15% korting op alle blokhutten van Karibu Klik hier voor meer info

    Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Hoogte
  • Wanddikte
  • Diameter

Bubbelbad

Een bubbelbad is voor velen een droom om in de tuin of op het terras te hebben. Met onze collectie bubbelbaden kunt u deze droom ook nog eens werkelijkheid laten worden! We bieden buitenbaden en spa's aan in diverse afmetingen. Zo kunt u het ideale bubbelbad voor uw thuissituatie kopen. Denk er bijvoorbeeld aan om een spa te plaatsen onder een houten overkapping. Heeft u een saunahuis of saunabarrel? Dan is een bubbelbad een perfecte uitbreiding om uw eigen wellness center nog completer te maken. Wij bezorgen uw eigen bubbelbad bovendien in de gehele Benelux onder gunstige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties. Tevens verzorgen wij de gehele aanleg. 

Bubbelbad kopen? Waar moet ik op letten

Het klinkt natuurlijk erg leuk om een bubbelbad bij uw huis te hebben. Toch is het verstandig om even goed te bedenken wat er allemaal voor nodig is. Allereerst is de vraag of u de ruimte hebt. Afhankelijk van de ruimte kunt u bepalen wat past bij uw situatie. Houdt ook in acht dat er genoeg vrije ruimte omheen moet zitten om de bubbelbad te plaatsen, maar ook om veilig in en uit te stappen. Het moet tenslotte een ontspannen ervaring zijn. 

De plek waar u het buitenbad wilt neerzetten moet eveneens het gewicht kunnen dragen. Volle bubbelbaden kunnen behoorlijk zwaar worden. Een groot formaat weegt inclusief water al gauw 1500 kilo. Op een stenen terras is dat geen probleem. Wel wanneer het op bijvoorbeeld vlonders wordt geplaatst. Bekijk goed welk gewicht deze aankunnen. Het is te adviseren uw bubbelbad zo waterpas mogelijk te plaatsen, ook wanneer u een stenen terras hebt.

Hoe houd ik de bubbelbad schoon?

Omdat een bubbelbad buitenstaat heeft deze altijd te maken met weersomstandigheden, rondvliegend vuil en insecten. Wilt u zoveel mogelijk genieten van een bubbelbad, dan is het verstandig om deze goed schoon te houden. Niet alleen is dit een stuk frisser en aangenamer, maar ook een stuk gezonder. Met behulp van een cover, of afdekdoek houdt u de kuip al voor een groot deel schoon wanneer de bubbelbad niet wordt gebruikt. Het vuil wat er toch inkomt kan verwijderd worden met een net. Veel bubbelbaden beschikken standaard over een filter om het oppervlakte water tijdens gebruik schoon te houden. Om bacterieën uit de bubbelbaden te houden zijn hiervoor twee gangbaren methoden, namelijk met chloor of met een ozonator

Chloor in de bubbelbad
Om het water zoveel mogelijk vrij te houden van bacteriën wordt standaard chloor gebruikt. Net als in een zwembad houdt dit het water schoon om ziektes door bacteriën te voorkomen. Teveel chloor is niet goed, dus houdt u zich bij voorkeur aan de aangegeven hoeveelheid chloor bij het zwembad. 

Ozonator
Een meer geavanceerde manier om uw bubbelbad vrij te houden van bacteriën is door middel van een Ozonator. Hoe werkt een ozonator? Een ozonator injecteert ozongas in het water waardoor alle bacteriën die op dat moment in het water aanwezig zijn worden gedood. In een ozonator zit een mengkamer waarin zuurstof aan een UV-lamp wordt blootgesteld. Hierdoor veranderd het zuurstof in ozongas. Deze mengkamer is gekoppeld aan een waterjet, waardoor het met een vacuüm de ozon in het water wordt gemengd. Veel van onze jacuzzi's beschikken standaard over een ozonator. Hierdoor hoeft u minder chloor te gebruiken en voorkomt dit onder meer prikkende ogen.

Houten zwembad kopen? Bekijk naast onze bubbelbaden ook een uitgebreid assortiment aan houten zwembaden. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode