BSS klinkers 21x10.5x6cm Grijs/zwart Excluton - Voordelig

Productnummer: EX70106   |   Grijs/zwarte klinkers met facet   |   Geschikt voor oprit en terras

Levertijd onbekend Tijdelijk niet leverbaar

€ 15,87 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van BSS klinkers 21x10.5x6cm Grijs/zwart Excluton - Voordelig

  • Geschikt voor zware belasting
  • Met facet
  • Verschillende kleurtinten als rood, antraciet en geel door elkaar
  • A-kwaliteit klinkers voor terras, looppad en oprit

BSS klinkers 21x10.5x6cm Grijs/zwart Excluton - Voordelig

Zoekt u moderne betonklinkers waarbij u niet bang hoeft te zijn dat ze breken bij zware belasting? Dan zijn deze BSS klinkers 21x10.5x6cm van A - merk Excluton precies wat u zoekt. Als u de ruimte rondom uw huis optimaal wilt gebruiken en een moderne uitstraling wilt creëren, raden wij u deze stenen aan! 

Deze betonklinkers zijn geschikt voor variërende doeleinden. U kunt ze gebruiken om uw terras of tuinpad te perfectioneren, maar u kunt de stenen ook uitstekend gebruiken voor uw oprit. De betonklinkers zijn immers 6 cm dik wat ze uiterst geschikt maakt voor zware belasting.

De betonklinkers die Excluton heeft ontwikkeld zijn voorzien van een facetrand.

Wat doet een facetrand?

Na verloop van tijd is het mogelijk dat bestrating gaat verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Nu zijn de klinkers en tegels die Excluton ontwikkeld altijd van uitstekende kwaliteit, maar in principe kan elke vorm van beton beschadigd raken. Deze klinkers hebben dus een facetrand, zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw oprit of terras eventueel kapot gemaakt

De oprit stenen worden per laag van 0.82 m2 verkocht. Houd bij het bestellen rekening met een snijverlies van 8% boven het aantal m2 dat u nodig heeft. 

Bent u nou een handige doe-het-zelf klusser, maar wilt u geen risico nemen bij het leggen van een oprit? Lees dan voor de zekerheid onze tips voor het aanleggen van oprit om de kans op fouten te minimaliseren!

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw betonklinkers bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 5 werkdagen. Wij van Gadero bezorgen in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voordelig Betonklinkers grijs zwart Excluton BSS klinkers 21x10.5x6cm Terborg Brons Excluton - Voordelig   |   Grijs/zwarte klinkers met facet   |   Geschikt voor oprit en terras
€ 15,87 Per m2 incl. btw