#45 Breed laminaat

Bekijk aflevering #45 van Gadero TV op ons Youtube kanaal.

In deze aflevering laat Henk Jan de verschillende soorten breed laminaat uit de Floer Landhuis collectie zien. 

Laminaat in ongekende breedtes

Op zoek naar een brede laminaat vloer? Floer heeft met de Landhuis collectie een unieke serie laminaatvloeren in het assortiment. Henk Jan laat zien dat deze vloeren naast de unieke breedte van 32,8 cm zijn voorzien van 3 belangrijke voordelen. 

  1. Made in Germany - de Landhuis laminaat vloeren worden geproduceerd in Duitsland, Duitse degelijke kwaliteit dus! Dit blijkt uit de 25 jaar fabrieksgarantie die Floer op het laminaat geeft. 
  2. Geschikt voor intensief gebruik - De laminaat vloeren zijn voorzien van klasse AC 4. Dit staat voor een uiterst krasbestendige vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. De vloeren zijn zelfs zo krasbestendig dat ze ook commercieel kunnen worden toegepast. 
  3. Uniclic klik verbinding - Met deze verbinding legt u deze laminaat vloeren zeer eenvoudig. Bovendien houdt de Uniclic verbinding de vloer goed op zijn plaats! 

Verder laat Henk Jan zien welke fraaie kleuren er beschikbaar zijn in deze unieke brede laminaat vloeren. Van prachtige lichte desigsn met een doorlopend patroon tot sfeervolle warme kleuren met een rustieke voelbare structuur! Daarnaast wordt er uitgelegd welke vloeren een 4 zijdige V-groef (velling) hebben en welke vloeren alleen met een V-groef aan de lange zijde zijn geproduceerd. 

Landhuis Laminaat - Licht Eiken Vloer Extra Breed

 

Floer Landhuis Laminaat - Licht Eiken - met doorlopend eiken patroon

Meer informatie over deze brede laminaatvloeren? Of over 1 van onze andere eiken parket, laminaat of PVC vloeren uit het assortiment van Gadero? Onze vloerexperts helpen u graag verder, ook met het berekenen van benodigde materialen, neem gerust contact op!

Ontdek Gadero op Social media

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram