Logo Gadero
service
Gadero TV

#45 Extra breed Landhuis Laminaat XL - Tips en informatie

Gadero logo
Geschreven doorAnne
Geplaatst27-12-2017

Bekijk aflevering #45 van Gadero TV op ons Youtube kanaal. In deze aflevering laat Henk Jan de verschillende soorten breed laminaat uit de Floer Landhuis collectie zien. 

#45 Extra breed Landhuis Laminaat XL - Tips en informatie
play video

Laminaat in ongekende breedtes

Op zoek naar een brede laminaat vloer? Floer heeft met de Landhuis collectie een unieke serie laminaatvloeren in het assortiment. Henk Jan laat zien dat deze vloeren naast de unieke breedte van 32,8 cm zijn voorzien van 3 belangrijke voordelen. 

  1. Made in Germany - de Landhuis laminaat vloeren worden geproduceerd in Duitsland, Duitse degelijke kwaliteit dus! Dit blijkt uit de 25 jaar fabrieksgarantie die Floer op het laminaat geeft. 

  2. Geschikt voor intensief gebruik - De laminaat vloeren zijn voorzien van klasse AC 4. Dit staat voor een uiterst krasbestendige vloer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. De vloeren zijn zelfs zo krasbestendig dat ze ook commercieel kunnen worden toegepast. 

  3. Uniclic klik verbinding - Met deze verbinding legt u deze laminaat vloeren zeer eenvoudig. Bovendien houdt de Uniclic verbinding de vloer goed op zijn plaats! 

Verder laat Henk Jan zien welke fraaie kleuren er beschikbaar zijn in deze unieke brede laminaat vloeren. Van prachtige lichte desigsn met een doorlopend patroon tot sfeervolle warme kleuren met een rustieke voelbare structuur! Daarnaast wordt er uitgelegd welke vloeren een 4 zijdige V-groef (velling) hebben en welke vloeren alleen met een V-groef aan de lange zijde zijn geproduceerd. 

Floer Landhuis Laminaat Vloer Extra Breed 32 Brede planken

Floer Landhuis Laminaat - Licht Eiken - met doorlopend eiken patroon

Meer informatie over deze brede laminaatvloeren? Of over 1 van onze andere eiken parket, laminaat of PVC vloeren uit het assortiment van Gadero? Onze vloerexperts helpen u graag verder, ook met het berekenen van benodigde materialen, neem gerust contact op!