Zelf parket leggen tips instructiesDe parketvloeren worden geproduceerd uit Europees gegenereerde grondstoffen. Deze grondstoffen worden verwerkt tot prachtige goedkope parket vloeren in de fabrieken in Nederland, Duitsland en België. Dit zorgt ervoor dat Gadero weet waar zij haar producten vandaan haalt en u een hoge kwaliteit kan aanbieden. Zo bent u niet alleen verzekerd van kwalitatief hoogwaardig hout waar u jarenlang mee vooruit kunt maar ook van een onderhoudsarme vloer.

Dankzij de eenvoudige klikverbinding is het voordelige parket eenvoudig te leggen door iedere doe-het-zelf 'er. Houdt bij het leggen van deze houten vloeren rekening met 1 cm speling tussen muur en vloer. Lees hier meer tips en instructies voor het leggen van een parketvloer

Prefereert u een multiplank met geringe of geen noesten? Bekijk dan ook eens onze prime en 1-bis noestarme duoplank vloeren. Liever een multiplank met een levende structuur? Met de rustieke vloeren met noesten en barsten haalt u de sfeer van hout in huis. Wist u dat het traditionele visgraat patroon terug is van weggeweest? Deze prachtige legwijze kan dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden toegepast. Hier bekijkt u de standaard en reuze visgraat lamelparket. Op zoek naar goedkoop parket? U vindt alle soorten voordelige eiken houten vloeren bij Gadero!

Wat voor eiken vloer zoekt u?

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u