Borderplan Guusje - Siergrassen borderpakket - Prairietuin - Prairieborders - Zon

Productnummer: YR78240 | Laat zich mooi combineren met andere borderpakketten

€ 17,75 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Borderplan Guusje - Siergrassen borderpakket - Prairietuin - Prairieborders - Zon

  • Prachtig borderpakket voor een prairietuin
  • De siergrassen zijn ook mooi om aan te planten in bakken of potten

Borderplan Guusje - Siergrassen borderpakket - Prairietuin - Prairieborders - Zon

Bent u op zoek naar een borderpakket waarmee u een prachtige prairietuin creëert? Dan is borderplan Guusje een uitstekende keuze. De siergrassen in dit pakket laten zich eenvoudig combineren met andere borderpakketten. Daarnaast zijn de grassen ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. De planten in dit pakket zijn officieel niet wintergroen en zullen in de wintermaanden donkerder kleuren. Toch geven de grassen een prachtig effect in de winter. Het pakket bestaat uit 4 verschillende soorten siergrassen.

Stapelblokken

Geef de siergrassen een prachtige plek in uw tuin door verhoogde border te maken van stapelblokken. Kies voor prachtige strakke stapelblokken. Liever een verouderde look creëren? Kies dan voor getrommelde stapelblokken. Bekijk ons complete assortiment sierbestrating voor alle mogelijkheden.

Samenstelling siergrassen borderpakket prairietuin - zon

  • 1 stuk Struisriet - Calamagrostis (P9 potmaat, volwassen hoogte 150 cm)
  • 1 stuk Prachtriet - Miscanthus (P9 potmaat, volwassen hoogte 150 cm)
  • 1 stuk Pijpestrootje - Molinia (P9 potmaat, volwassen hoogte 100 cm)
  • 1 stuk Lampenpoetsersgras - Pennisetum (P9 potmaat, volwassen hoogte 80 cm)

Bodem voor de siergrassen

De siergrassen uit dit borderpakket staan graag op een plek in de volle zon en op een droog-vochthoudende tuingrond. Hiermee wordt een gemiddelde grond bedoeld. De grond mag niet te lang droog of te nat staan. Geef de siergrassen in de zomermaanden regelmatig water en zorg ervoor dat de grond in de winter niet onder water staan.

De verzorging van dit tuinpakket is als volgt

De siergrassen in dit pakket zijn onderhoudsvriendelijk. Haal na de winter de lelijke en dode bladeren weg. Let op; doe dit altijd na de winter, het blad beschermt de plant namelijk tegen vorst en kou.

Beplantingsplan borderpakket

Benieuwd naar het beplantingsplan van borderpakket Guusje? Bekijk dan de tweede foto voor de vergrootte versie. Plant de hogere siergrassen meer achterin uw tuin en de lagere grassen voorin. Wissel het borderpakket af met meerdere vierkante meters naast elkaar of zet de plantensoorten door elkaar heen voor een natuurlijke uitstraling. Ook leuk om dit pakket te combineren met andere kant-en-klare borderpakketten!

Bezorging van dit pakket

Voor het bezorgen van het siergrassen pakket geldt een vast tarief qua bezorgkosten, de webshop berekent dit automatisch. De levertijd voor de tuinplanten is 5 werkdagen en wordt geheel door Yarinde verzorgd. U ontvangt na de bestelling een E-mail of telefoontje met de verwachte leverdag en tijdstip.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Borderplan Guusje Yarinde Borderplan Guusje - Siergrassen borderpakket - Prairietuin - Prairieborders - Zon | Laat zich mooi combineren met andere borderpakketten Op voorraad
€ 17,75 Per m2 incl. BTW