Wovar Borderrand Verzinkt Staal 16 cm hoog, 106 cm lang, 15 mm dik - Flexibel

Productnummer: WV7511-15-160-1060 Geeft uw tuin een moderne uitstraling   |   Gemakkelijk te buigen en te monteren   |  

€ 14,03 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Borderrand Verzinkt Staal 16 cm hoog, 106 cm lang, 15 mm dik - Flexibel

  • Strakke kantopsluiting voor uw border of gazon
  • Modern uiterlijk, 16 cm hoog
  • Makkelijk handmatig te buigen
  • Met een handig schuifsysteem

Wovar Borderrand Verzinkt Staal 16 cm hoog, 106 cm lang, 15 mm dik - Flexibel

Zoekt u een super strakke borderrand voor in uw tuin van 16 cm hoog? Deze kantopsluiting van verzinkt staal met een afmeting van 1.5 x 16 x 106 cm is erg geschikt voor het begrenzen van een bloemperk, gazon, houtsnippers, grind en split. Dankzij de materiaalsoort hebben de perkranden een modern uiterlijk. Daarnaast zijn ze buigbaar, zowel tot ronde als rechte vormen. Deze verzinkt stalen gazonranden kunt u dus aanpassen aan elk tuinontwerp! 

Kenmerken borderrand verzinkt staal

Deze Wovar gegalvaniseerde borderranden hebben een totale hoogte van 16 cm. De pinnen zijn 8 cm hoog en de kantopsluiting zelf is dat ook. Elke stalen border kantopsluiting is 106 cm lang, maar omdat het kliksysteem 6 cm in beslag neemt, is de effectieve lengte van de borderrand 100 cm. Deze metalen borderstrips voor een verhoogde border zijn betaalbaar en zowel recht als in organische vorm te gebruiken. 

Omdat deze grasranden flexibel zijn kunt u ze handmatig gemakkelijk in de door u gewenste vorm buigen. Dit kunnen zowel ronde als rechte vormen zijn. Om een borderrand in een rechte hoek te buigen neemt u een baksteen of een ander voorwerp van zwaar en recht materiaal en plaatst u het op het gewenste buigpunt. Vervolgens kunt u de borderrand om de baksteen buigen. 

Verzinkt staal versus Cortenstaal, wat is het verschil. 

Let op, deze borderafscheiding van verzinkt staal heeft een gegalvaniseerde beschermlaag. Deze kan in de buitenlucht na verloop van jaren iets roesten, echter is dit type metaal zeker geen Cortenstaal. Cortenstaal is helemaal roestig van kleur, maar verliest geen kwaliteit. Verzinkt staal is goedkoper dan Cortenstaal, beide zijn geschikt als borderrand.

Plaatsen van de kantopsluiting 

Deze kantopsluitingen zijn erg gemakkelijk in uw tuin te plaatsen omdat ze al pinnen hebben en er geen schroeven nodig zijn bij het monteren. De borderranden schuift u eenvoudig in elkaar. 

Voordat u de borderranden plaatst berekent u eerst hoeveel meter kantopsluiting u nodig heeft. Desgewenst kunt u een stuk borderrand ook inkorten. Vervolgens graaft u een geul van circa 13 cm diep, waarin u de borderranden plaatst. Schuif de randen in elkaar en buig de lipjes om. Daarna slaat u met een rubberen hamer de pinnen de grond in. Gebruik een waterpas om te zorgen dat de kantopsluiting waterpas ligt. Vul tot slot de geul weer met grond of grind.

Is deze borderrand van verzinkt staal toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons assortiment borderranden voor kantopsluitingen van andere materialen. 
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Borderrand verzinkt stalen Wovar Borderrand Verzinkt Staal 16 cm hoog, 106 cm lang, 15 mm dik Flexibel Geeft uw tuin een moderne uitstraling   |   Gemakkelijk te buigen en te monteren   |   Op voorraad
€ 14,03 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!