Filters:

Ontdek het gemak van online A-kwaliteit kerstbomen kopen

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Wilt u de geur van een echte kerstboom in huis halen voor en tijdens de kerst? En wilt genieten van het gemak van online kerstbomen kopen met thuis bezorging? Wij hebben uitsluitend A-KWALITEIT echte kerstbomen, dus mooie VOLLE bomen in diverse lengtes. Geen gedoe met kerstbomen en naalden op uw achterbank van de auto, wij bezorgen echte kerstbomen in heel Nederland en Vlaanderen bij u thuis. Bovendien leveren wij echte kerstbomen altijd smal genet, zo kunt u uw kerstboom eenvoudig in huis brengen. Wij bieden met onze Buurman deals gegarandeerd mooi volle Nordmann gezaagde kerstbomen van 150 cm tot 3 meter. De kerstbomen bezorgen we bovendien geheel zelf op vaste dagen per regio om zo de bezorgkosten laag te houden. Wees er snel bij. Voor alle leverdagen per gebied geldt namelijk vol=vol!

Buurman deals: koop 2 prachtige Nordmann kerstbomen voor 1 vaste lage prijs. Samen geleverd op 1 adres met de beste service! Losse kerstboom bestellen? Klik hier.
 

Wilt u online goedkoop een kerstboom kopen van A-kwaliteit? Wij bezorgen kerstbomen keurig in een net, zo heeft u geen last van uitstekende takken en kunt u de boom eenvoudig optillen. Wij leveren bovendien kerstbomen van Arnhem tot Haarlem en van Utrecht tot Antwerpen bij u thuis. Wij hebben de volgende tips voor u na het ontvangen van onze kerstboom:

  • Steeds meer mensen kiezen voor gezaagde Groene Spar of Deense Nordmann kerstbomen met Easyfix boorgat in de stam. Op dit kegel-vormige gat in de stam plaatst u zonder gereedschap razendsnel uw Easyfix kerstboomstandaard (keuze uit 5 populaire modellen) van hout of gepoedercoat staal. Zie handig Easyfix filmpje. Wij kunnen onze gezaagde kerstbomen met Easyfix boorgat en kerstboomstaander leveren. Ideaal voor bedrijven en mensen met weinig tijd. 
  • Zet de kerstboom indien nodig eerst goed recht en knip dan pas het netje weg
  • Schud de boom even goed doorelkaar zodat de takken mooi gaan hangen
  • Zet de kerstboom op zijn plek. Bestel bij ons een kerstboombak met plastic mee of zorg zelf voor een waterdichte ondergrond zodat uw vloer niet vies wordt
  • Begin onderaan met het monteren van uw lampjes en ga 5 / 6 keer rondom langzaam omhoog
  • Plaats nu de piek
  • Hang nu de overige kerstversieringen op
  • Geef uw kerstboom om de dag water, zet de verwarming niet te hoog, zo voorkomt u te veel naaldafval
  • Informeer bij uw Gemeente voor informatie over kerstbomen opruimen na de kerst of knip uw kerstboom in stukken voor de groene container

Wist u dat wij voor bedrijven ook kerstversieringen aanbieden in huisstijl kleuren? Neem contact op voor meer info.

Zonder gereedschap je gezaagde kerstboom mooi recht staand

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode