Borderplan Aniek - Borderpakket siergras schaduwplanten - Groenblijvende siergrassen

Productnummer: YR78212 Mooie laagblijvende siergrassen   |   Groenblijvende siergrassen

€ 33,54 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Borderplan Aniek - Borderpakket siergras schaduwplanten - Groenblijvende siergrassen

  • Borderpakket met de mooiste laagblijvende siergrassen
  • Alle planten in dit pakket zijn winterhard en behouden de hele winter hun blad
  • Prachtig als combinatie met de vaste planten borderpakketten

Borderplan Aniek - Borderpakket siergras schaduwplanten - Groenblijvende siergrassen

Mooi borderpakket met daarin mooie groenblijvende schaduwplanten. Dit borderpakket bestaat uit drie soorten groenblijvende en laagblijvende siergrassen. De tuinplanten in dit borderpakket staan graag op een plekje in de schaduw of halfschaduw. Doordat alle planten in dit pakket winterhard zijn, behouden zij de gehele winter hun blad.

Stapelblokken

Wilt u dit borderpakket nou echt naar voren laten komen in uw tuin raden wij stapelblokken aan. stapelblokken zorgen ervoor dat uw borderpakket in het middelpunt staan. Gaat u voor een mooie verouderde look? Dan maken deze getrommelde stapelblokken het totaalplaatje helemaal af! Of kiest u toch voor een chiquere uitstraling? Style uw borderpakket dan met onze strakke antraciet zwarte stapelblokken ! Bekijk ons volledige assortiment op het gebied van stapelblokken, borderranden en muurelementen hier.

Samenstelling Borderpakket siergras - schaduwplanten

Dit borderpakket bestaat uit de volgende tuinplanten:

  • 3 stuks Leliegras - Liriope Muscari (P9 potmaat, volwassenhoogte 25 cm)
  • 3 stuks Zegge - Carex Morrowii 'Variegata' (P9 potmaat, volwassenhoogte 40 cm)
  • 3 stuks Zegge - Carex Oshimensis 'Evergold' (P9 potmaat, volwassenhoogte 30 cm)

Bodem voor de planten

Deze siergrassen zijn geschikt voor een plek in de schaduw, halfschaduw of in de volle zon. Doordat deze planten het ook goed doen in de schaduw, worden ze veelal aangeplant in schaduwrijke tuinen. De tuinplanten vragen een gemiddelde tuingrond. Zorg er in de zomer voor dat de siergrassen niet uitdrogen en in de wintermaanden is een goede afwatering belangrijk.

Beplantingsplan borderpakket

Benieuwd naar het beplantingsplan van borderpakket Aniek? Bekijk dan de tweede foto voor de vergrootte versie. Plant de siergrassen die hoger zijn meer naar achter in uw tuin en de lagere naar voren. Wissel het pakket met meerdere vierkante meters naast elkaar of zet de siergrassen door elkaar voor een natuurlijke uitstraling.

Bezorging van dit borderpakket

Voor het bezorgen van de beplanting geldt altijd een vast tarief qua bezorgkosten, de webshop berekent dit automatisch. De levertijd voor beplanting is 5 werkdagen. U ontvangt na de bestelling een E-mail of een telefoontje over de verwachte leverdag en het tijdstip.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Borderpakket Aniek Yarinde Borderplan Aniek - Borderpakket siergras schaduwplanten - Groenblijvende siergrassen Mooie laagblijvende siergrassen   |   Groenblijvende siergrassen Op voorraad
€ 33,54 Per m2 incl. BTW