Borderplan Feline - Vaste planten borderpakket - Vlindertuin - Oranje & Blauw - Zon

Productnummer: YR78236 Tuinplanten voor in de volle zon   |   Verhoogt de biodiversiteit in uw tuin

€ 24,45 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Borderplan Feline - Vaste planten borderpakket - Vlindertuin - Oranje & Blauw - Zon

 • Prachtige combinatie van oranje en blauw
 • Tuinplanten trekken vlinders aan en verhoogt de biodiversiteit in uw tuin
 • Borderpakket met verschillende vormen en structuren
 • Het Zonneroosje vraagt meer verzorging

Borderplan Feline - Vaste planten borderpakket - Vlindertuin - Oranje & Blauw - Zon

Ontdek borderplan Feline bestaande uit vaste planten met prachtige bloei kleuren als paars en oranje. Dit borderpakket verhoogt de biodiversiteit in uw tuin doordat het vlinders aantrekt. De helft van dit borderpakket blijft ook in de wintermaanden groen, zo kunt u het hele jaar door genieten van de planten. Het pakket bestaat uit 7 vaste tuinplanten en zijn goed voor één vierkante meter.

Stapelblokken

Dit borderpakket staat prachtig in een (verhoogde) border afgewerkt met stapelblokken. Creëer een chique uitstraling door strakke antraciet zwarte stapelblokken te gebruiken. Of kies voor getrommelde stapelblokken voor een verouderde look. Bekijk ons uitgebreide assortiment sierbestrating en maak uw hele tuin compleet.

Samenstelling vaste planten borderpakket oranje/blauw - zon

Dit borderpakket bestaat uit de volgende tuinplanten:

 • 1 stuk Nagelkruid - Geum (P9 potmaat, volwassen hoogte 40 cm)
 • 1 stuk Ooievaarsbek - Geranium (P9 potmaat, volwassen hoogte 40 cm)
 • 1 stuk Zonneroosje - Helianthemum (P9 potmaat, volwassen hoogte 25 cm)
 • 1 stuk Kogeldistel - Echinops (P9 potmaat, volwassen hoogte 120 cm)
 • 3 stuks Kruipend Zenegroen - Ajuga reptans (P9 potmaat, volwassen hoogte 15 cm)

Bloeiperiode borderpakket

Met de tuinplanten in dit pakket geniet u van april en mei al van de eerste bloemen van de Ajuga, in uw tuin. Gevolgd door het Nagelkruid in mei. De overige planten bloeien vanaf juni door tot en met oktober.

Bodem voor de planten

De tuinplanten in dit pakket staan graag op een plek in de halfschaduw of in de volle zon. Dit houdt in dat de planten minimaal 4 uur per dag zonlicht verlangen. Borderpakket Feline bestaat uit onderhoudsvriendelijke planten, mits er aan de gevraagde standplaats wordt voldaan. De tuinplanten doen het goed in een gemiddelde tuinaarde, zoals bemeste tuinaarde of aanplantgrond.

De verzorging van dit tuinplanten pakket is als volgt

 1. Nagelkruid: Geef in het voorjaar organische meststoffen zodat het Nagelkruid uitgebreid kan gaan bloeien. Snoeien is niet noodzakelijk, u kunt de bloemen weghalen om uitzaaien te voorkomen.
 2. Ooievaarsbek: Deze plant hoeft niet gesnoeid te worden. Geef de Ooievaarsbek in het voorjaar organische meststoffen zodat de plant het nieuwe seizoen goed start.
 3. Zonneroosje: Deze plant vraagt een stenige, kalkrijke en drogere bodem. Het is vooral in de wintermaanden belangrijk dat de bodem goed droog blijft. Snoei de bloemen na de eerste bloei weg om een eventuele tweede bloei te stimuleren. Geef het Zonneroosje in het voorjaar wat stikstofvrije mest en wat kalk.
 4. Kogeldistel: Dit is een sterke tuinplant. Snoei de Kogeldistel in het voorjaar terug tot ongeveer 15 cm boven de grond. De plant heeft bij harde wind wat ondersteuning nodig om niet te knakken.
 5. Kruipend Zenegroen: Deze tuinplant vraagt weinig onderhoud. Enkel bij extreme en langdurige droogte extra water geven.

Beplantingsplan borderpakket

Benieuwd naar het beplantingsplan van borderpakket Feline? Bekijk dan de tweede foto voor de vergrootte versie. Plant de beplanting dat hoger is achter in uw tuin en de lagere planten meer naar voren. Wissel het pakket af met meerdere vierkante meters naast elkaar of zet de plantensoorten door elkaar heen voor een natuurlijke uitstraling.

Bezorging van dit tuinplanten pakket

Er geldt een vast tarief qua bezorgkosten voor dit borderpakket, de webshop berekend dit automatisch. De levertijd van de beplanting is 5 werkdagen en wordt geheel verzorgt door Yarinde. U ontvangt na de bestelling een E-mail of telefoontje over de verwachte leverdag en tijdstip.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Borderpakket Feline Yarinde Borderplan Feline - Vaste planten borderpakket - Vlindertuin - Oranje & Blauw - Zon Tuinplanten voor in de volle zon   |   Verhoogt de biodiversiteit in uw tuin Op voorraad
€ 24,45 Per m2 incl. BTW