Terrasplank Vlak Geschaafd Garapa Hardhout 2.0 x 14 cm AANBIEDING SHORTS

EUTR

Productnummer: GL2595-20-140   |   Glad geschaafde vlonderplanken voor modern terras

Buitenparket Vlak Geschaafd Hardhout voor 2.0 x 14 cm Lengte Breedte Dikte Prijs/stuk Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
95 cm x 14 cm x 2 cm
14 cm
2 cm
€ 5,50 Per stuk
 Geen voorraad
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Terrasplank Vlak Geschaafd Garapa Hardhout 2.0 x 14 cm AANBIEDING SHORTS

  • Voordelig duurzaam hardhout voor liefhebbers van lichte tint
  • Zeer stabiel voor een strak terras
  • Glad geschaafde planken die niet snel glad worden
  • Vergelijkbaar met Bankirai

  Terrasplank Vlak Geschaafd Garapa Hardhout 2.0 x 14 cm AANBIEDING SHORTS

  Maak een kwalitatief goede hardhouten vlonder voor een aantrekkelijke prijs met deze 2.0 x 14 cm Garapa terrasplanken. Garapa is een zeer duurzame hardhoutsoort met duurzaamheidsklasse 2 en is zeer vergelijkbaar met het populaire Bankirai. Deze 20 x 140 mm terrasplanken kennen weinig werking en kunnen daarom met weinig tussenruimte gelegd worden, 8 mm is vaak al genoeg. Daarnaast zijn deze terrasplanken glad geschaafd, wat echt de trend is op het gebied van buitenparket. Glad geschaafde planken zijn namelijk makkelijk te reinigen en geven uw vlonder een modern en strak uiterlijk.

  Voordelen Garapa Hardhout

  Garapa heeft alle voordelen van hardhout. Met een levensduur van zo’n 20 tot 25 jaar is het zeer duurzaam te noemen. Daarnaast is het stabiel, wat ervoor zorgt dat u een heel strak terras met weinig tussenruimte kunt leggen. Door de dichte structuur nemen deze terrasplanken weinig vocht en vuil op. Ook de mooie kleur is voor veel mensen een pluspunt van Garapa vlonderplanken. Hoewel deze planken iets minder mooi vergrijzen, kunt u hier wel iets aan doen door de planken regelmatig met hardhoutolie te behandelen. Zo verlengt u ook de levensduur van deze fraaie hardhout planken.

  Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

  Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze garapa 20x140 plank glad. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

  Vlak geschaafde terrasplanken

  Glad geschaafde vlonderplanken zijn de trend op dit moment. Dit komt omdat steeds meer mensen het gemak van deze terrasplanken ontdekt. Ze zijn even stroef als geribbelde planken, maar veel makkelijker te onderhouden. In de ribbels van een terrasplank blijft water en vuil staan, de ideale voedingsbodem voor algen. En algen zorgen er uiteindelijk voor dat uw vlonder glad wordt. Het gladde oppervlak van deze terrasplanken maakt het eenvoudig om al het water er zo af te bezemen, zo voorkomt u dat uw vlonder glad wordt. Wij adviseren u dit ongeveer om de twee weken te doen, bijhouden is hierbij essentieel.

  Deze hoogwaardige 2.0 x 14 cm Garapa terrasplanken zijn voor een voordelige prijs te krijgen bij Gadero. Ontdek de aantrekkelijk prijs van de korte maten, zoals 125, 155 en 185 cm. Leg deze vlonderplanken als parket, dus steeds de naden laten verspringen. Zorg dat een plank aan minimaal 3 onderbalken vast zit. Hanteer 10 mm tussenruimte tussen de delen en 1-2 mm op de kopse kanten. Plaats onderbalken om de 40 cm.

  Garapa planken NOOIT met RVS410 schroeven monteren, dan krijgt u zwarte vlekken, Altijd de RVS A2 5x50 mm schroeven gebruiken (zie bijbehorende producten), deze volledig voorboren met 3.5 mm boor en niet te vast schroeven. RVS A2 is namelijk zachter en dan heeft u kans dat de kop breekt, vast is vast!

  Is dit niet het artikel dat u wenst? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken van hout. Kies uit smal, breed, scheepsdekprofiel, glad geschaafd of Hongaarse punt.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Terrasplank Vlak Geschaafd Garapa Hardhout Terrasplank Buitenparket Vlak Geschaafd Hardhout 2.0 x 14.0 cm AANBIEDING SHORTS EUTR   |   Glad geschaafde vlonderplanken voor modern terras Op voorraad
  Vanaf € 5,50 Per stuk incl. BTW