Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Merk

Bouwfolie

Ben je opzoek naar bouwfolie? Bij Gadero bieden wij verschillende soorten folie aan van verschillende materialen en in formaten. Al ons bouwfolie is hoogwaardige kwaliteit en van ons A-merk Wovar. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan veel meer andere bouwmaterialen. Blader door onze website en ontdek ons grote aanbod aan bouwmaterialen.

Waar gebruik je bouwfolie voor?

Bouwfolie wordt vaak gebruikt tijdens het klussen als een soort afdekfolie voor het afdekken van bouwmaterialen. Maar je kunt het ook voor hele andere toepassingen gebruiken, zoals het isoleren van je woning. Folie speelt namelijk een belangrijk onderdeel voor het isoleren van je woning. Wanneer je geen folie gebruikt kan er een kans ontstaan dat er vocht en vuil in je woningconstructie ontstaat. De koude lucht van buiten komt hierbij in contact met de warme vochtige lucht van binnen. Hierdoor ontstaat er condens en dit zorgt er weer voor dat er schimmels en vochtplekken kunnen ontstaan wat je gezondheid weer beïnvloed.

Soorten rollen bouwfolie bij Gadero

In ons assortiment bieden wie de volgende bouwfolies aan:

  • Transparante bouwfolie T100 ( idealer voor binnen gebruik, dunne folie)
  • Transparante bouwfolie T200 ( geschikt voor buitentoepassing, dikke folie)
  • Wandfolie
  • Damp-open dakfolie

Plastic folie of bouwfolie?

Bouwfolie is een verzamelnaam voor alle soorten folies die in de bouw wordt gebruikt. Maar wat is nou het verschil met plastic folie. Bij Gadero hebben wij de T100 en de T200, allebei de transparante bouwfolies zijn gemaakt van het materiaal Regeneraat LDPE. Regeneraat, wil zeggen dat het van gerecycled materiaal is gemaakt en daarbij dus een milieubewuste keuze. LDPE staat voor Low Density Polyetheen en is een soort thermoplast. Dit kunststof wordt bij verhitting zacht van materiaal en lijkt hierdoor dus op een soort plastic. Regeneraat LDPE oftewel gerecycled plastic, kan dus ook worden gezien als een soort plastic folie.

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode