Buitenparket Mukulungu 2.5 x 14.5 cm Glad / Groef - Vlonderplank met kopse tong en groef

EUTR

Productnummer: HP4650-25-145   |   Ook onzichtbaar monteren

Vanaf € 23,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Buitenparket Mukulungu 2.5 x 14.5 cm Glad / Ribbel 240 en 270 cm
270 cm x 14.5 cm x 2.5 cm € 23,95 per stuk
8 stuks op voorraad

Voor- en nadelen van Buitenparket Mukulungu 2.5 x 14.5 cm Glad / Groef - Vlonderplank met kopse tong en groef

  • Prachtige Premium kwaliteit Mukulungu, met kopse mes en groef
  • Weinig werking, zeer stabiel, prachtige houtsoort
  • Weinig vuil en vochtopname, niet snel glad (onderhoudsarm)
  • Zeer duurzaam, duurzaamheidsklasse 1
  • Donkere kleur (spreekt niet iedereen aan)
  • Alleen in 240 en 270 cm

Buitenparket Mukulungu 2.5 x 14.5 cm Glad / Groef - Vlonderplank met kopse tong en groef

Dit is een schitterij partij a-kwaliteit premium Mukulungu buitenparket! U zoekt dus zogenaamde buitenparket vlonderplanken met duurzaamheidsklasse 1 voor een lage prijs? Kies dan voor deze kwalitatief hoogstaand rood tot roodbruine terrasplanken van Mukulungu hardhout met glad geschaafde en ribbel zijde. Deze 2.5 x 14.5 cm glad geschaafde Mukulungu terrasplanken zijn geschikt voor montage met RVS 410 5x50 mm schroeven of onze vlonderplankhouders voor onzichtbare montage. Door de kopse mes en groef schuiven de delen mooi in elkaar. Schuif de delen echter nooit te strak in elkaar en zorg er voor dat de tong en groef altijd precies boven een onderbalk uitkomt. De donkere kleur van Mukulungu hardhout steekt mooi af bij lichte terrasmeubelen. 

Duurzaam Mukulungu

Mukulungu is zeer geschikt voor het maken van een terras. Deze houtsoort is extreem hard, wat het sterk en slijtvast maakt. Ondanks dat Mukulungu vrij zwaar is, kunt u het nog wel goed bewerken. Daarnaast neemt het weinig vuil en vocht op (te meer deze planken kunstmatig gedroogd zijn waardoor de ergste werking uit het hout is), waardoor een terras van Mukulungu niet snel glad wordt. Het is een zeer stabiele houtsoort, wat het ideaal maakt voor montage met clips. Met duurzaamheidsklasse 1 kan een goed onderhouden vlonder van Mukulungu minstens 25 jaar en vaak nog langer blijven liggen. 

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze mukulungu buitenparket 25x145 plank geschaafd. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Strak hardhout terras

Deze 2.5 x 14 cm Mukulungu hardhouten terrasplank wordt geleverd in de lengtemaat 270 centimeter. Ontdek glad geschaafde vlonderplanken met clips en bouw een strak terras met Gadero.nl.

Wist u dat... men deze Afrikaanse hardhout soort ook wel Afrikulu noemt?


Laatst bekeken door u