Fesca Plak PVC Plank vloer - Bruin Bezaagd Eiken - 76 m² opruimingsactie

REACH

Productnummer:   |   Zeer lage prijs   |   Uitstekend geschikt voor vloerverwarming

€ 27,95 € 16,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Fesca Plak PVC Plank vloer - Bruin Bezaagd Eiken - 76 m² opruimingsactie

  • Restpartij aanbieding
  • Prachtig eiken design
  • 0,55 mm dikke slijtlaag!
  • Vrij van schadelijke weekmakers
  • Montage voor verlijmen van PVC vergt enig kennis
  • Vanwege scherpe aanbieding is retouren niet mogelijk

Fesca Plak PVC Plank vloer - Bruin Bezaagd Eiken - 76 m² opruimingsactie

Profiteer nu van onze uitverkoop van een restpartij van 76 m² PVC vloer met Bruin Bezaagd Eiken design! Deze prachtige vloer is van hoge kwaliteit en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en stijlvolle vloerbedekking.

De PVC vloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor hij ideaal is voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes. Bovendien is de vloer waterbestendig en kan hij tegen een stootje, waardoor hij perfect is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken.

Het Bruin Bezaagd Eiken design zorgt voor een warme en gezellige uitstraling, waardoor de vloer perfect is voor elke ruimte in huis. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor de woonkamer, slaapkamer of werkkamer, deze PVC vloer past perfect bij elk interieur.

De Fesca Dryback PVC - Bruin Bezaagd Eiken is een type vinylvloerbedekking dat op de bodemvloer moet worden gelijmd. Zorg altijd voor een egale ondergrond door de bodemvloer te egaliseren. Advies is om altijd de bodemvloer te egaliseren, voordat u de PVC vloer verlijm op de ondergrond. Vanwege de scherpe aanbieding is het niet mogelijk om deze vloer i.c.m. een bijhorende legservice af te nemen. 

Wacht niet langer en profiteer van onze uitverkoop van deze restpartij van 76 m² PVC vloer met Bruin Bezaagd Eiken design. Bestel vandaag nog of neem contact met ons op voor meer informatie om uw bestelling te plaatsen. Het is niet mogelijk om uw bestelling te retourneren vanwege de restpartij aanbieding. Daarnaast betaald u geen hoge transportkosten voor levering aan huis! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Restpartij aanbieding Fesca Plak PVC Plank vloer Bruin Bezaagd Eiken 121.9 x 22,86 x 0.25 cm Product Fesca Plak PVC Plank vloer - Bruin Bezaagd Eiken - 76 m² opruimingsactie REACH   |   Zeer lage prijs   |   Uitstekend geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 27,95 € 16,45 Per m2 incl. BTW