Houten Carport Zadeldak 400 x 600 cm

Productnummer: DE2293 Geschikt voor 1 auto   |   Geïmpregneerd Grenen   |   Inclusief Dakshingles Recht (30m2) 1

Op voorraad (5 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.596,45 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Beton
Beton
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Paalpunten
Paalpunten
Paalhouders
Paalhouders
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Instortanker (verstelbaar) + PVC Buis
Samenstelling Sluiten
  • € 1.596,45 Standaardproduct Houten Carport Zadeldak 400 x 600 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Carport Zadeldak 400 x 600 cm

  • Met fraai puntdak (dus een zoldertje)
  • Keteldruk geimpregneerd hout
  • Inclusief bevestigingsmaterialen
  • Inclusief Dakshingles Recht (30 m2)

Houten Carport Zadeldak 400 x 600 cm

Op zoek naar een geimpregneerd houten caport met zadeldak geschikt voor het parkeren van 1 grote auto? Carport Zadeldak is een ruime houten carport van 400 x 600 cm van geimpregneerd grenen hout en wordt standaard geleverd met 6 houten staanders van 12 x 12 cm dikte staanders. 

Deze houten carport met luxe zadeldak staat prachtig naast uw huis of eventueel in uw tuin. Hij is zeer geschikt om 1 of 2 kleine auto's te beschermen tegen de weersomstandigheden. Deze fraaie geimpregneerde ruime en diepe caport heeft een breedte van 400 cm een een diepte van maar liefst 600 cm. De nokhoogte is 300 cm en de doorrijhoogte is 212 cm zodat ook de wat hogere auto's er prima onder kunnen staan. U heeft met deze carport absoluut geen last van sneeuw op uw dak omdat hij schuin afloopt. U kunt de doorrijhoogte vergroten door de montage op betonankers te doen. De staanders van deze luxe carportgarage zijn 12 bij 12 cm dik. Het dakbeschot bestaat uit 18 mm lamellen. Deze complete carport wordt standaard geleverd met tekening en bevestigingsmaterialen.

Maak deze carport af met dichte wanden van mes en groef rabatdelen of zweeds rabat en bestrating voor uw oprit, zoals onze mooie getrommelde waaltjes

Dakbedekking

Caport Zadeldak wordt standaard geleverd met Dakshingles Recht als dakbedekking. Via de extra opties kunt u zelf nog een gewenste kleur dakshingles recht kiezen. Voor een kleine meerprijs kunt u tevens nog andere varianten Daksingles bestellen waaronder Beverstaart in de kleur rood of Hexagonaal in de kleur groen.

Daarnaast kunt u tevens duurzamere vormen van dakbedekking bestellen waaronder Dakpanprofielplaten en Aqua-pan (lichtgewicht). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld Dakpanprofielplaten in mat zwart, rood en antraciet of Aqua-pan platen in rood of antraciet.

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Geimpregneerde Caport Zadeldak adviseren wij tevens om een dakgootset mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van diverse complete dakgootsets waaronder een kunststof dakgootset 100 mm in de kleur antraciet of een dakgootset verzinkt van 125 mm breed.

Let op! Voor het plaatsen van een dakgootset adviseren wij om gootplanken van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van deze gootplanken.

Tips

Voor de verankering van de 12 x 12 cm dikte geimpregneerde staanders kunt u tevens als extra optie paalpunten of paalhouders (12.1 x 12.1 cm) meebestellen. Wij adviseren om verstelbare instortankers + PVC buis te bestellen voor het fixeren van de staanders. Vergeet daarbij niet om sneldrogend cement mee te bestellen. Denk ook aan betonpoeren om de levensduur van uw staanders te vergroten. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
De carport staat aangegeven als carport voor 2 auto's maar die passen er absoluut niet onder, zelfs niet met2 kleinere auto's. Er zitten een "ontwerpfoutje" in deze carport want de dakspanten kunnen echt niet op gelijke afstand van elkaar geplaatst worden. In de bouwtekening staat echt negens ook maar één maat aangegeven.
De prijs is erg gunstig
Niet voor 2 auto's geschikt.

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Dakshingles Recht (30 m2) Carport Zadelbak Carport Zadeldak 400 x 600 cm Geschikt voor 1 auto   |   Geïmpregneerd Grenen   |   Inclusief Dakshingles Recht (30m2)
€ 1.596,45 per stuk incl. btw