Brickwall Zwart 30 x 10 x 6.5 cm Gekloofd per 24 stuks AANBIEDING

Productnummer: EX70203-Zwart De brickwall is een veelzijdige stapelblok die verkrijgbaar is in diverse kleuren

€ 46,75 € 23,75 Per 24 stuks
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Brickwall Zwart 30 x 10 x 6.5 cm Gekloofd per 24 stuks AANBIEDING

  • gekloofd, voor robuuste look and feel
  • Kleur antraciet steekt mooi af bij uw borderbeplanting

Brickwall Zwart 30 x 10 x 6.5 cm Gekloofd per 24 stuks AANBIEDING

Deze stenen Brickwall stapelblok is te bestellen per laag van 24 stuks. Een complete pallet Brickwalll betonblokken bestaat uit 336 stuks. De stenen zijn zeer veelzijdig te gebruiken om een border, tuinmuur, plantenbak, vijverrand of een plaats om te barbecuen te maken. Door de afmeting van de muurstenen zijn de stenen geschikt om op specifieke hoogte uit te komen. Wilt u een muurtje van 1 m2 maken, heeft u 51 van deze stapelstenen of stapelblokken nodig.

Deze stenen Brickwall borderelementen zijn gekloofd en krijgen zo een robuuste look and feel. Deze Brickwall stenen van Excluton zijn verkrijgbaar in de kleuren: geel, grijs zwart, room, terracotta, toscaans en zwart. De kleur van deze border stapelstenen is antraciet zwart bij nat weer en meer grijs bij droogte. 

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Of neem een kijkje in ons volledige aanbod aan Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
AANBIEDING Brickwall antraciet zwart Brickwall Zwart 30 x 10 x 6,5 cm Gekloofd / per 24 stuks AANBIEDING De brickwall is een veelzijdige stapelblok die verkrijgbaar is in diverse kleuren Ruim op voorraad
€ 46,75 € 23,75 Per 24 stuks incl. btw