Brugdekdeel Geïmpregneerd Grenen hout 3.1 x 14.5 cm - 9 Groef en Glad geschaafde zijde

EUTR

Productnummer: LDS61012-31-145   |   Hoge druk geïmpregneerd naaldhout   |   Voordelige keuze   |  

Vanaf € 10,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Brugdekdeel Geïmpregneerd Grenen hout 3.1 x 14.5 cm Groef/Glad Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
360 cm x 14.5 cm x 3.1 cm
14.5 cm
3.1 cm
€ 10,45 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Brugdekdeel Geïmpregneerd Grenen hout 3.1 x 14.5 cm - 9 Groef en Glad geschaafde zijde

  • Onder hoge keteldruk geimpregneerd
  • Aantrekkelijke prijs/kwaliteit
  • 2-zijdig te gebruiken
  • Extra dik voor bruggen e.d.
  • Groengeimpregneerd, tikje uit de tijd
  • Sterke werking, minimaal 10 mm tussenruimte een must
  • Kwetsbaar voor bijvoorbeeld naaldhakken
  • op=op partij

  Brugdekdeel Geïmpregneerd Grenen hout 3.1 x 14.5 cm - 9 Groef en Glad geschaafde zijde

  Zoekt u dikke brugdekdelen voor een voordelige prijs? Kies dan voor deze 3.1 x 14.5 cm brugdekdelen van geïmpregneerd grenenhout. Deze vlonderplanken zijn ideaal voor een terras wat intensief gebruikt wordt of voor een loopbrug. Doordat deze planken onder hoge druk geïmpregneerd zijn hebben ze een langere levensduur. Daarnaast zijn deze brugdekdelen ook nog extra dik, wat ze nog duurzamer maakt. Het is een goedkoop alternatief op bijvoorbeeld hardhouten brugdekdelen (al is hardhout wel hoogwaardiger en duurzamer). Deze 31 mm extra dikke terrasdekdelen hebben een zijde met 9 groeven en een glad geschaafde zijde. U bepaalt zelf welke zijde u bovenop legt. Gadero heeft deze Grenen brugdekdelen in het assortiment, waaronder de populaire 3 meter. 

  Geïmpregneerde grenen brugdekdelen

  Deze naaldhout brugdekdelen zijn 31 mm dik en 145 mm breed. Door de manier van behandelen hebben ze een veel langere levensduur dan vergelijkbare onbehandelde of dompel geïmpregneerd planken. Dit komt omdat de hoge druk impregnatie ervoor zorgt dat het impregneermiddel tot diep in de planken doordringt. Hierdoor zijn deze terrasdekdelen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Om optimaal gebruik te maken van de volledige levensduur van deze planken is het belangrijk om goed te zorgen voor goede montage en optimale ventilatie. 

  Groeven of glad geschaafd

  Wij zien dat steeds meer klanten ervoor kiezen om de glad geschaafde zijde van deze 3.1 x 14.5 cm geïmpregneerde naaldhout planken bovenop te leggen. Dit geeft uw terras of loopbrug niet alleen een rustige uitstraling, het is ook makkelijker schoon te houden dan de zijde met groeven. U veegt de planken zo even schoon en veel water en vuil spoelt er vanzelf al af. Hierdoor blijven deze brugdekdelen uiteindelijk stroever. U kunt natuurlijk ook voor de zijde met 9 groeven kiezen, maar houd er dan rekening mee dat u iets vaker dient te vegen. 

  Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

  Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met dit geïmpregneerd grenen 31x145 brugdekdeel 9 groeven/effen. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

  Montage tips

  Combineer deze geïmpregneerde brugdekdelen met Wovar terrasschroeven en 4,5 x 7 cm onderbalken. Hanteer een afstand van 40 cm hart op hart tussen de liggers. Plaats uw terras op tegels of bij voorkeur op 6x6cm hardhouten piketpalen (met minimaal 20 cm ventilatieruimte onder uw vlonder). Kunt u geen piketpalen in de grond plaatsen dan kunt u onze verstelbare terrasdragers gebruiken om hoogteverschillen te nivelleren. Hanteer tussen de planken minimaal 10 mm tussenruimte. Zo heeft u een goede ventilatie en ruimte voor werking van hout, onderschat dit niet.

  Houd er wel rekening mee dat deze brugdekdelen minder duurzaam zijn dan de hardhouten variant, dit is echter ook terug te zien in de prijs. Toch iets met een langere levensduur? Bekijk dan al onze brugdekdelen.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Extra dik brugdekdeel geimpregneerd 9 groefs Brugdekdeel Geïmpregneerd Grenen hout 3.1 x 14.5 cm - 9 Groef en Glad geschaafde zijde EUTR   |   Hoge druk geïmpregneerd naaldhout   |   Voordelige keuze   |   Op voorraad
  Vanaf € 10,45 Per stuk incl. BTW

  Laatst bekeken door u