel Lariks Douglas Fesca 180 x 90 x 75 cm Glad geschaafd Elk tafelblad is uniek & glad geschaafd   |   Gemaakt van 40 mm stamdelen Ruim op voorraad
€ 319,95 per stuk incl. BTW